דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,221
למה יש הבדל בתנודות של הביוטקון בין הביוטקון לקרן מחקה?
זה נחשב טובהאם פנסיה
מסלול S&P500
1.5% מהפקדה 0.15% מצבירה
זה טוב או לא?
כן.מבחינת חיקוי הביוטקון עצמו זה קרן שמחקה טוב
זה זול.האם 2% מהפקדה ו0% מהצבירה בפנסיה למסלול S&P500 הוא זול או סביר או יקר? תודה מראש
תנו לנו שם מי מסדר את זה ככה בבקשה -מפרסמים עושי טוב!האם 2% מהפקדה ו0% מהצבירה בפנסיה למסלול S&P500 הוא זול או סביר או יקר? תודה מראש
זה בד"כ לקבוצות מסויימות (כדוג' הסתדרות\ארגון המורים)תנו לנו שם מי מסדר את זה ככה בבקשה -מפרסמים עושי טוב!
לא חייב להיות.זה בד"כ לקבוצות מסויימות (כדוג' הסתדרות\ארגון המורים)
ללא סוכן, או בצבירה \ משכורת גבוהה.לא חייב להיות.
זה דמי ניהול שהרבה אנשים שלא שייכים לשום קבוצה בסגנון יכולים לקבל, וגם יותר זול מזה.
למי שאין צבירה גבוהה אז לכאורה זו הצעה שלא תהיה הכי זולה בשבילו.ללא סוכן, או בצבירה \ משכורת גבוהה.
מה כן תציע לי משהו מפתיע ואני מביא קבוצה שלימה שעוברים...למי שאין צבירה גבוהה אז לכאורה זו הצעה שלא תהיה הכי זולה בשבילו.
צ''ל: תציעי לימה כן תציע לי משהו מפתיע ואני מביא קבוצה שלימה שעוברים...
אני לא סוכנת פנסיונית.מה כן תציעי לי משהו מפתיע ואני מביא קבוצה שלימה שעוברים...
בשביל לחיות ממשכורת מתיק ההשקעות, אתה צריך תיק בגובה כמה מליונים.סליחה על השאלה כנראה שכבר נשאל פה, אבל עדיין שואל
האם אפשר להתפרנס ממסר יומי בבורסה??
או שזה עוד חלום לשבת על המחשב ולעשות כסף???
???? מה הכוונה מותר לשאול?האם אפשר להתפרנס ממסר יומי בבורסה??
המומחיות שלי אמנם באופציות אבל אני מכיר את התחום די קרוב.סליחה על השאלה כנראה שכבר נשאל פה, אבל עדיין שואל
האם אפשר להתפרנס ממסר יומי בבורסה??
או שזה עוד חלום לשבת על המחשב ולעשות כסף???
הוא מדבר על מסחר, שם מספיק כמה מאות אלפיםבשביל לחיות ממשכורת מתיק ההשקעות, אתה צריך תיק בגובה כמה מליונים
ממש לא.שם מספיק כמה מאות אלפים
rhon.co.il
"אנחנו ננפיק 3 קרנות סל על מדדי אגח, 2 על מדדי מניות ואחת על סחורות"
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בכל מקרה אין מסחר היום.צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים