כי בזמן הזה הדולר נחלש מאד לעומת השקל.שאלת תם, איך יתכן שבחודשיים+ האחרונים סנופי עלה בבערך 200 נקודות, ובלקורק 1159250 ירד באחוזים ניכרים, - לא אמורה להיות איזו שהיא הלימה ביניהם?
ינון אריאלי התיק המנצח שמעתם עליו?
www.prog.co.il
אפשרי אינטרנט.מישהו יכול לתת מידע טכני לגבי פתיחת חשבון השקעות,
האם זה חייב להיות פרונטלי או שאפשר מהאינטרנט?
אשמח גם לקבל המלצה על מקום ספציפי...
ינון אריאלי התיק המנצח שמעתם עליו?
www.prog.co.il
לא יש גם בעבריתאינטרקטיב זה רק באנגלית?
הכוונה שזה באנגלית אבל אני לוחץ תרגום בדף לעיברית?לא יש גם בעברית
יש שם אפשרות לבחור בעברית.הכוונה שזה באנגלית אבל אני לוחץ תרגום בדף לעיברית?
כי ככה זה נפתח לי..
https://www.inter-il.com/ תכנס בזהיש שם אפשרות לבחור בעברית.
(לא תרגום גוגל, אלא בשפת מערכת)
לא תרגום מושלם, אבל בסיסי ונחמד.
זה לא אינטראקטיב העולמית.
לאלו שסוברים שמי שלא דובר אנגלית שלא יתקרב ל IB.
קרן כספית ברוב הכסף.שאלה של מתחילה ממש, אשמח לעצת המומחים פה.
יש לי 300 אלש"ח להשקעה. אני רוצה שהם יהיו לי נזילים בטווח של שנה עד חמש שנים.
איפה כדאי לי להשקיע?
בנק/ שוק ההון/ קופ"ג
ולמה?
תודה על המענה.קרן כספית ברוב הכסף.
שילוב קטן של מדדי מניות לפי הזמן.
תודה על המענה.
קרן כספית זאת השקעה בבנק, נכון?
www.prog.co.il
חבילת מניות שנמצאים בתוך הגדרה מסויימת, לדוגמה:מדדי מניות מה זה אומר? אפשר הסבר?
www.prog.co.il
rhon.co.il
"אנחנו ננפיק 3 קרנות סל על מדדי אגח, 2 על מדדי מניות ואחת על סחורות"
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בכל מקרה אין מסחר היום.צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים