- הוסף לסימניות
לא עולה בנטפרי תכתוב את הנתונים 

אם להיות כנה אני לא יכול לכתוב לך את הנתונים כי אני לא כ"כ מבין מה הוא בא להוכיח בזה אני ינסה לצרף לך את התמונות האלה שוב נקווה שיפתח דרך אגב הוא אמר שהוא מזמין כל יועץ שאומר אחרת לשבת איתו לפגישה על קפהלא עולה בנטפרי תכתוב את הנתונים![]()
דרך אגב הוא אמר שהוא מזמין כל יועץ שאומר אחרת לשבת איתו לפגישה על קפה
דרך אגב הוא אמר שהוא מזמין כל יועץ שאומר אחרת לשבת איתו לפגישה על קפה
הוא גם התחייב לי שזה יהיה בלי מסלולים שקשורים למדדממה שאני כן מצליח לראות הוא חושב שהעוילם אידיוט 1.70 על כל שקל בלא צמוד נכון ל-2023 ואחורה פחות מ-4 אחוז פירוט יש או רק כותרות?
אם צמוד וכדומה - באמת שכוייח אבל לא יודע איזה סימולציה ערביה יש לו בכל חישוב של צמוד הסכום הכולל מראה יפה הכל
אני יעזור לך.אם להיות כנה אני לא יכול לכתוב לך את הנתונים כי אני לא כ"כ מבין מה הוא בא להוכיח בזה אני ינסה לצרף לך את התמונות האלה שוב נקווה שיפתח דרך אגב הוא אמר שהוא מזמין כל יועץ שאומר אחרת לשבת איתו לפגישה על קפה
זה מה שאמרתי. רק קיצור השנים הביא את זהזה פחות מ-30 אלף ורק בגלל הקיצור שנים
תודהאני יעזור לך.
על המלצ אין לו הרבה מה לשפר לך אם בכלל.
הקלצ אני אלך רחוק יותר ממה ש @יאעדי אמר ואניח הנחה שתוכל לרדת אצל איזה יועץ קוסם ל4.5
ואז הוא יוכל לקצר את המסלול קלצ בכשנה וחצי
החיסכון אז יהיה 50K ש"ח
בסכום כזה קטן חיסכון משמעותי יכול לבוא לידי ביטוי רק בקיצור שנים
אם תיקח הלוואת זכאות (אתה בפרשה?) אז באמת תוכל לקחת חלק מהסכום לתקופה קצרה ולחסוך באמת גם את העמלת היוון שהיא הכי משמעותית כאן.
גם לפי הריבית הכוללת החזויה אתה יכול לרות שאין עוד הרבה לאן לרדת.
שלחתי לך תגיד לי אם קיבלתתודה
תוכל לשלוח את הדבר הזה למייל meir324r שטרודל מאד מעניין אותי
פעם חשבתי שצריך לפרסם את השמות של יועצים כאלו אבל למטרות טובות
הסנגוריה היחידה שיש לי עליו שהוא עצמו לא מבין מה כתוב שם אלא מישהו דחף לו סמארט ליד (או שיש לו 13 ילדים לפרנס שאחד מהם נכה)
בכל אופן כל יועץ אחר שתשאל (90 אחוז) יענה לעניין
גם אם אתה לא מעונין למכור, תרצה למחזר את המסלול הקבוע לריביות יותר נמוכותאני זכאי ל155,000 בזכאות כמה לדעתך לקחת
אני בכל מקרה רציתי להוריד את המסלולים מ30 שנה שההחזר בערך 3800 להחזר שיביא אותי עד 4500 בחודש שזה מה שאני מסוגל השאלה היא אם להוריד פשוט באופן מתואם את כל המסלולים או להוריד רק המקל"ץ ולקחת את כל הזכאות או חלק ממנהגם אם אתה לא מעונין למכור, תרצה למחזר את המסלול הקבוע לריביות יותר נמוכות
תיקח סכום שתוכל לקחת אותו ל10-15 שנים
100K זה חביבאני בכל מקרה רציתי להוריד את המסלולים מ30 שנה שההחזר בערך 3800 להחזר שיביא אותי עד 4500 בחודש שזה מה שאני מסוגל השאלה היא אם להוריד פשוט באופן מתואם את כל המסלולים או להוריד רק המקל"ץ ולקחת את כל הזכאות או חלק ממנה
לקצר הכל רק מהקל"ץ או לקצר בהתאמה משתיהם?1
100K זה חביב
אם אתה מקצר תקופה ומוסיף זכאות תשאף בקלצ לכיוון ה4.6
הזכאות - עד 15 שנהלקצר הכל רק מהקל"ץ או לקצר בהתאמה משתיהם?
תודה אני ממש מודה לכם על הכול באמת עזרתם לי ובעז"ה שיהיה הצלחה בכל הענייניםהזכאות - עד 15 שנה
הקל"צ כמה שאפשר עד התקרה שאתה יכול.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //