כללי אתר אלבומבום מחלק מתנה

• הוסף לסימניות
במה מדובר?
אני בנתיב.

• הוסף לסימניות
מתנה מניו פארם...

קבצים מצורפים

• new_pharm_bnr.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לנתיבית תבקשי ויפתחו לך את האתר
לא הבנתי עדין מה זה זה אלבום או שמעצבים ושולחים כמו דיגיטלי

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהוריד את התוכנה ויש לו את ההתקנה? כי ההורדה שם לא טובה, בתחילה הוא הוריד לי אבל ההתקנה לא היתה טובה, בהמשך הוא כבר לא הסכים להוריד שוב, תודה

• הוסף לסימניות
אלבומום יש לי אך אני לא מצליחה להוריד את התוכנה

• הוסף לסימניות
אם יש לך את התוכנה אז מה את צריכה להוריד??? והאם את יכולה לשלוח לי למיל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בתוך האתר שלהם צריך להוריד את תוכנת עיצוב האלבום ולהתקין במחשב וזה לא מצליח

• הוסף לסימניות
יש שתי דברים שצריך להוריד, את התוכנה אלבובום ואת האלבום של ניו פארם, את התוכנה הצלחת להתקין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;369336:
יש שתי דברים שצריך להוריד, את התוכנה אלבובום ואת האלבום של ניו פארם, את התוכנה הצלחת להתקין?
לא
לא ניתן להציג דף זה..

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור איתם קשר נראה מה הם יגידו...

• הוסף לסימניות
אם יש לך את התוכנה אז מה את צריכה להוריד??? והאם את יכולה לשלוח לי למייל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;369404:
אם יש לך את התוכנה אז מה את צריכה להוריד??? והאם את יכולה לשלוח לי למייל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש
נפתח לי האתר אלבוםבום אך משם לא ניתן להוריד את התוכנה

• הוסף לסימניות
אני הסתדרתי וביצעתי כבר הזמנה.
יש הוראות מפורטות באתר, והורדה פשוטה.
בהצלחה!
נ"ב הייתי מעלה את התוכנות אבל הראשונה שוקלת כ-100 מ"ב. והשנייה (תוספת של ניו-פארם) שוקלת כ-12 מ"ב.

• הוסף לסימניות
הורדת את התוכנה, שמרת על המחשב, לחצת על ההתקנה פעמיים, והוא פשוט התקין לך? כי לי הוא נתקע באמצע וכותב שיש לו שגיאה.

• הוסף לסימניות
התקין בלי שום בעיה. תנסי אולי להתקין בכונן אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה