כללי אתר אלבומבום מחלק מתנה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי זה כמו כל חברה של עיצוב אלבומים. אם יהיה כזה דבר הם יאבדו את האמון.

• הוסף לסימניות
מה עושים שבאמצע ההזמנה חזרתי אחורה ואז הוא לא נותן לי לממש את קוד הקופון וכותב שאני צריכה לשלם 42 ש"ח אבל לא ביקש ממני אמצעי תשלום וסגר את ההזמנה.
האם יחיבו אותי לדעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;370130:
הוא לא נותן לי להוריד. הוא כותב: לא היתה אפשרות לאמת את זהותו של המו"ל. האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? אני לוחצת על הפעל. הוא ממלא שורה ראילו הוא מפעיל וכשהוא גומר, הוא כותב: the application 'albombom' was not faund on this computer
מה עושים?

צריך להתקין קודם את התוכנה הכללית שלהם ואח"כ את התוכנה של "ניו פארם".

• הוסף לסימניות
מדובר פה במשהו חינמי שברור שיש לו מטרת רווח ליוצרים שלה- אם לא בכסף אז בפרסום, אז מה הבעיה עם זה? מפרסמים אותם תמורת אלבום חינם.
צר לי לנפץ אשליות אבל כמעט כל דבר כיום יש לו strings attached כמו שאומרים (לא מוצאת את המילים המתאימות בעברית...). אז למה ששני הצדדים לא יהנו?

רק קחו בחשבון ש...
הדפסתי אלבום דיגיטלי דרך אתר אחר, בתשלום (אמנם במבצע אבל עדיין בתשלום...)
האיכות של ההדפסה ממש לא משהו וכך גם הדפים.
למי שלא מבין בזה אולי זה לא מפריע, אבל בתור גרפיקאית עם העיצובים שלי (עיצבתי הכל בפוטושופ והעלתי לתוכנה שלהם כעבודה מוגמרת) זה מאוד הפריע.

• הוסף לסימניות
נעמי, לדעתי תנסי לבטל את ההזמנה ותעלי אותה שוב הפעם עם קוד הקופון.
לפחות זה מה שאני עשיתי (אמנם לא באתר הזה אבל זה עבד).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זכויות יוצרים/שימוש בתמונות

מומלץ לקרוא את תקנון האתר.
מתוך התקנון:
15.4 האתר ו/או החברה אינם אחראיים לכל נזק ו/או אובדן ו/או הפסד ו/או הוצאה שיגרמו למשתמשים כתוצאה מאחסון ו/או שימוש ו/או הפעלה של האתר ו/או שירותיו, לרבות עקב פגיעה בזכויות קניין, זכויות יוצרים, סימנים ושמות מסחריים, סודות מסחריים, פטנטים ומדגמים, בין שהם מוגנים ובין שאינם מוגנים ו/או עקב פגיעה בפרטיות.
15.5 האתר ו/ואו החברה אינם מפקחים ואינם אחראיים לגבי המידע ו/או שירותים המסופקים ו/או המפורסמים על ידי אחרים ו/או באמצעותם, בין במישרין ובין בעקיפין, ובכלל זה שירותים ואתרי תוכן של אחרים אליהם קיים קישור (Links) מתוך האתר. האתר ו/או החברה אינם מתחייבים, כי כל הקישורים יהיו תקינים וכי בכל עת ניתן יהיה באמצעותם להגיע לאתר אינטרנט פעיל.

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה cn10001745 וגם את הקובץ מהלינק שעדן הביאה וזה עדיין כותב בדיוק את אותה ההודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gold;370180:
נעמי, לדעתי תנסי לבטל את ההזמנה ותעלי אותה שוב הפעם עם קוד הקופון.
לפחות זה מה שאני עשיתי (אמנם לא באתר הזה אבל זה עבד).
בהצלחה!
אין לי אפשרות לחזור אחורה. אישרתי את ההזמנה.
אם יתקשרו לחייב אותי אני אגיד להם שלא זה מה שהתכוונתי.

• הוסף לסימניות
גולד- (למה אני עדיין לא יודעת איך מוסיפים ציטוט, על איזה ריבוע לוחצים?)
זה בדיוק הסיבה ששאלתי - אם ככה לא נראה לי שווה, בשביל לחסוך כמה עשרות שקלים לא אסכן את הקרובים שלי בפרסום שלא יהיה לי שליטה עליו.

• הוסף לסימניות
התקנתי בהצלחה.
הכל עובד ב"ה.
תודה רבה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;370200:
התקנתי בהצלחה.
הכל עובד ב"ה.
תודה רבה לכל המסייעים!
א...............י................ך...........
אני ממלא בדיוק את ההוראות ותוצאה איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
והזמן אוזל הבו לי פתרונות
פליז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;370185:
אין לי אפשרות לחזור אחורה. אישרתי את ההזמנה.
אם יתקשרו לחייב אותי אני אגיד להם שלא זה מה שהתכוונתי.

גם אני עשיתי הזמנה בטעות, התקשרתי לבטל וביטלו לי. נסי.

• הוסף לסימניות
שאלה - אם הם יחליטו שהתמונות של הילדים שהעלתי הם ממש, אבל ממש מתוקים, ובא להם להשתמש בזה באתר שלהם בתור פרסומת עצמית (לדוגמאות לעבודות וכד') - אין לי זכות להתנגד?

(לא נראה לי שיש לחשוש עם ילדים חרדים, כיפה ופאות... וד"ל, אבל מה עם ילד לפני חלאקה? או ילדה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;370250:
א...............י................ך...........
אני ממלא בדיוק את ההוראות ותוצאה איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
והזמן אוזל הבו לי פתרונות
פליז
יכול להיות שהיכן שמיקים את הקוד של הטופס יש משמואל לחצן כתוב עליו משהו לא זוכרת בדיוק צריך ללחוץ עליו ואז להמשיך... גם לי זה לקח עד שהבנתי מה קורה....

• הוסף לסימניות
רק תגידו לי מה קורה עכשיו, הם פתחו לי דף אינטרנט ובו דו"ח הזמנת אלבום, עם הפרטים שלי וכן יצרו קובץ זיפ עם כל הקבצים.

האם זה אומר שההזמנה נשלחה אליהם?

אשמח לתשובה מהירה (הזמן אוזל..;))

• הוסף לסימניות
רק תגידו לי מה קורה עכשיו, הם פתחו לי דף אינטרנט ובו דו"ח הזמנת אלבום, עם הפרטים שלי וכן יצרו קובץ זיפ עם כל הקבצים.

האם זה אומר שההזמנה נשלחה אליהם?

אשמח לתשובה מהירה (הזמן אוזל..)
כשאת נכנסת לחשבון שלך באתר שלהם, מתחת לשמך יש "הזמנות שלי". שם תוכלי לראות את ההזמנה שלך, אם היא קיימת.

• הוסף לסימניות
מצד אחד הוא מראה לי מסך ריק בלי שום הזמנה

מצד שני כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה הוא מציג לי סטטוס "נשלח".

למה זה צריך להיות כל כך מסובך, מישהו יכול לומר לי?:(

קבצים מצורפים

• אלבומבום.jpg
    KB 86.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;370321:
מצד אחד הוא מראה לי מסך ריק בלי שום הזמנה

מצד שני כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה הוא מציג לי סטטוס "נשלח".

למה זה צריך להיות כל כך מסובך, מישהו יכול לומר לי?:(

מסתבר שלא נשלח, אחרת ההזמנה הייתה מופיעה כאן.
בתחתית העמוד בצד שמאל יש לחצן "סיום ושליחה". הקשת עליו?

• הוסף לסימניות
מירי 10

איך הגעת לדף של ההזמנות לא מגיע לי לי לזה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אתה נכנס לאתר וממש למעלה בצד ימין אתה צריך להרשם ע"י שם וסיסמא.
אחרי ההרשמה יש לך מתחת השם שלך (שוב, למעלה בצד ימין) את המילים ההזמנות שלי, לחץ עליהן.

בהצלחה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה