כללי אתר אלבומבום מחלק מתנה

• הוסף לסימניות
שכחתם שהמשלוח עולה כסף..

• הוסף לסימניות
המשלוח לא עולה כסף !!! הזמנתי ולא שלמתי שקל!!! הכל על חשבון הברון - ניו פארם
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הכנתי את האלבום וכשביצעתי את ההזמנה הוא דורש 42 ש"ח לשלום. האם צריך להכניס איזשהו קוד? מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
בדואר לא עולה, אך משלוח עם שליח כן יעלה.
לדעתי משלוח עם שליח לא בא בחשבון למי שחושב להתפתות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמוד ועימוד;369716:
יש מצב להכין שני אלבומים זאת אומרת להחליף משתמש?

נכתב ע"י BRO;369849:
מה פרוש מזהים לפי כתובת האייפי? אני ניסיתי להחליף שם משתמש וסיסמא, כלומר: להרשם לאתר פעם שנייה עם דואר אלקטרוני אחר, ולא היתה שום בעיה
וגזל - מה יהא עליו? :confused:
(לא בטוח, אבל אולי---)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;369612:
תשלחי בקשה לנתיב, הם יאשרו לך את האתר.
רק לי הם לא פתחו??? :(:(:(
למרות שבקשתי 3 פעמים תמימות???..
(אמנם דרך האתר, ולא טלפונית. לא שווה לי להשקיע מאמץ פשוט.)

בכלל, רק בגלל טבעי הישראלי בא לי לקחת כזו מן מתנה שאינלי מושג מה אעשה בה. :confused: (איני יצור מאורנק כלל וכלל).
פשוט מגוחך. ועדיין באלי. :cool:
ועדיין מגוחך--- :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;369929:
וגזל - מה יהא עליו? :confused:
(לא בטוח, אבל אולי---)
אני חושבת שמטרתם היתה פרסומת, ואם פרסמתי אותם בעוד מקום, אז מה הבעיה????
זה לא שעשיתי לעצמי עוד מלא עותקים, בסה"כ עשיתי למישהו שאין לו מחשב, כך שניו פארם הרויחו פרסומת אצל מישהו שאין לו מחשב בבית, זה הכל!!!
הם הגיעו גם ללקוח מסוג כזה, מה הבעיה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;369902:
הכנתי את האלבום וכשביצעתי את ההזמנה הוא דורש 42 ש"ח לשלום. האם צריך להכניס איזשהו קוד? מישהו נתקל בזה?
בטח! צריך להכניס את הקופון שזה 20071527
כתוב מפורש את זה שם....

• הוסף לסימניות
נתיב פתחו לי את האתר.
הורדתי את התוכנה.
אך אני לא מוצאת היכן מורידים את האלבום של ניו פארם.
???

• הוסף לסימניות
מתחת לכפתור של הורדת התוכנה יש כפתור להורדה שכתוב הורדת סט תמונות לארנק ניו פארם. לאחר שסיימת להוריד את התוכנה תתקיני אותה על המחשב שתסיימי את ההתקנה תסגרי את התוכנה ותורידי את הסט תמונות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כאן?
אצלי אין כלום...

מישהו מנתיב הצליח?

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 127.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אם אין לי את התמונות על המחשב אז מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
לסרוק, לטעון מדיסק או מדיסק חיצוני.

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי להוריד. הוא כותב: לא היתה אפשרות לאמת את זהותו של המו"ל. האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? אני לוחצת על הפעל. הוא ממלא שורה ראילו הוא מפעיל וכשהוא גומר, הוא כותב: the application 'albombom' was not faund on this computer
מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש מצב שיום אחד ישתמשו בתמונות שלנו? (למטרות פרסום וכדו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה