- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1253947:נכחתי בברית שהאבא של הרך הנימול התעלף...
נו? וצילמת את זה???
נכתב ע"י שלמה;1253947:נכחתי בברית שהאבא של הרך הנימול התעלף...
נכתב ע"י יצירתית;1253950:נו? וצילמת את זה???![]()
נכתב ע"י שלמה;1253944:מכבדים כל מנהג שקיים אצל קהילות או מגזרים.
לא זה היה הנושא.
נכתב ע"י פוסטר;1253991:הביטוי "הדרת נשים" לא כל כך מכבד...
ואני נכחתי בברית שהאבא של התינוק לא השתתף, מאותה סיבה...נכתב ע"י שלמה;1253947:נכחתי בברית שהאבא של הרך הנימול התעלף...
זה לא סותר- האמא בד"כ מעודכנת בדיוק מתי זה- והיא מתפללת בנחת בבית...נכתב ע"י חויד;1254137:לא הייתי מוותרת על תפילה של אמא בברית! זוהי שעת עת רצון!
,נכתב ע"י חויד;1254137:מעניין אם יש הבדל הין החוזק או החולש של נשים ממגזרים שונים
ז"א נשים מחסידות מסוימת יותר חלשות מאשר מגזר ליטאי למשל?
מעניין...
לא הייתי מוותרת על תפילה של אמא בברית! זוהי שעת עת רצון!
ואיך מתמודדים עם התינוק אחרי הברית ?
נכתב ע"י תלמידים;1254673:תמונה מרגשת.
אה, זה מאיר שבח, מה גם אתה פה? צילמת את חתונתי ... אאאא...ההה ------- נתקעות לי המילים מהפה, תפסת רגעים חזקים במיוחד. אתה אלוף. פשוט תותח אמיתי!!!
על עצמך כתבת בענווה דברים נורא נכונים: צילום שאיננו רק טכני אלא מותאם לרוח ולסגנון האירוע, צילום מושקע ללא פשרות וללא קיצורי דרך, עם הרבה סבלנות ואורך רוח.
אכן כן!
אני עם כל מילה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים