- הוסף לסימניות
תכלס אחרי כל המילים היפות בשטח זה מוריד את הסיכוי להתקבל לעבודה בתכנותהכל נכון, אבל הסיבה המדוייקת למה לא עובדים בעבודה אחרת (ואני אומרת מנסיון), זה כי בטבע שלנו אנחנו אנשים שמתרגלים להכל.
למדתי תכנות - חלמתי על משכורות בשמיים - והיום אני עונה ל70 שיחות כל יום וחוזרת על עצמי כמו תקליט שבור? או לחילופין מקלידה את נשמתי בשביל הבוס במשרד שאין לו אפילו תקציב לקנות חלב? אז זה מי שאני! אני הפסדתי, אני לא שווה כלום (וזה עוד בלשון המעטה), חבל על כל הכסף שהשקעתי בלימודים. בשביל מה בזבזתי 3 שנים מחיי.
טוב, אז בוא נחפש לפחות משרד שיש לו תקציב גם לחלב מוקצף.
וככה - הטבע של האדם מושך אותו אל ההרגל ומשכיח ממנו את הפוטנציאל שיש בו, את האמון שהיה לו כשהתחיל את הלימודים!
אז אם נדבר רגע על הציבור הנשי בלבד -
אישה צריכה תמיד לזכור שהיא שווה מליונים. היא אשת חבר, היא אמא לילדים צדיקים, מגיע לה יחס בהתאם! מעצמה, ומהסביבה.
ולכן - גם אם בינתיים היא מצאה פתרון ביניים שלא כל כך משמח אותה,
היא תמיד צריכה לזכור את מטרת העל שלה ולא לתת להרגל להרקיב את כל ההשקעה שהשקיעה בלימודים.
כולן מוצאות עבודה בסוף, צריך הרבה אמונה והרבה תפילה- לא להתייאש ולא להפוך את מה שביניים לקבוע
אז למה להציע לאנשים להזיק לעצמם
שכל עוד זה אפשרי להמשיך לחפש בהייטק איש איש כפי שיקוליואז מה אתה מציע? לשבת בבית כמה שנים? גם אז אף אחד לא מתחייב על עבודה בהייטק לג'וניור.
ולא להתחשב בקמפיין הסטיגמה הציבורית ולערבב אותו בתור שיקול
גם אם זה נכון שיש סטיגמה זה לא אומר שצריך להפסיד הזדמנויות בשביל לחנך את הציבור
הנושאים החמים