עזרה בואו ביחד נוריד את הסטיגמה, אומרים די לבושה!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הכל נכון, אבל הסיבה המדוייקת למה לא עובדים בעבודה אחרת (ואני אומרת מנסיון), זה כי בטבע שלנו אנחנו אנשים שמתרגלים להכל.
למדתי תכנות - חלמתי על משכורות בשמיים - והיום אני עונה ל70 שיחות כל יום וחוזרת על עצמי כמו תקליט שבור? או לחילופין מקלידה את נשמתי בשביל הבוס במשרד שאין לו אפילו תקציב לקנות חלב? אז זה מי שאני! אני הפסדתי, אני לא שווה כלום (וזה עוד בלשון המעטה), חבל על כל הכסף שהשקעתי בלימודים. בשביל מה בזבזתי 3 שנים מחיי.
טוב, אז בוא נחפש לפחות משרד שיש לו תקציב גם לחלב מוקצף.
וככה - הטבע של האדם מושך אותו אל ההרגל ומשכיח ממנו את הפוטנציאל שיש בו, את האמון שהיה לו כשהתחיל את הלימודים!
אז אם נדבר רגע על הציבור הנשי בלבד -
אישה צריכה תמיד לזכור שהיא שווה מליונים. היא אשת חבר, היא אמא לילדים צדיקים, מגיע לה יחס בהתאם! מעצמה, ומהסביבה.
ולכן - גם אם בינתיים היא מצאה פתרון ביניים שלא כל כך משמח אותה,
היא תמיד צריכה לזכור את מטרת העל שלה ולא לתת להרגל להרקיב את כל ההשקעה שהשקיעה בלימודים.
כולן מוצאות עבודה בסוף, צריך הרבה אמונה והרבה תפילה- לא להתייאש ולא להפוך את מה שביניים לקבוע
תכלס אחרי כל המילים היפות בשטח זה מוריד את הסיכוי להתקבל לעבודה בתכנות
אז למה להציע לאנשים להזיק לעצמם
אז מה אתה מציע? לשבת בבית כמה שנים? גם אז אף אחד לא מתחייב על עבודה בהייטק לג'וניור.
שכל עוד זה אפשרי להמשיך לחפש בהייטק איש איש כפי שיקוליו
ולא להתחשב בקמפיין הסטיגמה הציבורית ולערבב אותו בתור שיקול
גם אם זה נכון שיש סטיגמה זה לא אומר שצריך להפסיד הזדמנויות בשביל לחנך את הציבור

• הוסף לסימניות
רק שהם לא היו מפונקים
נכון ולא נכון!!!
השכירות למשל מרקיעה שחקים, ועוד הרבה מוצרים חיוניים וכו'
אתה צודק על נופש וכדו', אבל יש אלפי אברכים במצוקה כלכלית גם כאלה שלא אוכלים בשר בהמה רק בחגים, ואוכלים רק מושט......

• הוסף לסימניות
1768555030758.jpeg

• הוסף לסימניות
אתה צודק על נופש וכדו', אבל יש אלפי אברכים במצוקה כלכלית גם כאלה שלא אוכלים בשר בהמה רק בחגים, ואוכלים רק מושט
סליחה, אבל לא יודע מה יקרה אם יאכלו רק בשר עוף ומושט...
גם אני אוכל בשר בקר רק בחגים, וטיפה בטשולנט.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על אברכים שעבדו בדוכן בביתר בכניסה לעיר .
ועזרו להכניס כל יום את הפועלים הערבים מ6:00 עד 7:30 בבוקר.
ואחר כך הלכו יום שלם לכולל.

עד שיום אחד הגיע המפקד ומיקם את הבקתה בחוץ.
וכל האברכים התפטרו שמה חלילה אחד מבני משפחתם יראו אותם תוך כדי עבודה.
והעדיפו לעזוב את הכולל לעבודה יותר מכובדת.😥

• הוסף לסימניות
היום לזוג צעיר שחיים בתת תנאים ביחידה של 25 מ"ר בלי לקבל את תמיכת ההורים.
להתחיל את החודש זה 10,000 ש"ח אחרי שכירות והוצאות בסיסיות בלבד.
ויש הרבה שחיים בפשטות נוראית ועדיין לא גומרים את החודש.

תודה רבה שהעלית.
אין ספק שהמצב קשה אצל הצעירים ואנשים מבינים שצריך שינוי.
אבל טוב מאוד שיעשה בפיקוח רבנים ועסקנים.

• הוסף לסימניות
רציתי לומר דבר אחד, שהמצב הכלכלי היום לא נובע מפינוק. נקודה.

• הוסף לסימניות
היום לזוג צעיר שחיים בתת תנאים ביחידה של 25 מ"ר בלי לקבל את תמיכת ההורים.
להתחיל את החודש זה 10,000 ש"ח אחרי שכירות והוצאות בסיסיות בלבד.
ויש הרבה שחיים בפשטות נוראית ועדיין לא גומרים את החודש.
בהונג קונג משפחות מתגוררות ביחידות של 10 מ"ר...
מי שבוחר לגור בכזה דבר זו בחירה שלו, כי הוא יודע שבעיר אחרת בחצי מחיר הוא יכול לשכור דירה גדולה פי 3.
אפשר גם להוציא 15,000 ש"ח על שכירות דירה.
אם שווה להם לגור בכזה דבר כדי להיות קרוב לכולל או לעבודה או למוסדות אז מצוין. ואם לא שווה להם אז שיעברו דירה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהונג קונג משפחות מתגוררות ביחידות של 10 מ"ר...
מי שבוחר לגור בכזה דבר זו בחירה שלו, כי הוא יודע שבעיר אחרת בחצי מחיר הוא יכול לשכור דירה גדולה פי 3.
אפשר גם להוציא 15,000 ש"ח על שכירות דירה.
אני לא מרחם עליהם כי זו החלטה שלהם. אם שווה להם לגור בכזה דבר כדי להיות קרוב לכולל או לעבודה או למוסדות אז מצוין. ואם לא שווה להם אז שיעברו דירה.
ועל משלמי משכנתא אתה כן מרחם לפחות???

• הוסף לסימניות
נכון ולא נכון!!!
השכירות למשל מרקיעה שחקים, ועוד הרבה מוצרים חיוניים וכו'
אתה צודק על נופש וכדו', אבל יש אלפי אברכים במצוקה כלכלית גם כאלה שלא אוכלים בשר בהמה רק בחגים, ואוכלים רק מושט......
העניין הוא שאז לא היה באמת עבודה ,וגם כשעבדו קשה הרוויחו פרוטות
והיום ,בגלל פינוק ומה יגידו לא עובדים למרןת שיש אפשרות להתפרנס בכבוד

• הוסף לסימניות
למדתי תכנות - חלמתי על משכורות בשמיים - והיום אני עונה ל70 שיחות כל יום וחוזרת על עצמי כמו תקליט שבור? או לחילופין מקלידה את נשמתי בשביל הבוס במשרד שאין לו אפילו תקציב לקנות חלב? אז זה מי שאני! אני הפסדתי, אני לא שווה כלום (וזה עוד בלשון המעטה), חבל על כל הכסף שהשקעתי בלימודים. בשביל מה בזבזתי 3 שנים מחיי.
טוב, אז בוא נחפש לפחות משרד שיש לו תקציב גם לחלב מוקצף.
וככה - הטבע של האדם מושך אותו אל ההרגל ומשכיח ממנו את הפוטנציאל שיש בו, את האמון שהיה לו כשהתחיל את הלימודים!
יש לי שאלה אחת ומעניין אותי מאד התשובה(בעקבות ויכוח שהיה לי עם משהי...)
אם היית מרוויחה 15000 בחודש
היית נשארת בעבודה הזאת?
אם התשובה לא מעניין אותי למה?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה אחת ומעניין אותי מאד התשובה(בעקבות ויכוח שהיה לי עם משהי...)
אם היית מרוויחה 15000 בחודש
היית נשארת בעבודה הזאת?
אם התשובה לא מעניין אותי למה?
הייתי נשארת במשרד ב 15K בלב רגוע עד שהייתי מוצאת עבודה בתכנות, כמובן, גם אם זה בתכנות הייתי מרויחה פחות בתור התחלה
בגלל הרווח העתידי
במשרדים יש תקרת זכוכית לשכר בתפקידים הממוצעים, אלא אם כן אני אהיה עצמאית או משהו. בהייטק התקרה הרבה יותר גבוהה

• הוסף לסימניות
תכלס אחרי כל המילים היפות בשטח זה מוריד את הסיכוי להתקבל לעבודה בתכנות
אז למה להציע לאנשים להזיק לעצמם

שכל עוד זה אפשרי להמשיך לחפש בהייטק איש איש כפי שיקוליו
ולא להתחשב בקמפיין הסטיגמה הציבורית ולערבב אותו בתור שיקול
גם אם זה נכון שיש סטיגמה זה לא אומר שצריך להפסיד הזדמנויות בשביל לחנך את הציבור
לא הבנתי מה זה אומר מוריד את הסיכוי
מה אתה רוצה שאישה עם X ילדים תעשה עד שתבוא הישועה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה אומר מוריד את הסיכוי
מה אתה רוצה שאישה עם X ילדים תעשה עד שתבוא הישועה?
שתחליט את ההחלטות שלה בלי קשר לסטיגמה
כי יש כאן שיקולים אמיתיים והרבה יותר חשובים
מאשר הקמפיין שנעשה כאן כנ"ל בעוד הרבה דברים שהוזכרו כאן
שהסטיגמה היא קצה הזנב של השיקולים מה לעשות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי נשארת במשרד ב 15K בלב רגוע עד שהייתי מוצאת עבודה בתכנות, כמובן, גם אם זה בתכנות הייתי מרויחה פחות בתור התחלה
בגלל הרווח העתידי
במשרדים יש תקרת זכוכית לשכר בתפקידים הממוצעים, אלא אם כן אני אהיה עצמאית או משהו. בהייטק התקרה הרבה יותר גבוהה
השאלה אם בעתיד גם יהיה כאלו סכומים
אחרי הביקוש הגדול לתכנות...
מצד שני נגיד שהיית מרויחה 15000 בטלפנות היית גם עובדת 5-6 שעות ביום ופחות לחץ לעומת תכנות שיש יותר לחץ.
אבל הכוונה שלי היתה האם אנשים לא ישארו בעבודה כזאת בגלל סטיגמה או בגלל כסף?

• הוסף לסימניות
השאלה אם בעתיד גם יהיה כאלו סכומים
אחרי הביקוש הגדול לתכנות...
מצד שני נגיד שהיית מרויחה 15000 בטלפנות היית גם עובדת 5-6 שעות ביום ופחות לחץ לעומת תכנות שיש יותר לחץ.
אבל הכוונה שלי היתה האם אנשים לא ישארו בעבודה כזאת בגלל סטיגמה או בגלל כסף?
אני לא הייתי נשארת בעבודה כזאת בגלל חוסר סיפוק עצמי
דרך אגב זה מאוד משתנה יש מקומות עבודה שהתרבות הארגונית שלהם היא לקדם את העובדים ולעלות אותם בדרגות לעומת מקומות עבודה אחרים שמעדיפים את הטלפנים-טלפנים ואת המנהלים-מנהלים. תלוי על מה נופלים,אצלי זה היה נראה שצפוי להיות סוף טוב אבל דווקא החברה איכזבה בהתנהלות שלה ולא הסכימה לקדם.
מבחינת השכר האם ימשיך להיות בשמיים, בגדול המחיר בתכנות נובע לא מרוב היצע בעובדים אלא מביקוש למוצרים שהחברות מייצרות וככל שהתפוקה שלנו תהיה יותר גבוהה ככה ימשיך להיות ביקוש- לא מעניין אותם אם הרגע סיימו 200 בנות מסלול תכנות בסמינר זה משנה להם מי הטאלנטיות שעובדות אצלם בחברה

• הוסף לסימניות
מבחינת השכר האם ימשיך להיות בשמיים, בגדול המחיר בתכנות נובע לא מרוב היצע בעובדים אלא מביקוש למוצרים שהחברות מייצרות וככל שהתפוקה שלנו תהיה יותר גבוהה ככה ימשיך להיות ביקוש- לא מעניין אותם אם הרגע סיימו 200 בנות מסלול תכנות בסמינר זה משנה להם מי הטאלנטיות שעובדות אצלם בחברה
אבל הם יודעים שגם אם הם לא ישלמו יותר מנגיד 20000 ברוטו
גם למשהו ששנים עובד אצלם,
גם אם הוא יחליט לעזוב יהיה הרבה שיקפצו על המשרה.
אומנם נכון שלהכשיר עובד חדש לוקח הרבה זמן.
אבל אם כולם ידעו שלא משלמים יותר מ20000 ברוטו בשום חברה בתכנות הם לא יעזבו.
אלה אם כן באמת אנשים יחליטו שבשביל 20000 ברוטו לא שווה להם לעבוד בתכנות...

• הוסף לסימניות
כואב הלב. על המצב כיום. זוכר, שהייתי זוג צעיר, וקניתי דירה בפרויקט ב 300 אלף ש"ח. ולקחתי משכנתא בסך הכל 100 אלף ש"ח, בהחזר של 1000 ש"ח לחודש, לגמור את זה ב-8 שנים, היה אז בתוך הסכום מענק מקום. הלכתי כל יום בשעה 1 בצהרים בין הסדרים לעבוד שעה וחצי לרוקן את המים במקווה ולייבש היטיב, ואח"כ למלאות מחדש תמורת 1000 ש"ח לחודש. וכ"כ שמחתי שיש לי איך להחזיר את המשכנתא. היום זוג צעיר מתמודד עם משכנתא של מאות אלפי שקלים והחזרים אסטרונומים. באמת רחמנות... צריך להתחזק חזק חזק באמונה ובביטחון. כי הבוטח בד' חסד יסובבנו. היום שאני מחתן ילדים וצריך להחזיר כל חודש 20 אלף ש"ח לגמחים ומשכנתאות מנישואי הילדים, רואה כל חודש וחודש את הניסים והנפלאות. כמובן שאני מקיים בהידור רב, בזיעת אפיך תאכל לחם. חיקו ואימצו, בסוף רק תפילה ואמונה.
וזה במצב המאוד טוב שבכלל היה הון עצמי לקחת משכנתא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה