אלמוג טלולקר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש מלא בשפעלהוסיף שדכנים.
יש מלא בשפעלהוסיף שדכנים.
אמן והלוואי...יש מלא בשפע
מדוע הוא לא טען ,וכאן נשאלת שאלה על אדם הראשון, למה הוא טען שלא טוב היות אדם לבדו?
מה דעתך על פתיחתבבקשה שמי שלא היה בחור מבוגר שפשוט לא יענה באשכול הזה,
יש וורט של ר' שמואל שתמציתו שאכן 'לא טוב' היא ההגדרה הנכונה...מדוע הוא לא טען ,
רע היות אדם לבדו ???
אולי תגיד לנו אותו?יש וורט של ר' שמואל שתמציתו שאכן 'לא טוב' היא ההגדרה הנכונה...
אני ב"ה הייתי בחור מבוגר,@ספרא אמר ספרא יודע! 4 פעמים לכעוס באשכול אחד זה לא בריא ללב
תחכים אותנו בדעותיך
תסביר להם את זה יותר שיש אחד שטוב לו יש אחר שלא טוב ויש שרע לו וכמו שבלומדע'ס חסרונות אינם קיימים באף אדם , כי חיסרון אינו דבר ממש . ולכן יש שאומרים "אני לא מרגיש טוב" ויש יותר מזה "אני מרגיש רע" והיום התחדשנו "אני מרגיש לא טוב". אני מקווה שהבינו .בפסחים הגמ' מביאה שהתורה מאריכה בשביל לכתוב בלשון נקיה 'ומן הבהמה אשר איננה טהורה' ושאל שיש כבר לפנ"ז בפרשת בראשית 'לא טוב היות האדם לבדו' ולא כתוב 'רע' ותירץ כנ"ל שאכן אין זה ממש רע...
אדרבה אולי תספר לנו קצת מה עשית אז?אני ב"ה הייתי בחור מבוגר,
וממש התחברתי למה ש"זיי גזונט" אמר אח"כ, הוא ממש שלף לי את המילים מהפה...
דברים ישרים ונכונים!
אדרבה אולי תספר לנו קצת מה עשית אז?
איך פותחים כזה דברמה דעתך על פתיחת
קבוצת תמיכה [סגורה] לרווקים מעוכבים ???
[כאן בפרוג ]
מה דעתך על פתיחת
קבוצת תמיכה [סגורה] לרווקים מעוכבים ???
[כאן בפרוג ]
בעיקרון זה יהיה פורום קצת צולע כי רובם בישיבות בלי גישה לאינטרנט אז הוא יהיה פעיל בעיקר בבין הזמנים או בשבת חופשה אבל זה יכול להיות רעיון נחמד לפחות לבין הזמנים הקרב ובאאיך פותחים כזה דבר
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מיהם "האלה"? לא ד"לתי.קיבלתי חברים חדשים (שלא תחשבו, לא... אני לא מ"האלה"... אבל במקום שאין אנשים השתדל להיות איש... וד"ל)
גם אני ומסכים עם כל מילה שלואני ב"ה הייתי בחור מבוגר,
וממש התחברתי למה ש"זיי גזונט" אמר אח"כ, הוא ממש שלף לי את המילים מהפה...
דברים ישרים ונכונים!
אני עדיין בחור מבוגר ואני גם מסכים איתו ולכן אני מבקש מכל מי שחווה בעבר ניסיון דומה או שחווה בהוה ניסיון דומה שיפרט כמה שיותר איך הוא מתמודד עם זה וכן אשמח אם גם יספר על הנפילות שהיו לו בדרךגם אני ומסכים עם כל מילה שלו
בינתיים זה לא הוכיח את עצמו מספיק וכמו שכבר דנו על זה כאן באשכוללדעתי צריך לפתוח עוד ישיבות קיבוץ שיהיו מוצלחות וברמה
לפי הבנתי לאחר בירורים עם בחורים שלמדו שם הם לא נהנו וזה פתרון מוצלח לזמני (רובם עוזבים לאחר חצי שנה - שנה)יש ישיבת קיבוץ בנחליאל מוצלחת מאוד (מידיעה).
כל מילה מיותרת בפרט לאחר שהשדכנים עצמם מודים שהם לא עובדים מספיק עקב חוסר תגמול...להוסיף שדכנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים