התייעצות בחורים מבוגרים

בפסחים הגמ' מביאה שהתורה מאריכה בשביל לכתוב בלשון נקיה 'ומן הבהמה אשר איננה טהורה' ושאל שיש כבר לפנ"ז בפרשת בראשית 'לא טוב היות האדם לבדו' ולא כתוב 'רע' ותירץ כנ"ל שאכן אין זה ממש רע...

בפסחים הגמ' מביאה שהתורה מאריכה בשביל לכתוב בלשון נקיה 'ומן הבהמה אשר איננה טהורה' ושאל שיש כבר לפנ"ז בפרשת בראשית 'לא טוב היות האדם לבדו' ולא כתוב 'רע' ותירץ כנ"ל שאכן אין זה ממש רע...
תסביר להם את זה יותר שיש אחד שטוב לו יש אחר שלא טוב ויש שרע לו וכמו שבלומדע'ס חסרונות אינם קיימים באף אדם , כי חיסרון אינו דבר ממש . ולכן יש שאומרים "אני לא מרגיש טוב" ויש יותר מזה "אני מרגיש רע" והיום התחדשנו "אני מרגיש לא טוב". אני מקווה שהבינו .;)

אדרבה אולי תספר לנו קצת מה עשית אז?

לא, לא עברתי ישיבה, לא יצאתי לעבוד, וגם לא עזרתי במטבח.
לקחתי כמה בחורים צעירים (ש"א אפילו) שהיו צריכים קצת עזרה והכלה,
קיבלתי חברים חדשים (שלא תחשבו, לא... אני לא מ"האלה"... אבל במקום שאין אנשים השתדל להיות איש... וד"ל)
המשגיח שמח, הוא תגמל אותי בכמה אלפים כל חודש. שאגב, עדיין שמורים אצלי בכספת.
אני שמחתי על חברה נורמלית ועל תעסוקה ויצירה.
התלמידים שלי שמחו על אוזן קשבת, על לימוד רציני וחווייתי, על חבר ביגר ומייבין.
ושמחו השמים ותגל הארץ.
כמובן שעוד עשיתי מלא דברים ע"מ לא להעלות עובש כמו... אבל במשך היום זה פחות או יותר מה שעשיתי!
(אולי בהמשך אכתוב עוד כו"כ דברים שעשיתי, וכנ"ל...)

מה דעתך על פתיחת
קבוצת תמיכה [סגורה] לרווקים מעוכבים ???
[כאן בפרוג ]
איך פותחים כזה דבר
בעיקרון זה יהיה פורום קצת צולע כי רובם בישיבות בלי גישה לאינטרנט אז הוא יהיה פעיל בעיקר בבין הזמנים או בשבת חופשה אבל זה יכול להיות רעיון נחמד לפחות לבין הזמנים הקרב ובא
בגדול יש פורום כזה לרווקות והסביבה שלהן אז אין סיבה שלא יאשרו פורום סגור גם לרווקים
תפתח אשכול חדש עם הבשורה ולדעתי צריך שיהיה הגבלת הצטרפות מגיל מסוים ומי שיתייג את עצמו כעונה לקריטריונים ורוצה שיתייג את עצמו שיהיה לך 25 ניקים תעשה לפי ההוראות

אלו התנאים לפתיחת פורום כזה

תחת קטגוריה "קבוצות מקצועיות" אנו פותחים פורומים פרטיים וסגורים לבעלי מקצוע שמעוניינים בפורום אישי ומקצועי משלהם.

הפורום אמור לענות על תנאי הסף הבאים:
  1. פורום מקצועי.
  2. נישה מקצועית שאין לה מענה במסגרת הפורומים הקיימים באתר.
  3. לפחות 25 משתמשים פעילים מעוניינים.
  4. פעילות בתדירות יומיומית.
  5. מנהל מנוי פרימיום, ליכולת ניהול תקין.
לפתיחת קבוצה מקצועית יש לשלוח בקשה בהודעה פרטית לניהול האתר עם רשימת המשתמשים המעוניינים להצטרף.

ההנהלה תשקול את פתיחת הקבוצה, ללא התחייבות כלל.
המשתמש שפתח את הקבוצה הוא המנהל והאחראי להוספת והסרת משתמשים.
השיח בקבוצה אמור להיות מקצועי וכפוף לכללי הפורום.
קבוצה שתחרוג מהכללים תיסגר לאלתר.
ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות להסיר את הפורומים/משתמשים לפי ראות עיניה.

גם אני ומסכים עם כל מילה שלו
אני עדיין בחור מבוגר ואני גם מסכים איתו ולכן אני מבקש מכל מי שחווה בעבר ניסיון דומה או שחווה בהוה ניסיון דומה שיפרט כמה שיותר איך הוא מתמודד עם זה וכן אשמח אם גם יספר על הנפילות שהיו לו בדרך
ואני מקוה שזה יביא תועלת לעוד בחורים מבוגרים
בתודה מראש

יש אתר שנקרא השדכן - מומלץ מאד
שמעתי הרבה שזכו להתארס דרכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה