- הוסף לסימניות
לפעמים לבחורה קשה לעמוד, אבל לאישה במצב תמיד קשה לעמוד,נכתב ע"י מגה;1402893:ולפעמים גם לבחורה קשה לעמוד....
ולפעמים זה גם יכול להיות מסוכן.
אני יכולה לספור על אצבעות יד אחת כמה פעמים אני ישבתי ואשה עמדה (בתור בחורה)
לפעמים לבחורה קשה לעמוד, אבל לאישה במצב תמיד קשה לעמוד,נכתב ע"י מגה;1402893:ולפעמים גם לבחורה קשה לעמוד....
מזדהה לגמרי.נכתב ע"י מה הענינים;1491892:טוב, קראתי עכשיו את כל האשכול הזה, והגעתי למסקנה שאין מה לעשות, נכון?
(אם כמובן, אני לא רוצה לקחת כדורים מסחררים)
אז לפחות שתפו, איך מעבירים כך את היום? איך מכינים ארוחת ערב לילדים? איך משתתפים בשמחות? (אצלי הבחילות באופן גורף - בערב)
נכתב ע"י אליש;1402898:לפעמים לבחורה קשה לעמוד, אבל לאישה במצב תמיד קשה לעמוד,
ולפעמים זה גם יכול להיות מסוכן.
אני יכולה לספור על אצבעות יד אחת כמה פעמים אני ישבתי ואשה עמדה (בתור בחורה)
נכתב ע"י MV25;1402695:אם האישה עולה לבינעירוני
במצב כזה
כשהאוטובוס מלא
עם כל הכבוד זו בעיה שלה
נכתב ע"י MV25;1402712:ח"ו אני לא בעד לא לקום
אני רק אומרת שלפעמים זה מקומם לראות אנשים שעולים לאוטובוס למרות שאומרים להם שאין מקום. ואני לא מדברת על אחד בשלוש שעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים