- הוסף לסימניות
מדהים! אהבתי מאוד!!
כל הכבוד!!!!
כל הכבוד!!!!
נכתב ע"י bies;1082610:אני לא מבינה או עוסקת בפרסום...
לי כצופה מהצד-
הפריע שהידיים מימין והידיים משמאל זהות.
(כמובן חוץ מזה שהלוגואים לא על הניר, אבל זה כבר צויין)
נכתב ע"י סתם;1082644:מטאור את מדהימה!
את נראית בתוך המקום הישן שלהם
לדעתי פשוט תפתחי דף חדש
ותפתיעי! יש לך את זה (באמת אני בשיא הכנות)
נכתב ע"י מטאור;1082679:סתם, תודה על המחמאה, אבל זה מראה שלא הבנת כל כך מה עומד מאחורי הקלעים של המודעה, אז אסביר לך: במקביל לעבודה על מודעת הביניים הזו אנו עובדות בצורה מאסיבית על המיתוג החדש. במודעה אין איזכור כלל לתדמית החדשה - כל המטרה היא להכין את הצופים לשינוי. לכן אני מתמקדת נטו בויז'ואלים ובטקסטים ולא באווירה הכללית. כרגע המודעה לא משדרת מקום אומנותי, מקצועי, יצירתי וכו' - אלא מקום ב... שיקום פנים.
נכתב ע"י ckuh;1082917:אם הבנתי את התמונה, יש היגיון במהלך - אבל הוא מתבצע בצורה קצת מסוכנת.
להראות מקום ש'נראה בשיפוצים' זה לא טוב פה. התהליך צריך להיות הדרגתי, ולא לערער את הכל.
אין לי כוח לכתוב, זה יצא ארוך, ובע"פ זה ממש כמה דקות.
אם בא לך, רחלי, תתקשרי אלי מחר ב-9:00. אני אהיה אז בנסיעה ונדבר כמה דקות. (הטלפון שלי רשום כאן למטה, כן?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים