עם הנצח תמיד מנצח
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני עושה הרבה בייביסטר ואני מרגישה שאני לוקחת מידי קצת אני לוקחת 15 חלק משלמות לי 20
רציתי לשאול כמה אתם לוקחות?
לקחתי לאחרונה בייביסיטר ללילה (8-11) ילד ישן- 15 ש"חאני עושה הרבה בייביסטר ואני מרגישה שאני לוקחת מידי קצת אני לוקחת 15 חלק משלמות לי 20
לא רק מרחק, גם איפה בגלובוסנכון מרחק
בבית שמש זה גם תלוי באזורים... ברמה א ומשקפיים יותר יקראני בתור אמא משלמת 20 ש"ח לשעה לפחות
מזמן עבר העידן של ה15 לצערי...(בבית שמש)
כמובן יש כאלו גם ב25 ו30
מעדיפה את הזולות כי לוקחת רק כשהם ישנים ממילא...
בדיוק!לא לשכוח שגם אם לוקחים תשלום זה חסד!
לא תמיד יש אפשרות אחרת, ובייביסיטר יכולה להציל את המצב.
כשאתן עושות את זה בשמחה ובנעימות, זה ממש מקל על האימהות ונותן להן מרווח נשימה.
אל תזלזלו בזה
שווה לצבור זכויות ועל הדרך להנות מדמי כיס, בלי להגזים...
תקשיבי היום יש יותר מודעות לסכנות שיכולות להיות...ממש מרגש לשמוע שעדיין יש כאלו צדיקות שעושות בייביסיטר,
היום חיפשתי בייביסיטר,
הפכתי את המדינה,
לא מצאתי,
שורדת את הצהריים עם הילדים...
שימו לב- לפעמים זה אפילו ממש אחזקת תורה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים