- הוסף לסימניות
תינוק הוא בגדר חולה שאין בו סכנה.הכותבת וודאי התכוונה שתינוק הוא חולה שיש בו סכנה
למרות שאני לא מבינה את ההקשר![]()
ומותר לעבור בשבילו על דרבנן בלבד!
ולא דאורייתא.
תינוק הוא בגדר חולה שאין בו סכנה.הכותבת וודאי התכוונה שתינוק הוא חולה שיש בו סכנה
למרות שאני לא מבינה את ההקשר![]()
משתפת בשמחה@חישוקים ממש מעניין אותי מה היה בסוף,
הכל באמת דפק כמו התכניות שלכם? מה היה עם התינוק?
סתם סקרנות לשמה, תתעלמי בכיף
התגובה שלך מכילה עיוותים הרבה יותר מהמותר בחוקעל תינוק בן כמה שבועות מחללים שבת גם על ספק פיקוח נפש, חלאקה במירון זה אפילו לא מנהג ישראל.
מדובר בנסיעה למקום מועד לפורענות, בזמן מועד לפורענות, בערב שבת עם סיכון מסוים וסביר להתיקע שם לכל השבת ולהשאיר את התינוק עם אישה זרה, שלא מכירה את התינוק והוא לא אותה והיא גם לא עושה את זה בדרך כלל (אחרת היא לעולם לא הייתה מסכימה לתשלום הנמוך הזה).
אני באמת לא מבינה את ההשוואה לחתונה של כמה שעות. וכן, אם דווקא מעניין אותך, אני ויתרתי על חתונה של גיס כי לא היה לי איפה להשאיר את התינוק.
סורי על הקפצה, הייתי חייבת, ולא הגעתי לזה.אני אישית חושבת שמה שלא ראוי לעשות לתינוק בגיל שמונה חודשים לא ראוי לעשות גם בגיל שמונה ימים או שמונה שבועות,
אהממ. לא ממש..הרבה דברים לא הבנתי דעתי היא שילדים עד חצי שנה ממש לא מעניין אותם מי עומד מולם רק שייחכו להם יאכילו אותם וזהו מעון שעובד לילה יהיה אחד הדברים הרווחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים