איש את רעהו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הדרגה היוצאת היא 4.מה הדרגה ל 11 שנות ותק
16 גמולים
תואר ראשון
מחנך
69.44 משרה
5 ז-ח
13 א-ו
רק מה שלא ברור - מחישוב השעות יוצא סה"כ 64.1% משרה ולא 69.44.
בטו שזה אחוז המשרה הכולל?
הדרגה היוצאת היא 4.מה הדרגה ל 11 שנות ותק
16 גמולים
תואר ראשון
מחנך
69.44 משרה
5 ז-ח
13 א-ו
אם את/ה רוצה תשלח את ההמרה שביצעו לך ואני אבדוק אם זה מתאיםהדרגה נקבעת לפי חודש 3 לפני הכניסה או חודש 9?
כי לי קבעו דרגה לפי חודש 9
משרת אם?אשמח לדעת
מה הדרגה ל- 6 שנות ותק,
תואר ראשון בחנ"מ (עובדת בכיתות רגילות, לא חנ"מ)
14 גמולים
23 ש"ש
מורה מקצועית
חישבתי ללא משרת אם (משום ש 23 ש"ש זה פחות מ 80% משרה כך שלא מזכה במשרת אם).משרת אם?
כיתות א-ו?
לא כתבת האם מורה מקצועית או מחנכת, עשיתי לפי מחנכת וזה יוצא דרגה 4.5 (למורה מקצועית היה יוצא דרגה 5).מה הדרגה ל:
15 שנות ותק,
תואר ראשון.
16 גמולים.
25 שעות - כיתה א'
93.333 - אחוזי משרה.
משרת אם.
תודה.
א.תואר (לדוגמא ב.א./בכיר) | |
ב.שנות ותק (במעבר ממוכש"ר לרשמי לפי חודש 9 של שנת המעבר, בשאר המקרים לפי חודש 3 שקדם למעבר) | |
ג.סך גמולים (לא כולל כפל תואר) | |
ד.מחנכת או מורה מקצועית? | |
ה.אחוז משרה/ סך שעות? | |
ו.מהו בסיס המשרה? (כיתות א-ו, ז-ח, או משולב (ובמקרה כזה לציין סך שעות בכל סוג)) | |
ז.האם זכאית למשרת אם? | |
ח.גמול פיצול אם קיים? | |
|
דרגה 2 = מצורף סימולציהתודה רבה
אם היו 16 גמולים הייתי עולה לדרגה 3 ??חישבתי ללא משרת אם (משום ש 23 ש"ש זה פחות מ 80% משרה כך שלא מזכה במשרת אם).
ולפי כיתות א-ו.
הדרגה היא 2.5 = מצורף סימולציה
כן (15 לא מספיק , אבל 16 היה נותן דרגה 3)אם היו 16 גמולים הייתי עולה לדרגה 3 ??
אני מצרפת קובץ מלאעקב המעבר של מורות בחינוך העצמאי לאופק חדש, רציתי להציע חינם לכלל המורות ביצוע המרה למורות סגניות ומנהלות.
(בקובץ שאשלח יופיע הדרגה הצפויה, וכן נתוני השכר של העולם הישן, וכן השכר באופק חדש הצפוי)
מצ"ב קובץ עם טבלת אקסל להכנסת נתונים, נא למלא את הנתונים ולשלוח את הקובץ האמור
נא לשים לב בקובץ המצורף יש 3 גליונות מורה, סגנית, מנהלת, נא להכניס את הנתונים בגליון המתאים,
ולציין איזו המרה נדרשת (מורה, סגנית, או מנהלת).
יש לציין שאין התחייבות לביצוע ההמרה ולנכונותה (אף שהיא מאוד מדויקת), אלא כפי הזמן הפנוי.
דרגה אאני מצרפת קובץ מלא
הציעו לי ניהול בשכר לפי אופק חדש
האם הנתונים שהכנסתי שלי כמורה יכולים ללמד מה יהיה השכר שלי בתור מנהלת
תודה רבהדרגה א
ללא תוספת אחוזית.
את רמת המורכבות צריך לבדוק לפי מספר הכיתות
אם הנושא רק לדעת את הסכום הסופי אין צורך בתשלום.תודה רבה
אני לא מצליחה למעשה לדעת
מה יהיה הסכום הסופי
האם יש אפשרות להתייעץ איתך בתשלום כמובן
אשמח לפרטים כאן או ב: AYRBCULAYRBCUL שטרודל וכו'
הענין שמדובר בבית ספר בהקמהאם הנושא רק לדעת את הסכום הסופי אין צורך בתשלום.
השכר בניהול תלוי ברמת המורכבות ובדרגה בלבד.
תנסי למלאות את הפרטים הנ"ל:
כמה כיתות רגילות יש בבית הספר? כמה ז-ח? וכמה חינוך מיוחד?
ככל הידוע לי בית ספר של חינוך מיוחד זה מינימום רמת מורכבות 3.הענין שמדובר בבית ספר בהקמה
בהתחלה יהיו שתי כיתות או שלש ולאט לאט יבנה
הבית ספר כולו מוגדר חינוך מיוחד
למנהלים יש גם אחזקת רכב שזה יכול להגיע לעוד 1000 שח לחודש כולל ביטוח וטסטככל הידוע לי בית ספר של חינוך מיוחד זה מינימום רמת מורכבות 3.
לכן השכר הוא 20,167 (לא כולל תוספת מעונות כ 600 ש"ח ונסיעות).
מצורף ממחשבון יוניק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים