מידע שימושי ביקשו ממני לבוא לקחת את הילדים מוקדם מהמעון, הגיוני??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כי החוזה לא קשורה למטפלות ואין להם מה לעשות מול זה
ולמעון לא מעניין בכלל טובת המטפלות והם רק ירצו את ההורים כל הזמן
ולכן המטפלות מבקשות יפה טובה
לגמרי מובן לבקש טובה
אף אחת לא מתנגדת לזה
ההתנגדות היא להכריח את ההורים לעשות את הטובה הזאת גם אם זה לא מסתדר להם...
אולי תתחשבו במטפלות של הילדים שלכם
כמו שאת רוצה להיות בהדלקת נרות גם היא מאד מאד רוצה
אז תפרגני לה !!!!!
זה לא יוצא כ"כ הרבה ימים
תחשבי שהיא כל יום עם הילד שלך המון שעות אז כמה ימים שהיא רוצה שתתחשבי ברצונות שלה לא יקרה לכם
כלום
תעשו את מקסימום ההשתדלות בשביל לפרגן לה מכל הלב!!!
נכון, אבל כמו שאני למרות שאני מאד רוצה, אני לא יכולה לחזור מוקדם, כי אני צריכה להיות בעבודה
ככה גם היא צריכה להיות בעבודה
ואם היא גרה ממש רחוק אז זאת באמת בעיה, אבל לא של ההורים

• הוסף לסימניות
כי החוזה לא קשורה למטפלות ואין להם מה לעשות מול זה
ולמעון לא מעניין בכלל טובת המטפלות והם רק ירצו את ההורים כל הזמן
ולכן המטפלות מבקשות יפה טובה
את באמת לא מצליחה להבין את הבעייתיות פה מצד המטפלת כלפי ההורים או שאת מיתממת?
המטפלת מופתעת מזה שהיא אמורה לעבוד בחנוכה?
אם חשוב לה, שתיקח בחנוכה ימי חופש ותודיע למנהלת שלה על זה מראש ויתארגנו עם ממלאת מקום.
מה זה אומר שהיא מבקשת יפה? קודם כל- למה היא מבקשת? היא מבינה מה זה דורש מההורים? אח"כ איך ה'יופי' הזה בא לידי ביטוי בבקשה?

לא יקרה לכם
כלום
הפסד של כסף במשכורת זה 'כלום'?
דרישה של הבוס להשלים שעות בלילה זה 'כלום'?
תשלום לבייביסיטר אם מצאו ואם לא יכולים להפסיד את ה'כלום' לעייל, זה 'כלום'?

• הוסף לסימניות
אולי תתחשבו במטפלות של הילדים שלכם
כמו שאת רוצה להיות בהדלקת נרות גם היא מאד מאד רוצה
אז תפרגני לה !!!!!
זה לא יוצא כ"כ הרבה ימים
תחשבי שהיא כל יום עם הילד שלך המון שעות אז כמה ימים שהיא רוצה שתתחשבי ברצונות שלה לא יקרה לכם
כלום
תעשו את מקסימום ההשתדלות בשביל לפרגן לה מכל הלב!!!
אני עושה את המקסימום !!!!!!
אבל לא יכולה לצאת מהעבודה שעה וחצי לפני הזמן
הלוואי והייתי יכולה להיות איתו כל היום ולא לשים את הילד שלי המון שעות אצלה...
ואני מאוד רוצה שגם התחשבו ברצונות שלי ואני יעבוד רק חלק מהיום ואצא מוקדם .
בואו ולא נסחף -אפשר להתחשב ,אבל אני שמתי ילד במעון כי אני מסיימת מאוחר וצריכה את השעות האלה .

• הוסף לסימניות
לגמרי מובן לבקש טובה
אף אחת לא מתנגדת לזה
ההתנגדות היא להכריח את ההורים לעשות את הטובה הזאת גם אם זה לא מסתדר להם...
זהו על זה דיברנו על טובה ועל השתדלות
אני לא אומרת שצריך לדרוש מההורים לבוא ב3 אבל מותר לבקש יפה וזה לגמרי לגיטימי
ככה ישארו אצל כל מטפלת קצת ילדים שבאמת אין להם סידור וזה לגמרי בסדר והמטפלות מאוד מבינות את זה שלא כל האימהות יכולות לבוא לקחת מוקדם יותר ומצרפים קבוצות ועושים תורנות בין המטפלות
ואמא שמעריכה משתדלת לבוא לקראת המטפלת והיא תנסה לעשות הכל כדי שהמטפלת תוכל לצאת מוקדם ורוב ההורים מסיימים לפני שלוש רק נח להם שהילד נשאר עד ארבע שהם יוכלו להספיק כמה דברים לפני שהילד חוזר
הטענות זה כלפי ההורים שמבחינתם המטפלת חייבת להם את כל החיים כי הם משלמים ותעשי את העבודה כי משלמים לך ותבדקי את התגובות ותראי בדיוק מי מנסה לבוא לקראת המטפלת ומי בכלל כועסת על הרעיון שהיא בכלל חשבה לחזור מוקדם להחליף את הבייבי סיטער

• הוסף לסימניות
ואמא שמעריכה משתדלת לבוא לקראת המטפלת והיא תנסה לעשות הכל כדי שהמטפלת תוכל לצאת מוקדם ורוב ההורים מסיימים לפני שלוש רק נח להם שהילד נשאר עד ארבע שהם יוכלו להספיק כמה דברים לפני שהילד חוזר
תוציאי את המשוואה אמא שמעריכה=אמא שמשתדלת לבוא מוקדם ולקחת.
זה עוול לערוך משוואה כזו.
ואני לא מכירה אפילו אמא אחת! שגומרת בחנוכה לפני 3 והילד שלה במעון. ואני מכירה מספיק אמהות לילדים במעון.

• הוסף לסימניות
ככה ישארו אצל כל מטפלת קצת ילדים שבאמת אין להם סידור וזה לגמרי בסדר והמטפלות מאוד מבינות את זה שלא כל האימהות יכולות לבוא לקחת מוקדם יותר ומצרפים קבוצות ועושים תורנות בין המטפלות
הטענות זה כלפי ההורים שמבחינתם המטפלת חייבת להם את כל החיים כי הם משלמים ותעשי את העבודה כי משלמים לך ותבדקי את התגובות ותראי בדיוק מי מנסה לבוא לקראת המטפלת ומי בכלל כועסת על הרעיון שהיא בכלל חשבה לחזור מוקדם להחליף את הבייבי סיטער
אני לא יודעת מאיפה יש לך היכרות עם עולם המעונות
אבל רוב האימהות באות לקחת את הילדים ישר מהעבודה בלי נשימה
אף אחת לא יושנת שנ"צ ובשביל זה שולחת ילדים למעון עד ארבע

• הוסף לסימניות
תגובה ממש מנותקת,
את באמת חושבת שכל האמהות בחופש השבוע? ורק רוצות לנפוש יותר שעות ביום?

• הוסף לסימניות
תגובה ממש מנותקת,
את באמת חושבת שכל האמהות בחופש השבוע? ורק רוצות לנפוש יותר שעות ביום?

אף אחד לא חושב שהאימהות בחופש גם אני עובדת. רק מנסה לבוא לקראת המטפלות וכן לבוא יותר מוקדם יש ימים שמצאתי סידור ויש ימים שלא
אבל ניסיתי
וכן אני מבינה את המטפלות שמבקשות
ואני לא כועסת על הרעיון ועל עצם הבקשה

• הוסף לסימניות
אף אחד לא חושב שהאימהות בחופש גם אני עובדת. רק מנסה לבוא לקראת המטפלות וכן לבוא יותר מוקדם יש ימים שמצאתי סידור ויש ימים שלא
אבל ניסיתי
וכן אני מבינה את המטפלות שמבקשות
ואני לא כועסת על הרעיון ועל עצם הבקשה
מה שייך לבוא לקראת המטפלות?
זה העבודה שלהם
וכמו שאני בעבודה גם בחנוכה עושה את כל השעות שלי אין סיבה שהם לא יעשו

• הוסף לסימניות
כן עבודה בעניים
תעברו על התלושים שלהם מקצצים להם בדברים שהם אפילו לא מבינות
אבל בתלוש כתוב 40 לשעה
פעם אחת שיתנו את זה להנהלת חשבונות והיא תוכיח להם שהם לא עושות יותר מ35
ועובדת נקיון מקבלת בין 70-80 וחרדיות לוקחות 100
שוב פעם נתפסים פה לכל מיני דברים שיש לכל עובדת שהיא וחושבים שרק המטפלות המסכנות סובלות מזה. כל עובדת לא מקבלת נטו את מה שאומרים לה שתקבל לשעה, אלא אם כן זה בשחור...
אני ממש מעריכה את המטפלות והן עושות עבודת קודש, באמת! זה לא מובן מאיליו. אבל עובדות במשרה מלאה (שגם להן מקצצים מהשכר ברוטו....) משלמות הרבה דווקא בשביל מעון, דווקא בגלל השעות.
אפשר לבקש יפה שמי שיכולה להגיע כמה דקות קודם וכו', אבל לא חושבת שיפה לקבוע שעה ובטח לא לנגן לאמא על המצפון שלה שהילד יהיה מסכן (המשפט הזה אוי הילד שלך יהיה מסכן מעלה לי את העצבים כי מילא לנגן על המצפון שהמטפלת לא תגיע להדלקה, אבל להשתמש בילד בתור 'קלף מיקוח'? לדעתי זה מכוער ממש...)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה די הגיוני לבקש כזו בקשה
אחרי הכל זה ימי חנוכה ובהרבה מקומות מסיימים מוקדם בימים אלו
ו-3 זה לא כ"כ מוקדם

• הוסף לסימניות
יש פה תגובות שבמילה עדינה אפשר להגדיר אותן מזעזעות!
אני מנחמת את עצמי שאולי בגלל שהניקים פה אנונימיים הם מרשים לעצמם לשחרר יותר מהמציאות.
חשבתי הרבה אם לשתף או לא, ואני חושבת שדווקא בגלל זה חנוכה שכל העניין בו זה האחדות והפצה של האור היהודי אולי זה כן נכון. (במידה ולא, תצייני ואמחק בעז''ה).

רק משתפת קצת ממה שקרה בפועל...
אז הקדמנו בכמעט שעה,
היה חשוב לי באופן אישי להגיע הביתה בשעה נורמלית לזמן ההדלקה.
תכל''ס דרך שבנסיעה לוקחת 20 דק' בערך לקחה שעה ורבע בפקק ארוך ומסתכל...
לא רק שלא הגענו נורמלי אלא גם איחרנו מעט את זמן ההדלקה...
יש כאלו שהיו מוסיפים את העצבים והתסכול האלו למדורת התסכול על ''הבקשה ההזויה'' של המטפלת וזה בכלל היה יוצא משליטה,
אני חושבת שנכון יותר לקחת את זה הפוך, ופשוט להבין שהמציאות בשטח מוכיחה שאלו ימים מיוחדים ולא נורא אם כל אחד יתנהג קצת יותר מיוחד בימים האלו,
גם אם נראה לו שהוא הופך להיות הפרייאר של המדינה, ברגע שכולנו נחדיר לעצמנו את ההבנה הזו ממילא המושג של פרייאיר בסיטואציות כאלו לא יהיה רלוונטי.
(אני לא מדברת על אנשים שהלכו רחוק עם ''ההתחשבות הזו והציבו רף של הקדמה בשעתיים פלוס מהזמן הרגיל- זה נושא אחר).
בנוסף-
צריך להבין שלכל אדם יש סולם ערכים ועדיפויות משלו.
אם לי למשל חשוב שהילד לא יישאר אחרון בגן להורה אחר חשוב לנצל את הזמן הזה להספק בעבודה כדי להוריד מהעומס.
אם נהפוך בין השניים וניתן לראשון להישאר ולשני לצאת הראשון יעבוד עם הראש במעון והשני ייקח את הילד אבל הראש שלו יישאר עדיין בעבודה.
זה עניין של אופי והסתכלות ואי אפשר לשנות את זה- במקרה הטוב החיים לבד משנים ובונים.
כל מה שמבקשים סה''כ אם יש משהו שמתנגש לכם- בואו נדבר על זה בצורה יפה ונחפש פתרון פרקטי לטובת שני הצדדים, לא נפנוף בחוזר מנכ''ל והוראות החוק בתמ''ת ותגובות שבאמת....(מקווה שהן לא נאמרות בפועל רק נרשמות כאן בצורה אנונימית)

• הוסף לסימניות
צודקת מי שכתבה שמותר להיות אנושיים ולא לנפנף בחוזים וכ'ו
אבל.. ולאבל הזה יש משמעות מאוד עמוקה אצלי, במשך השנה ההנהלה מנפנפת המון בחוק, מה חוקי ומה לא. מה הם חייבים לעשות ומה לא נדרש מהם במסגרת חוק, וכשאני באה לקחת אותו הביתה ביומיום והוא רטוב עד לשד עצמותיו (כי כנראה שיחק במים) ואני צריכה להתחנן שיחליפו לו בגדים הם הולכות לבדוק לי בחוזים אם זה חלק מהתפקיד.
וככה כמעט כל בקשה נענית בסגנון תשובה כזאת,
וכן אל דאגה המטפלות הן בכל מקרה כמעט כולם בחורות צעירות, אז ככה שהכל בסדר

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה לסיים לפני 15:45 בטח למי שגרה קרוב, וגם זה בבקשה יפה מההורים להתחשבות
די לניצול הציני והרגשי מהאמהות,אני חושב שבנושא הזמנים והחופשות צריך להתנהל מול האבות,הרבה דברים יפתרו..

אצלינו המטפלת משפחתון לא ביקשה להוציא מוקדם,ואני מוציא ב15:30 מהתחשבות מצידי

• הוסף לסימניות
טוב הגבתי כאן כבר ועכשיו אני חוזרת עם סיפור מהשטח שחברה סיפרה לי, טרי מהיום!
וואו, איזה לחץ!!!!!!! ב-3:20 כבר יצאו עם הילדים שנשארו בגן ונתנו להם תחושה של וואי, אימא שלכם עדיין לא באה.... [את זה תבינו תיכף]
הילדים עמדו בלי לעשות כלום, וחיכו! [חברה, מדובר בילדים שאוהבים להשתולל ולשחק, ככה לעמוד אתם רבע שעה???]
מה הילד אשם שאימא/ אבא שלו לא בא/ה???
רצו גם להתקשר להורים...
טוב הגברת לקחה את הבת שלה, הרגישה את השתיקה של הגננת ובלעה את זה, ומאז סרט.
הילדה בכתה "אימא, למה לא באת לקחת אותי?" התחילה להיות מתוסכלת ועצבנית ושיגעה אותה עד הערב!
וכל זה למה??? בשביל שהגננות יספיקו להיות בהדלקה ב-ד-י-ו-ק בזמן?????
שאלתי היום את בעלי אם זו חובה קדושה, ונעניתי שממש לא.

אז כאילו מה, ייהרג ואל יעבור??? אולי כן מצווה הבאה בעבירה.

תרשו לי לסכם במילה אחת: בושה.

וזה רק במגזר שלנו. חילול השם זה לא רק בעיני חילונים/ גויים. כך אמרה לנו המורה בסמינר.
חבל.

• הוסף לסימניות
וואו, איזה לחץ!!!!!!! ב-3:20 כבר יצאו עם הילדים שנשארו בגן ונתנו להם תחושה של וואי, אימא שלכם עדיין לא באה.... [את זה תבינו תיכף]
הילדים עמדו בלי לעשות כלום, וחיכו! [חברה, מדובר בילדים שאוהבים להשתולל ולשחק, ככה לעמוד אתם רבע שעה???]
רצו גם להתקשר להורים...
הילדה בכתה "אימא, למה לא באת לקחת אותי?" התחילה להיות מתוסכלת ועצבנית ושיגעה אותה עד הערב!

וזה רק במגזר שלנו. חילול השם זה לא רק בעיני חילונים/ גויים. כך אמרה לנו המורה בסמינר.
חבל.
ממש לא קשור לאשכול אבל אם כבר הסיפור הזה נותן לי הזדמנות להאיר ולספר על הסייעות המדהימות של הבן שלי.
יום אחד אחרתי ב 10 דק' (גן חיידר) והתנצלתי אז אחת מהן אומרת לי סוף סוף הייתה לנו הזדמנות לתת לו צומי לבד בלי כל הילדים.
ולהזכיר- זה לא זמן שהן יושבות לשחק. זה זמן שהן שוטפות את הגן ועם זה נותנות כזו הרגשה טובה.

• הוסף לסימניות
רצו גם להתקשר להורים...

חבל.
לבכות
וואי אני הייתי משתגעת
פשוט נס נס נס שהצוות הנוכחי והקודם של הקטנים שלי כאלה טובים ורגישים

לבכות
וואי אני הייתי משתגעת
פשוט נס נס נס שהצוות הנוכחי והקודם של הקטנים שלי כאלה טובים ורגישים
זה לא היה נראה נורא כמו שזה מרגיש, זו הבעיה...
אני רק מלשמוע את זה התעצבנתי כהוגן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה