דרוש מידע בית מדרש שאפשר ללמוד בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תנסה בבעלז [מכיר הרבה אנשים לא חסידי בעלז ולא בכלל שקבעו את מקומם ללימוד שם ]
אולי בגרטלר אפי' שיש כולל אבל שמעתי שהרבה באים ללמוד וזה מקובל שם
[ויש קפה ומיזוג ]
תלוי איזה בעלז
יש כמה בב"ב לא כל הבתי כנסת שלהם נוחים

• הוסף לסימניות
בעלז בן יעקב מכיר אישית
יש היכל התורה מאוד יפה בדארג [רחוב נפחא]
שמעתי גם על היכלי התורה בויז'ניץ [שניהם]
אבל לגבי גרטלר פחות נוח,
מלא שם, וההרגשה היא של נדחף - פחות מתאים לי
מבין מאוד
תלוי איזה בעלז
אכן התכוונתי לבן יעקב ושגם ברחוב בעלז [ליד רחוב בן זכאי] לומדים
זה לא כמו בן יעקב אבל בכל זאת אולי כן יתאים

• הוסף לסימניות
אני התייאשתי לחפש
אז אולי הגיע הזמן לתפוס יוזמה, ולמצוא שטח שהעירייה תוכל לתת [קל להשיג שם...]
ואתם תבנו שם בית מדרש ללימוד בלבד.

חברי פרוג ישתדלו לפתוח את המגבית :)

• הוסף לסימניות
קל להשיג למקושרים בלבד
שלח לראש העיר את הלינק לאשכול, תראה ישועות
בסופו של דבר יש לו רצון להקים מוסדות, ובמהלך השנים ראיתי זאת כמה פעמים.
אני בטוח שהיכל התורה יהיה לו את הרצון לסייע.

תנסה, תעדכן.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש הרבה מקומות.
איזה שכונה אתה מחפש?
בגרין פארק יש את אונגוואר, בברכפלד יש כמה מקומות, וכן בכל השכונות.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש הרבה מקומות.
איזה שכונה אתה מחפש?
בגרין פארק יש את אונגוואר, בברכפלד יש כמה מקומות, וכן בכל השכונות.
אזור נתיבות המשפט מרומי שדה
מקום עם מזגן
ולא עם כולל שההרגשה היא של נדחף

• הוסף לסימניות
מצאת את הקישקע הפנימי. אבל תנסה בבתי כנסת הספרדים (יש שם שתיים גדולים ויפים אם אני זוכר נכון).
ולדעתי יותר חכם לרדת ליד המתנ"ס דוח עד אונגוואר.

• הוסף לסימניות
מצאת את הקישקע הפנימי. אבל תנסה בבתי כנסת הספרדים (יש שם שתיים גדולים ויפים אם אני זוכר נכון).
ולדעתי יותר חכם לרדת ליד המתנ"ס דוח עד אונגוואר.
נו שם חשבתי שיהיה הכי הרבה מקומות ללמוד:giggle::giggle::giggle:

• הוסף לסימניות
אני מעודכן ללפני הרבה זמן אז זה לא ישנה אבל זה מקום נעים גם בלי מזגן וזה נמצא בסוף הכיכר יש עליה לכיוון למעלה צריך לעלות את העליה ואז יש מעבר לחניה מדרגות ובסוף המדרגות יש את המדרגות ברזל של הבית כנסת (נקווה שלא סיבכתי)

• הוסף לסימניות
אני מעודכן ללפני הרבה זמן אז זה לא ישנה אבל זה מקום נעים גם בלי מזגן וזה נמצא בסוף הכיכר יש עליה לכיוון למעלה צריך לעלות את העליה ואז יש מעבר לחניה מדרגות ובסוף המדרגות יש את המדרגות ברזל של הבית כנסת (נקווה שלא סיבכתי)
בשתי מילים אין מזגן

• הוסף לסימניות
ובכללי יש מלא מקומות (אולי ישעמם לי יותר ואני יעלה עוד הרבה קהילות חסידיות קטנות שלא נותנות את הבית מדרש שלהם לכולל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה