- הוסף לסימניות
אנסהתנסה בבעלז [מכיר הרבה אנשים לא חסידי בעלז ולא בכלל שקבעו את מקומם ללימוד שם ]
אבל לגבי גרטלר פחות נוח,
מלא שם, וההרגשה היא של נדחף - פחות מתאים לי
אנסהתנסה בבעלז [מכיר הרבה אנשים לא חסידי בעלז ולא בכלל שקבעו את מקומם ללימוד שם ]
מה כל אחד שלומד בכוללכבר קנית פראק?
תלוי איזה בעלזתנסה בבעלז [מכיר הרבה אנשים לא חסידי בעלז ולא בכלל שקבעו את מקומם ללימוד שם ]
אולי בגרטלר אפי' שיש כולל אבל שמעתי שהרבה באים ללמוד וזה מקובל שם
[ויש קפה ומיזוג ]
מבין מאודאבל לגבי גרטלר פחות נוח,
מלא שם, וההרגשה היא של נדחף - פחות מתאים לי
אכן התכוונתי לבן יעקב ושגם ברחוב בעלז [ליד רחוב בן זכאי] לומדיםתלוי איזה בעלז
אם תמצא תודיע לי גםאם יש למישהו להציע מקום במודיעין עילית אשמח לשמוע
אז אולי הגיע הזמן לתפוס יוזמה, ולמצוא שטח שהעירייה תוכל לתת [קל להשיג שם...]אני התייאשתי לחפש
תנסה אולי לפתוח אשכול חדש בפרוגאם תמצא תודיע לי גם
נראה לי אבוד
אני התייאשתי לחפש
קל להשיג למקושרים בלבדאז אולי הגיע הזמן לתפוס יוזמה, ולמצוא שטח שהעירייה תוכל לתת [קל להשיג שם...]
ואתם תבנו שם בית מדרש ללימוד בלבד.
חברי פרוג ישתדלו לפתוח את המגבית![]()
שלח לראש העיר את הלינק לאשכול, תראה ישועותקל להשיג למקושרים בלבד
אזור נתיבות המשפט מרומי שדהבמודיעין עילית יש הרבה מקומות.
איזה שכונה אתה מחפש?
בגרין פארק יש את אונגוואר, בברכפלד יש כמה מקומות, וכן בכל השכונות.
נו שם חשבתי שיהיה הכי הרבה מקומות ללמודמצאת את הקישקע הפנימי. אבל תנסה בבתי כנסת הספרדים (יש שם שתיים גדולים ויפים אם אני זוכר נכון).
ולדעתי יותר חכם לרדת ליד המתנ"ס דוח עד אונגוואר.
איזה רחוב זה?אונגוואר.
בשתי מילים אין מזגןאני מעודכן ללפני הרבה זמן אז זה לא ישנה אבל זה מקום נעים גם בלי מזגן וזה נמצא בסוף הכיכר יש עליה לכיוון למעלה צריך לעלות את העליה ואז יש מעבר לחניה מדרגות ובסוף המדרגות יש את המדרגות ברזל של הבית כנסת (נקווה שלא סיבכתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים