עזרה בכמה העלו לכם את השכירות כשנגמר החוזה?

מה הקריטריונים שלכם?
(יש אשכול הדרך לפריפריה שמיועד למעונינים לעבור)

לצערי הרבה אני יכולה לעדכן
ששאלנו את הרבה וזה התשובה שקיבלנו
לא לעבור אם אין לנו אף אחד איתנו.
גם זה וגם דעת הרבנים שאמרו שזה לא הגיוני לא יספיק למשכירים לחשוב אולי להוריד 300שח.
,אז בעלך עוזב את הכולל לא בגלל אלף שקל, הוא עוזב כי זו ההוראה שאתם אישית קבלתם מהרבה וזכיתם לקיים לא תסור ימין ושמאל, אין לזה שום קשר לעליית השכירות.
אם כששאלתם הבהרתם שהמשמעות היא עזיבת הכולל, אז הרבה החליט שיותר חשוב שתשארו בקהילה מבכולל.

עדיין לא הבנתי איך פסיקה אישית לכם קשורה לשוכר שאם לא יעלה לכם שכירות לא יוכל לשלם משכנתא.

עדיין לא הבנתי איך פסיקה אישית לכם קשורה לשוכר שאם לא יעלה לכם שכירות לא יוכל לשלם משכנתא.
מה הרבה אומר בענין מחיר השכירות? והאם לעזוב את הכולל?
אמר לא לעזוב אבל
גם זה וגם דעת הרבנים שאמרו שזה לא הגיוני לא יספיק למשכירים לחשוב אולי להוריד 300שח.
אבל לפחות תקנו דירה להשקעה
יוצא תשלומים של לפח 15000 בחודש
[שכירות +משכנתא +הלוואה להון עצמי]

לכל אלו שאומרים שיעזבו את הכולל בגלל העלאת דמי השכירות-
שימו לב שגם בעלי הדירות המשכירים יכולים בסוף להיאלץ לעזוב את הכולל אם יצטרכו להתחשב ולהוריד מחירים כשכל המחירים עולים להם והם נאנקים!! יש הרבה בעלי דירות א-ב-ר-כ-י-ם בדיוק כמוכם.

אשמח לעזור לקרב את הגאולה על ידי שתשלם לי אלף שקל כל חודש ויאמיר לך היוקר
נכתב בציניות כמובן
אבל זה בערך התגובה שלך
חחח... חזק!
אבל בסדר, יהיה טוב,
הקב"ה הציל אותנו מפרעה ומהאיראנים ומעוד הרב שלא רצו שנחיה פה,,
אז גם בנושא הזה, אבינו היקר יעזור לנו

שימו לב שגם בעלי הדירות המשכירים יכולים בסוף להיאלץ לעזוב את הכולל אם יצטרכו להתחשב ולהוריד מחירים כשכל המחירים עולים להם והם נאנקים!! יש הרבה בעלי דירות א-ב-ר-כ-י-ם בדיוק כמוכם.
לא להכליל! מכיר 3 משכירי דירות שלא מעלים את השכירות ושורדים בכולל יפה מאוד!

הכל עניין של היצע וביקוש.
בדרך כלל אי אפשר להילחם בכוחות שוק של היצע וביקוש, ודאי שלא בדרכים של מחאות או האשמות.
מדובר בעסק לכל דבר ועניין.
אם הרבה מאוד אנשים יחליטו ללכת למקומות יותר זולים - עד כדי נהירה למקומות הזולים יותר - הביקוש במקומות היקרים ירד - והמחירים ירדו בהתאם.
או אם יצאו לשוק בבת אחת המון דירות חדשות להשכרה במקומות היקרים - ההיצע יעלה, וגם אז המחירים ירדו.
כל עוד שלא קורה משהו שמוריד בצורה חזקה את הביקוש, או שמעלה בצורה חזקה את ההיצע - כנראה שלא יהיה שינוי.

לכל אלו שאומרים שיעזבו את הכולל בגלל העלאת דמי השכירות-
יש גבול לכל תעלול

יש כאן משכירי/שוכרי דירות באלעד ?
ספציפית ל3 חדרים , כמה אתם משלמים ?דורשים ?
ואשמח אם תציינו אם זה באיזור למטה/למעלה

לא להכליל! מכיר 3 משכירי דירות שלא מעלים את השכירות ושורדים בכולל יפה מאוד!
מה שכתבתי, נכתב בהומור ציני. כי זה לא באמת יקרה(כנראה...). אין כאן שום הכללה.
אני גם לא מעלה את השכירות באופן דרמתי ובינתיים לא העליתי כלל ,רק חושבת להעלות בהדרגה, ובעלי אברך כמו גם השוכר שלי. אבל יש גבול עד כמה צריך להתחשב בדיירים וכמה הם מסכנים. אכן מתחשבים בכם אבל אל תגזימו.(לעזוב כולל וכו')
כמו כל דבר אחר שהתייקר- גם השכירות. כמו שנאמר "יוקר יאמיר"...

זה כח שוק, מחיר של כל דבר עולה כמה שמוכנים לשלם עליו
אם לא היו מוכנים לשלם המחיר לא היה עולה
זה לא רק בדירות, זה בכל דבר

יש כאן משכירי/שוכרי דירות באלעד ?
ספציפית ל3 חדרים , כמה אתם משלמים ?דורשים ?
ואשמח אם תציינו אם זה באיזור למטה/למעלה
יש לי אחות שמחפשת גם עכשיו דירת 3 חדרים באלעד ואני יודע שהציעו לה ב-5800-דירה טובה ,
ביונתן בן עוזיאל

יש לי אחות שמחפשת גם עכשיו דירת 3 חדרים באלעד ואני יודע שהציעו לה ב-5800-דירה טובה ,
ביונתן בן עוזיאל
זה מה שמופיע ביד 2 ..
אני מדברת על שוכרים בפועל , כמה הם משלמים כיום
אגב,לא מאמינה שההוא שפרסם ב5,800 באמת יקבל את המחיר הזה ..
זה הכי מופרז מכל המודעות ולא ברור על מה בדיוק

יח"ד של 40 מר במודיעין עילית
כמה לדעתכם ידרשו פה עליה??
(גמיש הגודל רק להבין מושגים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה