,אז בעלך עוזב את הכולל לא בגלל אלף שקל, הוא עוזב כי זו ההוראה שאתם אישית קבלתם מהרבה וזכיתם לקיים לא תסור ימין ושמאל, אין לזה שום קשר לעליית השכירות.לצערי הרבה אני יכולה לעדכן
ששאלנו את הרבה וזה התשובה שקיבלנו
לא לעבור אם אין לנו אף אחד איתנו.
גם זה וגם דעת הרבנים שאמרו שזה לא הגיוני לא יספיק למשכירים לחשוב אולי להוריד 300שח.
עדיין לא הבנתי איך פסיקה אישית לכם קשורה לשוכר שאם לא יעלה לכם שכירות לא יוכל לשלם משכנתא.
אמר לא לעזוב אבלמה הרבה אומר בענין מחיר השכירות? והאם לעזוב את הכולל?
גם זה וגם דעת הרבנים שאמרו שזה לא הגיוני לא יספיק למשכירים לחשוב אולי להוריד 300שח.
יוצא תשלומים של לפח 15000 בחודשאבל לפחות תקנו דירה להשקעה
כנראה התכוונתם ל15,000אמר לא לעזוב אבל
יוצא תשלומים של לפח 1500 בחודש
[שכירות +משכנתא +הלוואה להון עצמי]
אפשר קישור?(יש אשכול הדרך לפריפריה שמיועד למעונינים לעבור)
אפשר קישור?
חחח... חזק!אשמח לעזור לקרב את הגאולה על ידי שתשלם לי אלף שקל כל חודש ויאמיר לך היוקר
נכתב בציניות כמובן
אבל זה בערך התגובה שלך
לא להכליל! מכיר 3 משכירי דירות שלא מעלים את השכירות ושורדים בכולל יפה מאוד!שימו לב שגם בעלי הדירות המשכירים יכולים בסוף להיאלץ לעזוב את הכולל אם יצטרכו להתחשב ולהוריד מחירים כשכל המחירים עולים להם והם נאנקים!! יש הרבה בעלי דירות א-ב-ר-כ-י-ם בדיוק כמוכם.
יש גבול לכל תעלוללכל אלו שאומרים שיעזבו את הכולל בגלל העלאת דמי השכירות-
שימו לב שגם בעלי הדירות המשכירים יכולים בסוף להיאלץ לעזוב את הכולל אם יצטרכו להתחשב ולהוריד מחירים כשכל המחירים עולים להם והם נאנקים!! יש הרבה בעלי דירות א-ב-ר-כ-י-ם בדיוק כמוכם.
מה שכתבתי, נכתב בהומור ציני. כי זה לא באמת יקרה(כנראה...). אין כאן שום הכללה.לא להכליל! מכיר 3 משכירי דירות שלא מעלים את השכירות ושורדים בכולל יפה מאוד!
יש לי אחות שמחפשת גם עכשיו דירת 3 חדרים באלעד ואני יודע שהציעו לה ב-5800-דירה טובה ,יש כאן משכירי/שוכרי דירות באלעד ?
ספציפית ל3 חדרים , כמה אתם משלמים ?דורשים ?
ואשמח אם תציינו אם זה באיזור למטה/למעלה
זה מה שמופיע ביד 2 ..יש לי אחות שמחפשת גם עכשיו דירת 3 חדרים באלעד ואני יודע שהציעו לה ב-5800-דירה טובה ,
ביונתן בן עוזיאל
בערך 4000יח"ד של 40 מר במודיעין עילית
כמה לדעתכם ידרשו פה עליה??
(גמיש הגודל רק להבין מושגים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים