עזרה בכמה העלו לכם את השכירות כשנגמר החוזה?

זה כבר נהיה בלתי נסבל..........
העלו לך את השכירות, בסדר
קורה לכולנו,זה המצב בשוק יש תנודות
תקופות של שוכרים, תקופות של משכירים
במקום להתמודד עם זה ולקבל החלטות
הפכת את כל צופי האשכול לרשעים שמוצאים את בעלך מהכולל, רשעים, אגואיסטים,לא שומעים לדעת תורה ועוד ועוד כינווי גנאי,( הייתי עובר ומצטט אחד אחד אבל אין לי כח)

הגיע הזמן להתקדם ולהפסיק להתמרמר פה כל היום.
זה השוק יש כוחות שוק שאין לך כמשכירה כרגע אפשרות לשנות אותם
תקבלי החלטה ותפסיקי להאשים את כל העולם ואשתו במצבך
ממש לא נכון הטענה שלך כי את זה המבוגרים בינינו פשוט לא מבינים ,
פעם כשהתחתנת = קיבלת הון עצמי או יותר לדירה מההורים וכמעט שלא היית צריך לשכור ולכן המחירים היו בהתאם,
היום - מי שמתחתן "רובם " מבדיקה שעשיתי בקהילה שלי לא מקבלים "כלום" "00000" מההורים,
ואין להם אפשרות לקנות אפי' בפריפריה
ולכן הם חייבם לשכור בלית ברירה -
ודיברו פה על אלה שהתחילו בעליית המחירים שבעצם יורים לילדים שלהם ברגליים
כי ההתמודדות שיש לאברכים של היום תהיה גם מנת חלקם של הילדים שלך וכל אלו שמעלים מחירים ש"עוזרים" לילדים שלהם להכנס לחובות.
תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה עונה.
לי אישית העלו את המחיר ב1000 ש"ח בפעימה אחת ואם אתה חושב שזה הגיוני = אי"ה אצל צאצאיך בשמחות.

ממש לא נכון הטענה שלך כי את זה המבוגרים בינינו פשוט לא מבינים ,
פעם כשהתחתנת = קיבלת הון עצמי או יותר לדירה מההורים וכמעט שלא היית צריך לשכור ולכן המחירים היו בהתאם,
היום - מי שמתחתן "רובם " מבדיקה שעשיתי בקהילה שלי לא מקבלים "כלום" "00000" מההורים,
ואין להם אפשרות לקנות אפי' בפריפריה
ולכן הם חייבם לשכור בלית ברירה -
ודיברו פה על אלה שהתחילו בעליית המחירים שבעצם יורים לילדים שלהם ברגליים
כי ההתמודדות שיש לאברכים של היום תהיה גם מנת חלקם של הילדים שלך וכל אלו שמעלים מחירים ש"עוזרים" לילדים שלהם להכנס לחובות.
תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה עונה.
לי אישית העלו את המחיר ב1000 ש"ח בפעימה אחת ואם אתה חושב שזה הגיוני = אי"ה אצל צאצאיך בשמחות.
צודק ב 100 אחוז ישנם עליות לא נורמליות ולכן בינתיים ממי שאני עוקב הכסף הלך בעיקר לתרופות
התחשבות ומוסריות זה לא קשור לשוק ויש הבדל בין שוכר חדש לשוכר קיים

ספציפית לבית שמש שהייתה העיר עם התשואה הנמוכה בארץ-
עליה של 1000 ש"ח זה הגיוני מאוד.

ספציפית לבית שמש שהייתה העיר עם התשואה הנמוכה בארץ-
עליה של 1000 ש"ח זה הגיוני מאוד.
לגמרי לא נכון כי אני מדבר על רמה ב' ששם בנו כבר לפני שנים והרוויחו טוב גם ככה
ברמה ד' באמת התשואה היתה נמוכה מאוד
אבל למי שבנה יחידה לפני שנים ברמה ב' וסתם העלה כי אפשר על זה התכוונתי כשאמרתי שהוא מזיק לילדים שלו כי הם ורק הם במשפחתו ישלמו את המחיר

מעניין למה אחרי שהוא העלה לך את השכירות נשארת?
דירות זה ביזנס!!!
אין מעמידין אגרדמין לשערים (ב"ב פט.)

מעניין למה אחרי שהוא העלה לך את השכירות נשארת?
דירות זה ביזנס!!!
אין מעמידין אגרדמין לשערים (ב"ב פט.)
חבל מאוד שמצטטים גמרות חלקיות, כשבגמ' עצמה יש מחלוקת, והרמבם והשו"ע פסקו שמעמידים [מצו"ב הכל], ובכל אופן צל"ד פירוש הגמ' ודימוי מילתא למילתא = לשאול דיין
בב דף פט.png
רמבם הלכות גניבה פרק ח הלכה כ.png
שולחן ערוך חושן משפט סימן רלא סעיף ב.png
בב דף פט.png
בב דף פט.png

קבצים מצורפים

• בב דף פט.png
    בב דף פט.png
    KB 61.7 · צפיות: 9
  • רמבם הלכות גניבה פרק ח הלכה כ.png
    KB 73.8 · צפיות: 14
  • שולחן ערוך חושן משפט סימן רלא סעיף ב.png
    KB 33.5 · צפיות: 13
נערך לאחרונה ב:
לא עברתי על מאות ההודעות באשכול, מצרף את השנקל שלי:

1. משכיר "שלא" מעלה שכירות בסיום התקופה בעצם מחליט לתת מתנה לשוכרים. וכמובן מתנות זה עניין אישי.
2. שוק יעיל זה שוק שנותן למחירים לדבר,
המחיר מאותת לשוק האם שווה להיכנס לתחום, או שמא שוק היח"ד רווי ומומלץ להישאר בחוץ
במקרה של "כפיית" מחיר על השוק אין דרך למשקיעים לדעת אם שווה להם להיכנס לשוק וזה יכול לייצר מחסור או רווייה
3. "כפיית" מחיר על השוק תעודד משכירים לדרוש את המחיר המקסימלי ולתת את השירות המינימלי ולא בהכרח שזה יעשה טוב לשוכרים.

אני מכיר מישהו שהתעקש להשכיר במחיר גבוה ולכן נשאר ריק כחודשיים והוא כבר הפסיר את ההפרש בחישוב שנתי

n

ממש ממש לא
בנתיבות מחירי השכירות לא מפסיקים לזנק!!!
נתיבות חריגה בפריפריה לא יודע למה (היא גם מאוד עלתה בשנים החרונות במחירי הקניה)
וכנראה המחירים זינקו כי רוב הפרויקטים לא התאכלסו שהם יתאכלסו גם שם המחירים ירדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה