ואם הוא יעשה ביטוח לעצמו לבין הזמנים?אין ביטוח
גם לחברים טובים יכול לקרות פדיחות.למה?
זה חבר טוב שלי.
מה כבר יכול לקרות?
לא נשמע לי שאמורה להיות בעיה רק שיגיד לסוכן ביטוח שלו שהוא לא הבעלים של הרכב...ואם הוא יעשה ביטוח לעצמו לבין הזמנים?
לא יחול, זה החוק, רכב פרטי אסור להשכירו, אם נהגת על רכב שלא כחוק אין עליו ביטוח ולא משנה מאיזה כיוון תסתכל על זהואם הוא יעשה ביטוח לעצמו לבין הזמנים?
וסתם כך אם אני עוקץ מחבר שלי את הרכב, בעצם אין לי ביטוח ואסור לי לנהוג עליו?!לא יחול, זה החוק, רכב פרטי אסור להשכירו, אם נהגת על רכב שלא כחוק אין עליו ביטוח ולא משנה מאיזה כיוון תסתכל על זה
וברכב ללא ביטוח ממש ממש לא כדאי לנהוג
למיטב ידיעתי ביטוח והשכרה הם שני דברים שונים.לא יחול, זה החוק, רכב פרטי אסור להשכירו, אם נהגת על רכב שלא כחוק אין עליו ביטוח ולא משנה מאיזה כיוון תסתכל על זה
וברכב ללא ביטוח ממש ממש לא כדאי לנהוג
מה זה עוקץ? גונב? שודד?וסתם כך אם אני עוקץ מחבר שלי את הרכב, בעצם אין לי ביטוח ואסור לי לנהוג עליו?!
התכוונתי כמובן לוקח ממנו בהסכמה, ללא תשלום.מה זה עוקץ? גונב? שודד?
מי אמור לדעת שהוא משלם לי?לתת ללא תמורה אפשר לכל מי שרשאי לנהוג ברכב
אפשר גם לחלק מהימים?מעונים להשכיר את הרכב שלנו 5 מקומות ממחר עד סוף בין הזמנים 150 ש"ח ליום
BSD.BSD.1000 שטורדל וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //