- הוסף לסימניות
לא התקררה דעתי מדבריו.עיין בשיטה מקובצת שמסייע בדבר.
לא התקררה דעתי מדבריו.עיין בשיטה מקובצת שמסייע בדבר.
סתם בשביל הידע..לא,
פשוט אין לי תיקון במחשב ורציתי להראות לכם רק כמה פעמים מופיע שם.
מו"ל: מכון סימנים הרב שמואל מאיר ריאחי הפצה ראשית:משה אברמוביץ הפצת ספרי קודש.מי המחבר/המו"ל של "התיקון המחולק"?
יש משהו בזה, אבל במקומות ממש מבלבלים גם זה לא תמיד יעזור. רק לחזור ולחזור.הייתי ממליץ דבר ראשון ללמוד חומש רש"י בשביל להיות בעניינים, כך יהיה יותר קל לזכור שפסו' שתוכנו כך מוטעם כך וכו', מאשר לעשות סימנים מייגעים שפסו' ראשון מוטעם כך ושני כך,
לא ידעתי, תודה על הידע.סתם בשביל הידע..
יש בפרוייקט השו"ת
כבר נאמר: כל חד וחד לפום שיעורא דילי', וכדפירשו בזה"ק (ח"א קג, ב): לפום מה דמשער בלבי'.כמה פעמים חוזרים עד שקולטים?
חסידויות אלו הם אכן ליטאיות שמוצאן מליטא ולכן אינים מסלסלים את פיאותיהם (המקוריים כמובן, הדור החדש של קרלין וסלונים החלו ללכת לפי הזרם הכלל חסידי)חסידי קרלין סלונים וחבד מתפללים בהגיה ליטאית כידוע.
חסיד כן , חוסיד לא.זאת אומרת שמי שלא קורא כן הוא לא זכאי לתואר חסיד.![]()
אגב בשו"ע אומר שחייב לחזור פעמיים ושלוש בינו לבין עצמו, ואפ' אם יודע את הקריאה היטב היטב, וכ"ש הוא מתבלב[ל] שצרי[ך] יותר מזה.
אינו רצוי להימנע מלחזור על הקריאה כולה כפשוטו, ולו משום דינא דשו"ע (ר"ס קלט).
ריאחי-סימנים
האם אתם מתכוונים ל"תיקון המחולק" הזה?מו"ל: מכון סימנים הרב שמואל מאיר ריאחי הפצה ראשית:משה אברמוביץ הפצת ספרי קודש.
אני הזמנתי את התיקון המחולק באתר של "אברמוביץ" (123 ש"ח כולל משלוח עד הבית).
לא. יש סדרה של מכון 'סימנים', המעוצבת בקפדנותם הנודעת ואנינות־טעמם...האם אתם מתכוונים ל"תיקון המחולק" הזה?
מצאתי תיקון בהיברו-בוקס:לא ידעתי, תודה על הידע.
האם העימוד שלו תואם לסטנדרט?
מה שמעצבן בזה (וגם בצורת הדף שלהם) זה שכל גלילה קטנה מקפיצה את כל הדף שנעלם לחצי שניה ואז חוזר במקום אחר. למה אין גלילה חלקה כמו בכל התכנות והדפדפנים בעולם??
ברור שהעימוד שלו תואם לסטנדרט!! הצד השמאלי הוא צילום מספר תורה שכתב הרב דוידאוויטש בעצמו!לא ידעתי, תודה על הידע.
האם העימוד שלו תואם לסטנדרט?
מה שמעצבן בזה (וגם בצורת הדף שלהם) זה שכל גלילה קטנה מקפיצה את כל הדף שנעלם לחצי שניה ואז חוזר במקום אחר. למה אין גלילה חלקה כמו בכל התכנות והדפדפנים בעולם??
התחלתי להכין את הפרשה ונהיה לי שחור בעינים.
בתוך קטע של שני שלישי יש כ 12 פעמים לפחות "וראה הכהן" וכל אחד בטעמים אחרים. כמעט אין שנים דומים!!
צפה בקובץ המצורף 868402
חזרתי וחזרתי וחזרתי וחזרתי ולא הצלחתי לקלוט.
טעמי המקרא משתנים לפי אורך הקטע (ראה טבלה) ערוך חלקית,SOS
איך אני אמור להכין את הפרשיות האלה??!!
אמנם קראתי פרשיות ארוכות (ויקהל-פקודי-החודש ועוד...) אבל ת"מ אלו הקשות ביותר!
למשהו יש איזה שיטה/סימן???!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים