- הוסף לסימניות
יש פרטים נוספים?יש אחד כזה.
שלבים של קרן וולפסון.
יש פרטים נוספים?יש אחד כזה.
שלבים של קרן וולפסון.
את מתכוונת בכל האשכולות או באשכול הזה?@DvoraVidman
את שמה לב איך התשובות שלך לרוב לא קשורות ישירות לנושא אלא יותר נתפסות לדברים שוליים?
סוג של שיטה..
נקודה למחשבה.
יש פרטים נוספים?
תכנית סיוע תעסוקתית, גמ"ח כספים, סיוע בייעוץ חינוכי, הכוונה לישיבות קטנות.יש פרטים נוספים?
מה את חושבת?את מתכוונת בכל האשכולות או באשכול הזה?
שאני לא יודעת למה את מתכוונת ולכן אני שואלת אותך.מה את חושבת?
התכוונתי באופן כללי,שאני לא יודעת למה את מתכוונת ולכן אני שואלת אותך.
מה שבטוח, שאת לא נתפסת לדברים שוליים בכללל..התכוונתי באופן כללי,
אבל אם אין לך מושג על מה אני מדברת.. כנראה שאין לי כ"כ מה להסביר לך
יש שאלות שמצריכות רב צמוד צמוד ולא נראה לי שזה הסגנוןמכירה ממש מבפנים,
כשהם יודעים כבר הלכות בורר- מפסיקים איתם את הקשר.
יתכן שמאפשרים להם ליצור קשר במידת הצורך,
אך הארגוון עצמו לא יוצר את הקשר,
ובטח לא מזמים לסמינרים.
@שירה לוי1מה שבטוח, שאת לא נתפסת לדברים שוליים בכללל..
כמו להעיר לה דבריה השוליים.
מאד חשוב, וזה נושא האשכול!
העשיר את כולנו!
גם נפש יהודי יש להם את ידיד נפשיש אחד כזה.
שלבים של קרן וולפסון.
זה כבר החלטה של הזוג האם הוא שואל רב או לא.יש שאלות שמצריכות רב צמוד צמוד ולא נראה לי שזה הסגנון
בואו נוותר על ההערות ונכתוב דברים ענייניםמה את חושבת?
מאמינה שלא לחינם קראת לעצמך @המיינסטרימיתלהפך היה דיבור פסול בביה"ס! בית יעקב שיא המיינסטרים.. וסורי על ההכפשות אבל מממשפחות שמגדירות את עצמן "הטופ" (האבא עם פראק.. ראש ישיבה.. האמא מורה באותו בי"ס..)
שמתי לב לזה גם אבל בקטע ממש טוב.את מתכוונת בכל האשכולות או באשכול הזה?
מצטרפים לפרגוןשמתי לב לזה גם אבל בקטע ממש טוב.
זה הצטייר לי שיש לך שימת לב לפרטים קטנים אך משמעותיים.
ראיתי הרבה פעמים שאת עונה בעמודים מתקדמים על דברים שאחרים לא חשבו לענות.
ישר כח.
עלו והצליחוזה כבר החלטה של הזוג האם הוא שואל רב או לא.
אנחנו החלטנו להתנתק מהישיבה ומהמדרשה ברמת הרבנים והרב שלנו היה הראש כולל של בעלי והוא מבין גדול בבעלי תשובה ואנחנו בוחרים לשאול אותו את השאלות המורכבות בעניינים אלה
טוב, הגיוני בכל אופןמכירה ממש מבפנים,
כשהם יודעים כבר הלכות בורר- מפסיקים איתם את הקשר.
יתכן שמאפשרים להם ליצור קשר במידת הצורך,
אך הארגוון עצמו לא יוצר את הקשר,
ובטח לא מזמים לסמינרים.
רב צמוד אני מתכוון כי ככל שהרב בקי בכל הסיפורים והתיאורים של הבית הוא מבין יותר את הנפשות הפועלות ומכיר את אופי ההורי והילדים וממילא העצות יותר מדוייקותיש שאלות שמצריכות רב צמוד צמוד ולא נראה לי שזה הסגנון
צודק. כי לא כל הפסיקות שוות.רב צמוד אני מתכוון כי ככל שהרב בקי בכל הסיפורים והתיאורים של הבית הוא מבין יותר את הנפשות הפועלות ומכיר את אופי ההורי והילדים וממילא העצות יותר מדוייקות
אני מכיר מקרה בדיוק כזה במפחה אחת ששתי אחים חזרו בתשובה, לאחד הורו לא ללכת לחתונה אפילו שההורים נשכבו על הכביש, והשני אחז שלא צריך לשאול ושזה ברור שצריך ללכת גם עם הילדים כי זה חשוב לנפש שלהם שיידעו שיש להם משפחה ושזה הדבר הכי חשוב והם הגיעו לחופה והלכו,צודק. כי לא כל הפסיקות שוות.
לגבי חתונות של משפחה קרובה וכו'..
זה מסבך את העניינים כשיש 2 שחזרו בתשובה במשפחה אחת וכל אחד עם רב אחר, אבל זה כבר לדיון אחר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים