דרוש מידע בקשת ייעוץ לזו"צ שמעוניינים לקנות דירה, שיגורו בה רק בעוד מספר שנים

• הוסף לסימניות
זו"צ (ליטאי) שגרים כעת במרכז, מעוניינים לקנות דירת 4 חדרים (במחיר של עד 1,400,000 בערך), על מנת לגור בה בעוד מספר שנים, ובנתיים להשכיר אותה.
היכן כדאי לקנות? (במקומות שיש ביקוש לשכירות, ושכירות גבוהה יחסית).
שוקלים בחריש (בשכונת החורש שיש בה ביקוש לשכירות). נשמח לשמוע עוד רעיונות.
(בעפולה הבנתי שהשכירות קצת יותר נמוכה מחריש, וגם יש שם פחות ביקוש, ובפרט שנפתחים שם עכשיו עוד פרוייקטים וכנראה השוק יוצף בדירות להשכרה).
וכן בכמה אפשר להשכיר בנתיבות דירה שעולה בערך 1,400,000. והאם יש שם ביקוש לשכירות.
נשמח מאוד למידע
לקנות דירה רגילה בשביל שכירות לא שווה היום לכל הדעות עקב עליית הריבית והתשואה המאוד נמוכה ולכן לא חושב שהשיקול המרכזי זה השכירות שבכל מקרה פלוס מינוס אותו מחיר,
אם מדברים על הציבור הליטאי יש 4 אזורים עם מעל 1000 משפחות, חיפה, אופקים רכסים ועפולה, רכסים קשה מאוד להרויח משהו עקב עליית המחירים, חיפה הרוב המוחץ דירות מאוד ישנות
עוד 2 מקומות שיכולים להיות מענינים - חריש עקב המחיר הזול לדירה חדשה וקריית מלאכי בשל הקירבה למרכז וירושלים ועתודות הבניה המתוכננות בעיר.

• הוסף לסימניות
חריש עקב המחיר הזול לדירה חדשה
וקריית מלאכי בשל הקירבה למרכז
חריש בתוצאה היא גם וגם (בני ברק, צפון תל אביב הבורסה האונוברסיטה וכו')
ס"ה 5 קילומטר יותר מקריית מלאכי
אבל יש לה את כביש 6'

לירושלים היא לא קרובה
אבל היא קרובה לכל אלו והכי חשוב גם לחיפה
+ עכו -אופקים
חיפה, אופקים רכסים ועפולה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה לי שאין היום באיזורים שפויים (אפילו בפריפריה הקרובה) (לא כולל את ירוחם) שאפשר למצוא שם דירת 4 חדרים ב1.4 מליון
הכוונה לאיזורים האלה
סתם דוגמא שעלתה לי בגוגל מהיר
4 חדרים משופצת באזור קרוב לקהילה

• הוסף לסימניות
חריש בתוצאה היא גם וגם (בני ברק, צפון תל אביב הבורסה האונוברסיטה וכו')
ס"ה 5 קילומטר יותר מקריית מלאכי
אבל יש לה את כביש 6'

לירושלים היא לא קרובה
אבל היא קרובה לכל אלו והכי חשוב גם לחיפה
+ עכו -אופקים
מבדיקה בוויז
מחריש לבני ברק 63 דק' מקריית מלאכי לבני ברק 72 דק'
במקרה ובעתיד יהיה חיבור ישיר לכביש 6' הפער לטובת חריש יהיה עוד יותר גדול

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין היום באיזורים שפויים (אפילו בפריפריה הקרובה) (לא כולל את ירוחם) שאפשר למצוא שם דירת 4 חדרים ב1.4 מליון
חדשות מקבלן אין במחיר הזה גם בעפולה
בעפולה עילית יש דירות 4 חדרים חדשות ב1.4.
(סייד פארק מפרסמים החל מ1.49 אולי אפשר להוריד אותם, מצפה עפולה ראיתי לפני זמן מה פרסום ב1.4 אבל אולי נגמרו הדירות האלו? ביד 2 יש בקצת יותר מ1.4 אבל כנראה אפשר להוריד)

• הוסף לסימניות
כיום בחריש 50 אחוז מהעיר זה שוכרים, כך שלא כל כך קשה למצוא פה שוכרים, אמנם יש הרבה משקעים אבל יש גם הרבה ביקוש לשכירות היות והמחירים יחסית נורמלים, סביבות 3500 - 3700 לדירת 4 חדרים.
אגב אין פה דירות שלושה חדרים כמעט, הרוב המוחלט זה 4 חדרים ומעלה, וכאמור שוק השכירות פה הולך טוב.

• הוסף לסימניות
קרית אתא מרכז =4 חדרים 1.200.000-1.450.000
קרית אתא שביט בערך 200.000 פחות
בכמה אפשר להשכיר שם הדירה, והאם יש שם ביקוש לשכירות?
(ואם אפשר בבקשה לכתוב לפי ערך הדירה, כלומר: דירה שהעלות שלה היא בערך כך וכך, אפשר להשכיר אותה בערך בכך וכך).
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בכמה אפשר להשכיר שם הדירה, והאם יש שם ביקוש לשכירות?
(ואם אפשר בבקשה לכתוב לפי ערך הדירה, כלומר: דירה שהעלות שלה היא בערך כך וכך, אפשר להשכיר אותה בערך בכך וכך).
תודה מראש
לגבי שביט , לא יודע נתונים על מחיר וביקוש לשכירות
קרית אתא מרכז שכירות לדירת 4 חדרים בין 3000-4000 תלוי במיקום ובמצב הדירה

• הוסף לסימניות
זו"צ (ליטאי) שגרים כעת במרכז, מעוניינים לקנות דירת 4 חדרים (במחיר של עד 1,400,000 בערך), על מנת לגור בה בעוד מספר שנים, ובנתיים להשכיר אותה.
היכן כדאי לקנות? (במקומות שיש ביקוש לשכירות, ושכירות גבוהה יחסית).
שוקלים בחריש (בשכונת החורש שיש בה ביקוש לשכירות). נשמח לשמוע עוד רעיונות.
(בעפולה הבנתי שהשכירות קצת יותר נמוכה מחריש, וגם יש שם פחות ביקוש, ובפרט שנפתחים שם עכשיו עוד פרוייקטים וכנראה השוק יוצף בדירות להשכרה).
וכן בכמה אפשר להשכיר בנתיבות דירה שעולה בערך 1,400,000. והאם יש שם ביקוש לשכירות.
נשמח מאוד למידע
בחריש המחירים נעים בין 1.350.000 ל1.450.000 לדירת 4 חדרים סטנדרטית, 100 מטר כולל מחסן, חניה, מרפסת סוכה בסביבות 13 מטר.
אני אומר סטנדרטית כי יש גם דירות כאלו עם אופציה בטאבו לעוד 18 מטר, ובאותו מחיר.
יש גם מציאות כמו למשל לאחרונה נמכרה פה בשכונה שלי בבניין חרדי 5 חדרים ב1.450.000, הסיבה לכך כי זה היה משקיע שהיה לחוץ למכור.
והשכירות, כאמור לעיל.
נ.ב. אני לא מתווך ואפילו לא בצחוק, אני פשוט גר פה כמה שנים ואני עוקב אחרי השוק.

• הוסף לסימניות
מבדיקה בוויז
מחריש לבני ברק 63 דק' מקריית מלאכי לבני ברק 72 דק'
במקרה ובעתיד יהיה חיבור ישיר לכביש 6' הפער לטובת חריש יהיה עוד יותר גדול
אני נוסעת המון לב"ב מקרית מלאכי באוטובוס לוקח לי עד גן ורשא גג שעה אז איך יכול להיות 72 ד' ברכב?
נסעתי פעם ברכב ביום שישי מקרית מלאכי עד לאזור ר' עקיבא לקח 45 ד'.
לירושלים לתחנה מרכזית גג שעה באוטובוס!

• הוסף לסימניות
1.אין שכירות גבוהה בחריש (אם תצליח להשכיר)
מה קרה לך פתאום @8821 היקר?
בשכירות אני לא יודע

דירה חדשה בחריש אם אין ביקוש
) ולחריש אין ביקוש
אם חריש כ"כ גרועה
אז איך זה יוכל להיות שבחריש את יש את היצע הכי גבוה של דירות להשכרה מכל הארץ (מקום ראשון)
ולמרות זאת השכירות שם יותר גבוה מעפולה טבריה וכו' וגם יש שם יותר ביקוש לשכירות?:unsure::unsure:

אבל זה מעורב
ככה נראית הקואלציה של חריש החילונית
(יש בקאולציה עוד 4 חברים דתיים, מסורתי אחד ,וחילוני אחד)
שס הצטרפה לקואליציה: זה ראש עיר החדש שנבחר בחריש - JDN

• הוסף לסימניות
אם חריש כ"כ גרועה
אז איך זה יוכל להיות שבחריש את יש את היצע הכי גבוה של דירות להשכרה מכל הארץ (מקום ראשון)
ולמרות זאת השכירות שם יותר גבוה מעפולה טבריה וכו' וגם יש שם יותר ביקוש לשכירות?
למה באמת יש שם ביקוש לשכירות?
(אני לא מתווכח, אני שואל אם יש הסבר לזה, למה כ"כ הרבה משפחות רוצות לשכור שם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה