ברוכים הבאים לקווים-עילית - מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
בביתר מברכים אותם כבר תקופה ארוכה.
שמחים שנגמר הסיוט שלכם!

• הוסף לסימניות
קרית ספר'ים וברכפלד'ים-
מענין לשמוע איך עובר היום הראשון (ולא רק הבוקר)

שתפו חוויות...

• הוסף לסימניות
אני נסעתי היום (בינעירוני) עם נהג שרגיל עושה נסיעות פנימיות בחברת עילית בביתר כך שלא ידע את המסלול וגם המכשיר כירטוס שלו לא עבד. והרמקולים המודיעים כל התחנות היו צורמניים ביותר, בקשנו מהנהג שינמיך אז הוא אמר שאין לו אפשרות רק מהמשרד אפשר להנמיך הוא התקשר למשרד אמרו לו שמורידים כבר אבל זה המשיך לצרום באוזניים עד סוף הנסיעה
אבל הבנתי מהנהג שהנהגים הקבועים לא עבדו היום בבוקר כי היו צריכים להחזיר את האוטובוסים של סופר בוס לחניון ברמלה ולכן הוא עבד.

אבל כנראה שרק אני נפלתי עם קו כזה מהחברים שמעתי שהיה מדהים היום לנסוע באוטובוסים החדשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגי;1112045:
אני נסעתי היום (בינעירוני) עם נהג שרגיל עושה נסיעות פנימיות בחברת עילית בביתר כך שלא ידע את המסלול וגם המכשיר כירטוס שלו לא עבד. והרמקולים המודיעים כל התחנות היו צורמניים ביותר, בקשנו מהנהג שינמיך אז הוא אמר שאין לו אפשרות רק מהמשרד אפשר להנמיך הוא התקשר למשרד אמרו לו שמורידים כבר אבל זה המשיך לצרום באוזניים עד סוף הנסיעה
אבל הבנתי מהנהג שהנהגים הקבועים לא עבדו היום בבוקר כי היו צריכים להחזיר את האוטובוסים של סופר בוס לחניון ברמלה ולכן הוא עבד.

אבל כנראה שרק אני נפלתי עם קו כזה מהחברים שמעתי שהיה מדהים היום לנסוע באוטובוסים החדשים

אני נסעתי בבוקר מירושלים עם הנהג הקבוע שאיתו אני נוסעת בבוקר.
רק מה, שכנראה הזמנים השתנו, כי הוא הגיע באיחור של 50 דקות!
אבל אין מה לומר, אוטובוס חבל"זי, מאחורי כל מושב יש מן מגש כזה כמו במטוס
ויש מסך אחרי הדלת האחורית עם רשימה של התחנות הבאות ומתי מגיעים אליהם.
גם אצלנו הרמקול היה צורמני ומקרטע.
מסתמא יסדרו את זה.
נקווה שנראה שינוי ממשי מחברת סופרבוס!!!

• הוסף לסימניות
השמועות נכונות שיש תקעים של USB בכל הקווים בשביל להטעין ניידים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1112058:
אני נסעתי בבוקר מירושלים עם הנהג הקבוע שאיתו אני נוסעת בבוקר.
רק מה, שכנראה הזמנים השתנו, כי הוא הגיע באיחור של 50 דקות!

הזמנים של הבין עירוני לא השתנו כעת.
שיבושים כאלו טבעיים מאד בימים ראשונים של פרוייקט ענק כזה.

• הוסף לסימניות
מקבלים את התנצלויות היה צפוי שזה יקרה
מחכים למחר שהנהגים הקבועים יחזרו
סה"כ אותם נהגים וסדרנים כך שלא צפוי המון תקלות

• הוסף לסימניות
רק נקווה שיסדרו את הקול.. זה צרם גם אצלנו נורא ואיום! לדעתי מזיק לאוזניים וגם מבהיל בכל פעם מחדש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגי;1112072:
מקבלים את התנצלויות היה צפוי שזה יקרה
מחכים למחר שהנהגים הקבועים יחזרו
סה"כ אותם נהגים וסדרנים כך שלא צפוי המון תקלות

אתה קשור למאחורי הקלעים?

• הוסף לסימניות
סך הכל סופרבוס עשו צעדים יפים מאוד בשנים האחרונות
לא ששכחנו להם את השנים הנוראות של דילוגי אוטובוסים חופשי, יחס מזלזל וכו'

תכל'ס הם תיפקדו פצצה בלוויות של רבנים, פורים ערבי שבתות
בזמן שכולם התלוננו על כל חברות התחבורה, הם היחידים שקבלו שבחים
נראה לי שמאז שעשו מיתוג מחדש הם שינו גם את היחס לציבור

• הוסף לסימניות
סופר בוס היו בסדר אבל לא יותר מזה
לא אשכח את הקללות שקבלתי מהם אחרי שצעקתי אליהם שאוטובוס לא הגיע במשך שעה וחצי ואני מחכה עם 3 ילדים צורחים
בושה וחרפה לחברה שמחזיקה כאלו נציגות שירות

נכון שבסה"כ הם היו בסדר הלוויות וכו'
אבל בחוה"מ ובבין הזמנים שהם פרסמו לו"ז צפוף
היה קטסטרופה נוראית - שלפעמים לא הגיעו אוטובוסים בזמנים הרגילים שהם צריכים להגיע

• הוסף לסימניות
בהחלט מאוד השתפרו, אבל לפי לוח הזמנים שראינו עכשיו אם הם יעמדו בזה ליגה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגי;1112191:
בושה וחרפה לחברה שמחזיקה כאלו נציגות שירות

מהיום והלאה נציגי השרות הם אנשים חרדיים, עם שרות אדיב. מנסיון.

• הוסף לסימניות
היה 'צחוקים' הבוקר.
עשיתי הליכה בשעה 8.00 והעיר מוצפת אוטובוסים. חבל על הזמן
הם העלו את כמות הנסיעות העירוניות במשהו כמו פי 5
העיר היתה מפוצצת באוטובוסים, ונראה לי שהנהגים המעטים שראיתי על הכביש קיללו. כל הזמן נעמדו מאחורי אוטובוס שעצר בתחנה, והם לא יכלו לעקוף כי ממול ג"כ היה אוטובוס שעמד בתחנה...
אקיצער. צחוקים.

• הוסף לסימניות
זה היה נראה כאן היום בבוקר שיורד שלג, רקטות או מנשהו בסגנון
כל הילדים בחלונות מ7:00 בבוקר וכל רגע קריאה נרגשת 'עוד אחד'...
אין מה לאמר היה חמוד ביותר
אהבתי את כל האלה שעל כל 2 דק' איחור אמרו שהיה עדיף את סופרבוס...
עם כל הכבוד לסופרבוס בנסיעות של הלויות והאלו, מה זה עוזר לי שכל השנה הם תפקדו זועה
מי שראה את קו 6 של השעה 7:40 בבוקר זכה כל יום במחזה מרנין של סרדינים על גלגלים (ת'אמת זה היה חסר לי היום...)
והשרות לקוחות שלהם.. אין דברים כאלו (התקשרתי להתלונן שלא יצא אוטובוס, אומרת לי קחי מסוק...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה