נכתב ע"י מרגי;1112045:אני נסעתי היום (בינעירוני) עם נהג שרגיל עושה נסיעות פנימיות בחברת עילית בביתר כך שלא ידע את המסלול וגם המכשיר כירטוס שלו לא עבד. והרמקולים המודיעים כל התחנות היו צורמניים ביותר, בקשנו מהנהג שינמיך אז הוא אמר שאין לו אפשרות רק מהמשרד אפשר להנמיך הוא התקשר למשרד אמרו לו שמורידים כבר אבל זה המשיך לצרום באוזניים עד סוף הנסיעה
אבל הבנתי מהנהג שהנהגים הקבועים לא עבדו היום בבוקר כי היו צריכים להחזיר את האוטובוסים של סופר בוס לחניון ברמלה ולכן הוא עבד.
אבל כנראה שרק אני נפלתי עם קו כזה מהחברים שמעתי שהיה מדהים היום לנסוע באוטובוסים החדשים
נכתב ע"י זוהר טל;1112058:אני נסעתי בבוקר מירושלים עם הנהג הקבוע שאיתו אני נוסעת בבוקר.
רק מה, שכנראה הזמנים השתנו, כי הוא הגיע באיחור של 50 דקות!
נכתב ע"י trew;1112061:השמועות נכונות שיש תקעים של USB בכל הקווים בשביל להטעין ניידים?
נכתב ע"י מרגי;1112072:מקבלים את התנצלויות היה צפוי שזה יקרה
מחכים למחר שהנהגים הקבועים יחזרו
סה"כ אותם נהגים וסדרנים כך שלא צפוי המון תקלות
נכתב ע"י זוהר טל;1112111:אתה קשור למאחורי הקלעים?
נכתב ע"י מרגי;1112191:בושה וחרפה לחברה שמחזיקה כאלו נציגות שירות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים