- הוסף לסימניות
מה המחירים שלו?שוקי בריכטא פצצה
אני ממש מחפשת צלם טוב עד 1000 שח בירושלים
תודה רבה
מה המחירים שלו?שוקי בריכטא פצצה
שלום. יעקב נח, צלם מקצועי. מבני ברק.מה המחירים שלו?
אני ממש מחפשת צלם טוב עד 1000 שח בירושלים
תודה רבה
היי
שוקי בריכטא תפוס בתאריך שלנוצלם שינקר 052-766-7137
צלם אדרי 052-763-7438
שוקי בריכטא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחפשת צלם סטילס שמצלם וידיאו במקביל.
חשוב לי שיהיה תיעוד וידיאו אבל לא רוצה להביא צלם נוסף. מספיק שיעמיד מצלמה עם חצובה.
אשמח להמלצות.
אני אשמחהיי
אם לא הסתדרת ומעונינת במרכזי שולחן וסידורי פרחים לאירועים
בשמחה אשלח לך דוגמאות
@סטודיו שלוםמחפשת צלם סטילס שמצלם וידיאו במקביל.
חשוב לי שיהיה תיעוד וידיאו אבל לא רוצה להביא צלם נוסף. מספיק שיעמיד מצלמה עם חצובה.
אשמח להמלצות.
https://www.prog.co.il/classifieds/...ש-הקרוב-צילום-לברית-פ-הבן-600-ש-ח-בלבד.38674/ אמן אירועים - נפתלי- מחיר גלובלי ללא הגבלת שעותמחפשת צלם סטילס שמצלם וידיאו במקביל.
אשמח להמלצות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים