עזרה בר מצווה- כמה עולה?

מה המחירים שלו?
אני ממש מחפשת צלם טוב עד 1000 שח בירושלים
תודה רבה
שלום. יעקב נח, צלם מקצועי. מבני ברק.
באשכולות האלו, אני משתדל לענות ולשאול:
מה בעיניכם שווה 1000 ₪?
מה שמים במנה פלאפל? פיתה או לאפה - עולה כסף. חומוס/טחינה - עולה כסף. צ'יפס - עולה כסף. כדורי פלאפל (כמה) - עולה כסף. חמוצים - עולה כסף. כמה פשוט - וכמה דקות מיקוח ובסוף יש מנה פלאפל.
וצילום בר מצווה? צלם מקצועי - מצויין.
בירושלים - יפה מאוד. למתי? למה שאתערב בעניין אם אני לא פנוי. לכמה שעות? גם זה עולה הרבה כסף....
אשמח אם תקשרו ולעזור ולאפיין מה באמת רוצים/צריכים.. מה יעשה אתכם מרוצים.
תעזרו לי לעזור לכם.
תתקשרו עכשיו - 052-7141996.

0543094650
צלמת טובה מאד
וכמובן אםצריכה שרות בנוגע לעיצוב אשמח לדבר איתך...

קבצים מצורפים

• Screenshot_20251208_231431_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251208_231431_WhatsApp.jpg
    KB 576.9 · צפיות: 40
הנה עוד תגובה מלקוחה על צלם
הצלם : יהודה נחמני 0535513195
מקסים, השתלב בארוע בלי להפריע... והתמונות יפות מאד.
מצרפת לך כאן תמונות שלו

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-12-09 134855.png
    צילום מסך 2025-12-09 134855.png
    1.1 MB · צפיות: 161
  • צילום מסך 2025-12-09 134913.png
    צילום מסך 2025-12-09 134913.png
    1.3 MB · צפיות: 161
זאבי טלר
0548407392
צלם ברמה גבוהה , עם גישה מטורפת , שולט גם באנגלית ברמת שפת אם

מחפשת צלם סטילס שמצלם וידיאו במקביל.
חשוב לי שיהיה תיעוד וידיאו אבל לא רוצה להביא צלם נוסף. מספיק שיעמיד מצלמה עם חצובה.
אשמח להמלצות.

מחפשת צלם סטילס שמצלם וידיאו במקביל.
חשוב לי שיהיה תיעוד וידיאו אבל לא רוצה להביא צלם נוסף. מספיק שיעמיד מצלמה עם חצובה.
אשמח להמלצות.
https://www.prog.co.il/classifieds/...ש-הקרוב-צילום-לברית-פ-הבן-600-ש-ח-בלבד.38674/ אמן אירועים - נפתלי- מחיר גלובלי ללא הגבלת שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה