פנאי בשורה משמחת לחובבי סדרת דופליקטים! 🎉ההשקה של האתר הבלעדי של הסדרה!

בא נגיד שהאתר בשלב בניה ממש מתקדם!
אבל אני כמובן יצטרך לשאול את יונה ספיר לפני אם היא מאשרת לי לעשות את זה.
בקיצור... בעז"ה לכבוד פסח יהיה לכם חדר בריחה מעניין.
@יונה ספיר
בכבוד.
מחכים לאישורך.

1774212868622.png
1774212915059.png
@אוהד הai אני לא רואה את שאר התכנים..

@אוהד הai אפשר לסדר את זה?
כבר קרה פה בעבר למשתמש אחר.
בקרוב אנחנו הולכים להעלות את האתר לכתובת חדשה ויכול להיות שזה יסתדר, כרגע אין לנו מה לעשות.
אם צריך משהו מסוים מן האתר, תוכלי לבקש פה ממי שרואה שיביא לך קישור ישיר, זה עזר בפעם הקודמת.

החבר בפרוג?
כן, אבל הוא מעדיף לא לומר שהוא בונה את זה גם, הוא יותר בפן של היצירת תמונות ב-AI לאתר או סרטונים (למדור שיעלה בקרוב)
ואת התמונות שבאתר לקחת מפרוג?
ברור... גם החידונים, הכל התחיל פה מפרוג מאשכול תמים של חידונים.

@אוהד הai , שלחתי חידון ומאמר, אשמח לפרסום.
למייל הזה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?
כי אם כן אני לא יוכל לראות את זה כי המייל הזה נחסם.
בקרוב יקבלו את כל הפרטים איך לשלוח דברים לאתר.

למייל הזה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?
כי אם כן אני לא יוכל לראות את זה כי המייל הזה נחסם.
בקרוב יקבלו את כל הפרטים איך לשלוח דברים לאתר.
לא נראה לי, אולי.
תבדוק בבקשה.
ואם אתה פרימיום = אשמח אם תפנה אליי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה