יודעים את הסיסמא אבל זה לא נותן להיכנס גם להגדרות של החשבון זה מביא תמיד לSMS, מנסים להכניס מספרים וזה לא נותן..
צפה בקובץ המצורף 1862158

אולי תנסו להתקשר לגוגל ישראל: 074-746-6453
לא יודע אם הנקודה הבאה מדויקת אבל אם יש לכם מנוי בתשלום כמו הוספת גיבוי מעל ה-15GB החינמיים הם ודאי יעזרו בפתיחה.

דחוף עזרה בפתיחת מייל שנחסם
ניסנו את כל האפשריות של מספרי טלפון .
תודה רבה !
לא לנסות להיכנס שבוע
אני הייתי בלי מייל חודשיים, פשוט לחכות שבוע מבלי להיכנס בכלל!!
אחרי זה סביר להניח שתצליחו להיכנס

אני נסתי את כל האפשרויות הקיימות נראה לי וכלום לא עזר....:(
הפלאפון הכשר שלכם לא קיבל sms? אפשר לנייד אותו למדינות מסוימות שאינן שנואות אצל חברת גוגל השמאלנית ולקבל sms קולי

איזה מידנות לדוגמא? ואיך מניידים?
נראה לי ארצות הברית/בריטניה וכו' לא יודע איך מניידים ועדיף לא לברר את זה על הפורום, וועדת הרבנים לא אוהבת שמדברים על זה לפי מה שהבנתי זה מאוד פשוט

אולי תנסו לעזור גם לי
אני מחוברת לקבוצת מייל חשובה לי
הצלחתי לשלוח מיילים כרגיל במשך כמה ימים
פתאום גוגל חסם אותי מלשלוח לקבוצה
זו ההודעה
ההודעה נחסמה.png

מה עושים????

לא חסמו את המייל כולו
חסמו רק את אפשרות לשלוח מייל לקבוצה מסוימת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה