אם יש לך גישה לאינטרנט ע"י כרטיס סים בנטסטיק - אפשר לקבל בזה SMS [זה נמצא בממשק של הנטסטיק]. אך אולי זה תלוי בחברות החסימה. בנטפרי - אפשר לקבל SMS אבל לא לשלוח.
היי
איך ניתן לעשות את זה אני צריכה לקבל קוד מאתר של "מקשרת" של משרד החינוך.....

יש למישהו רעיון איך בכל זאות לפתוח מייל חדש?
מנסים כל מיני דרכים וזה ממש מתסכל שאין אופציה...
מה עושים?

העליתי את זה בנושא חדש, אפילו שזה נמצא בתוך אשכול ישן.
בטח גם אתם נתקעתם עם פתיחה של ג'ימייל והצורך בסמס. אז לאחד הניקים פה היה פיתרון מטורף, שאני הרגשתי חייב להעלות בנפרד, ואחת הסיבות היא שמי שיחפש בגוגל ימצא את זה ישירות...
הפיתרון פשוט מדי: כשגוגל מבקש בחירת סיסמה, תקלידו לו סיסמה מורכבת ומסובכת, תרכיבו אותה ממספרים, אותיות וסמלים. לא האמנתי, אבל הוא לא מבקש סיסמה!!!
אני לא זוכר מי הניק הגאון הזה, מישהו יודע???
מגיע לו מליון לייקים!!!!!
הפיתרון שהכי עזר לי בכל חודשיי הצעירים כאן בפורום.
נסו את זה!!!
אין צורך להרכיב סיסמה לבד, פשוט לוחצים בתיבת הסיסמה על הלחצן הימני, ובוחרים הצעת סיסמה, ונוצרת באופן אקראי סיסמה חזקה, שנשמרת באופן אוטומטי.

אין זה סוד שגוגל מאפשרת אימות רק ע"י סמס, דבר שמגביל מאוד את המשתמשים שלא משתמשים בסמס, במיוחד הציבור החרדי. ניתן למצוא בפורום פרוג מדי כמה אשכולות בקשה לקבלת סמס, רק כי גוגל לא מפנה זמן להנגיש את אופציית האימות בדרכים נוספות. בימים אלו מתארגנת עצומה לחברת גוגל, במטרה לשנות את המצב ולהנגיש את אופציית האימות גם לציבור החרדי. לעצומה קיימים סיכויים טובים להצליח, כיוון שגוגל שמה לה למטרה להשתפר כל העת, ועצומה מציבור שלם יכולה לנענע משהו בצמרת החברה.
אנא הוסיפו את חתימתכם לעצומה, ויחד נגיע למטרה משותפת לכולנו.

למעבר לחתימה

לחתום לוקח דקה בדיוק, מלנסות לא נפסיד כלום :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה