- הוסף לסימניות
כשדודה שלי שלחה לנו לשבת שבע ברכות את הגלידה הזאת הייתי בהלם- היא הכינה את זה? היא בחיים לא משתמשת בכלים מיוחדים!
אין לי תמונה של זה- אבל חצי עיגול ירוק ובפנים אדום. יאמי. באמת יאמי.
שאלתי אותה- אז באמת הכלי הנדרשים הם: בלנדר מקל, כוס חד פעמית, סכין, קופסא של חצי ליטר, עוד כלי כלשהו לרסק בו. זהו.
ולמוצרים:
לגלידה האדומה:
תותים קפואים
פרות יער קפואים- מינונים לפי המלאי והתקציב, שימו לב שמכוס חד פעמית אחת יוצא בין 10 ל14 מנות.
רבע כוס חלב סויה/ רגיל
2 כפות אבקת פודינג וניל
3 כפות סוכר
טיפ טיפה מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
מקפיאים בכוסות חד"פ.
לגלידה הירוקה:
2-3 קיוי
3-4 בננות בשלות
עוד פרות ככל העולה על רוחכם.
חצי כוס חלב סויה/ רגיל
אפשר להוסיף זרעי ציה
2 כפות פודיננג וניל
2 כפות סוכר.
מעט מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
אחרי שהגלידה האדומה קפואה לגמרי משחרררים אותה למרכז הקופסא של החצי ליטר, מיישרים אם צריך מלמעלה (מה שמורידים- אוכלים, או מקפיאים שוב בתבניות סיליקון ומגישים לצד הגלדיה)
שופכים מסביב את התערובת הירוקה ומחזירים למקפיא.
להגשה- משחררים מהקופסא למגש, חוצים ל2 חצאי גלילים ופורסים לפרוסות יפהפיות. מגישים לצד פרות טחונים מוקפאים בתבניות סיליקון.
אל תגלו לאף אחד כמה זמן לקח (משהו כמו 10 דקות כולל החיתוך)
אין לי תמונה של זה- אבל חצי עיגול ירוק ובפנים אדום. יאמי. באמת יאמי.
שאלתי אותה- אז באמת הכלי הנדרשים הם: בלנדר מקל, כוס חד פעמית, סכין, קופסא של חצי ליטר, עוד כלי כלשהו לרסק בו. זהו.
ולמוצרים:
לגלידה האדומה:
תותים קפואים
פרות יער קפואים- מינונים לפי המלאי והתקציב, שימו לב שמכוס חד פעמית אחת יוצא בין 10 ל14 מנות.
רבע כוס חלב סויה/ רגיל
2 כפות אבקת פודינג וניל
3 כפות סוכר
טיפ טיפה מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
מקפיאים בכוסות חד"פ.
לגלידה הירוקה:
2-3 קיוי
3-4 בננות בשלות
עוד פרות ככל העולה על רוחכם.
חצי כוס חלב סויה/ רגיל
אפשר להוסיף זרעי ציה
2 כפות פודיננג וניל
2 כפות סוכר.
מעט מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
אחרי שהגלידה האדומה קפואה לגמרי משחרררים אותה למרכז הקופסא של החצי ליטר, מיישרים אם צריך מלמעלה (מה שמורידים- אוכלים, או מקפיאים שוב בתבניות סיליקון ומגישים לצד הגלדיה)
שופכים מסביב את התערובת הירוקה ומחזירים למקפיא.
להגשה- משחררים מהקופסא למגש, חוצים ל2 חצאי גלילים ופורסים לפרוסות יפהפיות. מגישים לצד פרות טחונים מוקפאים בתבניות סיליקון.
אל תגלו לאף אחד כמה זמן לקח (משהו כמו 10 דקות כולל החיתוך)
הנושאים החמים