- הוסף לסימניות
קונים אותו מלוח? כלומר זה משהו שאני מבקשת בחנות פיצוחים?אבל אפשר לשלב לדעתי עם פקאן מלוח - הורס!
קונים אותו מלוח? כלומר זה משהו שאני מבקשת בחנות פיצוחים?אבל אפשר לשלב לדעתי עם פקאן מלוח - הורס!
קראתי 20 עמודים בשביל לא למצוא שילובים מומלצים
ריבת חלב אין לי עניין לעשות, כי ממש במקרה יש לי במקפיא גלידת ריבת חלב קנויה.
רוצה משהו אחר. לוטוס כבר היה לנו בשנים עברו וכבר לא רלוונטי בגלל הצליאקית.
רעיונות נוספים?
שברי מקופלת עם מה יכול ללכת?
לא רואה ממטר את קרמיסימו.לפני שאני מנסה, מעניין אותי לדעת - איך זה מבחינת הטעם בהשוואה לגלידות "אמיתיות" - זיסלק, קרמיסימו ושות'?
כלומר, מעבר לגימיק ולכיף, יש בזה יתרון גם בטעם?
(ביקורתיים אצלינו באוכל, זה למה אני שואלת).
יש הבדל בין זיסלק לקרמיסימו.לפני שאני מנסה, מעניין אותי לדעת - איך זה מבחינת הטעם בהשוואה לגלידות "אמיתיות" - זיסלק, קרמיסימו ושות'?
כלומר, מעבר לגימיק ולכיף, יש בזה יתרון גם בטעם?
(ביקורתיים אצלינו באוכל, זה למה אני שואלת).
מוזר,קונים אותו מלוח? כלומר זה משהו שאני מבקשת בחנות פיצוחים?
מישהי יכולה להסביר לי בקצרה ומניסיונה איך לטבול את המגנומים בשוקולד?
לא מומלץ להכין את המתכון הזה.אם אני מכינה חלב מרוכז מהמתכון של מתכונים ב10 דקות,
היא אומרת שם להכין 2 כוסות חלב ושתי שליש כוס סוכר
וזה מצטמצם לחצי.
כמה צריך למתכון?
ונראה כאלו עברתי לרגע את זמן ההקצפה המומלצת וזה נהיה חזרה נוזלי כזה?... ניסיתי עוד ועוד להקציף ולא קורה כלום....מה עושים??
מה ז"א נוזלי?קרה לי גם עכשיו.
יש מה לעשות?
מזה של הלוחשת לאוכל?לא מומלץ להכין את המתכון הזה.
התלוננו כאן שהוא לא מוצלח.
המתכון של הלוחשת לאוכל הרבה יותר מוצלח.
מה ז"א נוזלי?
גרגירי כזה?
א"כ ניתן לנות להחזיר את זה להיות שמנת כמו שמפורט פה:
https://www.prog.co.il/threads/שמנת-מתוקה-אפשר-להכין-גם-בבית.547488/
אפשר גם להוסיף לזה שמנת חדשה.
הסתדרת?קראתי 20 עמודים בשביל לא למצוא שילובים מומלצים
ריבת חלב אין לי עניין לעשות, כי ממש במקרה יש לי במקפיא גלידת ריבת חלב קנויה.
רוצה משהו אחר. לוטוס כבר היה לנו בשנים עברו וכבר לא רלוונטי בגלל הצליאקית.
רעיונות נוספים?
שברי מקופלת עם מה יכול ללכת?
https://www.yehudit-aviv.co.il/גלידות-ומקפאים/חלב-מרוכז/מזה של הלוחשת לאוכל?
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים