- הוסף לסימניות
כמובן שיש!שיישתי (יש מילה כזאת?...)
ויצא לך מהמם...
כמובן שיש!שיישתי (יש מילה כזאת?...)
הגלידה הבסיסית יוצאת כ15 שקלים ללא תוספות.(רק תהיתי ביני לביני אם היה פה חיסכון כספי (![]()
רק אני חושבת שזה יותר טעים מהגלידה של שטראוס?![]()
יש תוצאה טעימה יותר, בעיני.
רעיון שחשבתי ואני מתכוונת ליישם בקרוב בעז"ה: גלידת יוגורט ופרי
להוסיף ביחד עם החלב המרוכז גביע יוגורט והתוספת תהיה מחית פרי.
זכר לגלידה ז"ל של קרמסימו - גלידת יוגורט ותותים.
בהרבהההרק אני חושבת שזה יותר טעים מהגלידה של שטראוס?![]()
מהמם.שירה אני חייבת מתכון של הפיסטוק
איך זה יצא??
אצלינו יש המון מחובבי הפיסטוק
מהמם.
אבל התוצאה תלויה מאד באיכות המחית.
ממליצה בחום על זו של אלמנדוס. מעולה.
(בכשרות בדץ עד"ח).
שתים וחצי כפות מחית הספיקו לכמות גדולה של גלידה.
מובן מאליו.רק אני חושבת שזה יותר טעים מהגלידה של שטראוס?![]()
אכן.מובן מאליו.
קרמסימו של שטראוס עשויה משומן צמחי (מרגרינה? ריץ'?)
ופה אנחנו מדברים על כיתה אחרת לגמרי של חמרי גלם.
מחנות חד"פ שמחזיקה גם מוצרים לאפיה.מאיפה את קונה? מחנויות מתמחות באפייה או שזה יכול להיות בסופר רגיל?
אחרי הפעם הראשונה והמוצלחת שהוגשה עם רוטב תותים, אני מעוניינת להכין שוב, והפעם בטעם שוקו.
ז'תומרת, אני רוצה שהגלידה תהיה בצבע חום בהיר. לא פליק שוקולד ולא סירופ שוקולד.
אני בעצם רוצה להוסיף קקאו (גם בשביל לעדן את המתיקות).
איך לעשות את זה? חשבתי לערבב קקאו (כמה?) בקצת מים רותחים, ולהוסיף עם החלב המרוכז.
מה אומרת @java ?
וזה לא מידי מתוק?אני מוסיפה שוקולד מומס.
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים