כל פעם ששם המשתמש הוא גם של של איזה קישור בפרוג קורה הבעיה הזאת בציטוט, לדוגמא- כשכותבים מנוי פרימיום זה הופך לקישור אוטומטי, וכן בכל הנ"ל יש מילה בשם המשתמש שלהם שזה קישור אוטומטי...למה יש פה בעיה בציטוט הודעה????
הכל מבולגן!
מ-נוי פרימיום, שינוי שם בבקשה!כל פעם ששם המשתמש הוא גם של של איזה קישור בפרוג קורה הבעיה הזאת בציטוט, לדוגמא- כשכותבים מנוי פרימיום זה הופך לקישור אוטומטי, וכן בכל הנ"ל יש מילה בשם המשתמש שלהם שזה קישור אוטומטי...
זאת אפשרות ששמורה רק למנויי פרמיוםמ-נוי פרימיום, שינוי שם בבקשה!![]()
בשביל זה יש חינוך, ללמד את הילד מה טוב ומה רע, שלא תהיה לו משיכה לדברים האלואבל מה זה עוזר אם הוא הולך לפלאפון של מישהו אחר ועושה משהו רוצה?!
למה זה מעצבן?הדבר הכי מעצבן שמבקשים את הטלפון כדי לבדוק עוד כמה זמן האוטובוס יגיע
במקרים כאלה אני בודק בעצמי....הדבר הכי מעצבן שמבקשים את הטלפון כדי לבדוק עוד כמה זמן האוטובוס יגיע
כי קבוע מבקשים מתי שיש לך צורך לפאלפוןלמה זה מעצבן?
ראיתי פה כבר כמה שכתבו את זה....
אנחנו בשבת 2022 יש לוחות בתחנה שמודיע מתי הקו מגיע!1ואז...
עשית טובה לילד!
אם יש שלט בתחנה והוא עובד - תוכלו פשוט להגיד לו שיסתכל בשלט.אנחנו בשבת 2022 יש לוחות בתחנה שמודיע מתי הקו מגיע!1
זה לא דבר שמצריח פיקוח נפש!!
בלתק לחלוטיןןןלמי לא קרה שילד חמד ביקש פלאפון כמעט ריק מבטריה בתחנה,
מביאים לו, אלא מה,
התקשר לקל- קו....
ואני התקמצנתי על הבטריה![]()
הדבר הכי מעצבן שמבקשים את הטלפון כדי לבדוק עוד כמה זמן האוטובוס יגיע
צודקת מאד שכזו שיחה מאד מכעיסה ומעצבנת גם אותיאז כן, אני כמעט תמיד נותנת.. (אלא אם השעה 15:55 ואני רצה להוציא את הילד מהמעון..) בגלל מה שאמרו כאן - זה חסד.
וגם תמיד אני מרחמת על אותם ילד/ה . כי בסה"כ הם חסרי אונים..
עד שבצד השני עונים לשיחה ואז זה כזה..
אמא, מה הכנת היום לצהריים?
אמא ____
ילד - אבל אני אמרתי לך שאני לא אוהב...
אמא ___
ילד - טוב, אבא בבית?
אמא ___
ילד , את שומעת הרבה אמר היום שמחר צריך להביא .....
כן, זה מעצבן ממש. למרות שזה חסד... (כלומר מי אמר שזה כזה חסד...)
אני נתקלת בזה המון. המון מבקשים ממני טלפון, אני בד"כ נותנת - אבל זה מכעיס התנהגויות מסויימת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים