דרוש מידע גם לך קרה שילד נחמד ביקש ממך שיחת פלאפון ברחוב?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה יש פה בעיה בציטוט הודעה????
הכל מבולגן!
כל פעם ששם המשתמש הוא גם של של איזה קישור בפרוג קורה הבעיה הזאת בציטוט, לדוגמא- כשכותבים מנוי פרימיום זה הופך לקישור אוטומטי, וכן בכל הנ"ל יש מילה בשם המשתמש שלהם שזה קישור אוטומטי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל פעם ששם המשתמש הוא גם של של איזה קישור בפרוג קורה הבעיה הזאת בציטוט, לדוגמא- כשכותבים מנוי פרימיום זה הופך לקישור אוטומטי, וכן בכל הנ"ל יש מילה בשם המשתמש שלהם שזה קישור אוטומטי...
מ-נוי פרימיום, שינוי שם בבקשה! :p

• הוסף לסימניות
לגבי אלו השואלים כדי להתקשר לקווי נייעס אני פשוט שואל מה המספר ומחייג בעצמי

• הוסף לסימניות
אני משאיל תמיד כשאני יכול, מראש אומר שאולי אעלה לאוטובוס או שאני ממהר, מראה נוכחות בסביבה,
ומעולם לא הייתה לי בעיה.
(אם צריך אני נותן חופשי לנסות הרבה פעמים).

אולי מפחדים ממני...

וד"א אם מחפשים המשך לנושא הזה..
טרמפים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדבר הכי מעצבן שמבקשים את הטלפון כדי לבדוק עוד כמה זמן האוטובוס יגיע

• הוסף לסימניות
למה זה מעצבן?
ראיתי פה כבר כמה שכתבו את זה....
כי קבוע מבקשים מתי שיש לך צורך לפאלפון
ואת רואה ילד קטן שמבקש אז את ישר מרחמת עליו ואפילו מנתקת את השיחה ובסוף הוא מבקש מימך עם את יודעת את המיספר של הקל קו...

• הוסף לסימניות
אנחנו בשבת 2022 יש לוחות בתחנה שמודיע מתי הקו מגיע!1
זה לא דבר שמצריח פיקוח נפש!!
אם יש שלט בתחנה והוא עובד - תוכלו פשוט להגיד לו שיסתכל בשלט.
יש תחנות שעוברים בהם הרבה קווים ולא רואים את כל הרשימה בבת אחת, וילדים (וגם מבוגרים...) לא מבינים למה לא רואים את הקו על המסך ומיד הם ממהרים להתקשר לקל קו.

• הוסף לסימניות
למי לא קרה שילד חמד ביקש פלאפון כמעט ריק מבטריה בתחנה,
מביאים לו, אלא מה,
התקשר לקל- קו....
ואני התקמצנתי על הבטריה:eek:

• הוסף לסימניות
למי לא קרה שילד חמד ביקש פלאפון כמעט ריק מבטריה בתחנה,
מביאים לו, אלא מה,
התקשר לקל- קו....
ואני התקמצנתי על הבטריה:eek:
בלתק לחלוטיןןן

• הוסף לסימניות
הדבר הכי מעצבן שמבקשים את הטלפון כדי לבדוק עוד כמה זמן האוטובוס יגיע

לי לדוגמא היה מקרה הפוך
חיכיתי בתחנה לאוטובוס די נדיר, ונזכרתי ששכחתי את הפלאפון בבית.
אז ביקשתי ממישהי פלאפון והתקשרתי לרב קו כדי לדעת אם אני אספיק לחזור הביתה לקחת אותו או לא.

מקווה שההיא לא חשבה שזה כ"כ מעצבן.....

• הוסף לסימניות
אז כן, אני כמעט תמיד נותנת.. (אלא אם השעה 15:55 ואני רצה להוציא את הילד מהמעון..) בגלל מה שאמרו כאן - זה חסד.
וגם תמיד אני מרחמת על אותם ילד/ה . כי בסה"כ הם חסרי אונים..
עד שבצד השני עונים לשיחה ואז זה כזה..
אמא, מה הכנת היום לצהריים?
אמא ____
ילד - אבל אני אמרתי לך שאני לא אוהב...
אמא ___
ילד - טוב, אבא בבית?
אמא ___
ילד , את שומעת הרבה אמר היום שמחר צריך להביא .....

כן, זה מעצבן ממש. למרות שזה חסד... (כלומר מי אמר שזה כזה חסד...)

אני נתקלת בזה המון. המון מבקשים ממני טלפון, אני בד"כ נותנת - אבל זה מכעיס התנהגויות מסויימת.
צודקת מאד שכזו שיחה מאד מכעיסה ומעצבנת גם אותי
אבל רוצה להציג פה את הצד השני
לי יש ילדה כזו שמסוגלת להתקשר אלי מהרחוב לשאול מה הכנתי לצהרים וכו'
נכון שהיום אחרי שאמרתי לה שעל כזה דבר לא מתקשרים היא לא תתקשר, אבל תמיד תמצא דברים אחרים מאותו סגנון שלא חשבתי עליהם ולא הדרכתי אותה מה עושים במקרים כאלו. אין לה את ההבנה של להקיש מדבר לדבר ועוד
זו ילדה שיש לה בעיה של חוסר תקשורת מסוים וכמה שאני אנסה להסביר לה היא לא בדיוק תבין ותדע לקשר זאת למקרה אחר
היא נראית ילדה רגילה לכל דבר, ואני גם משתדלת להתייחס אליה כילדה רגילה ולתת לה מטלות של קניות וכד'
משתדלת לצייד בפלאפון כדי לא להטריח את הציבור אבל גם הרבה פעמים היא הולכת ללא פלאפון
ואז תמיד היא מתקשרת ממשהו ואני באמת משתדלת לקצר איתה את השיחה.
וכמובן תמיד חושבת: "אויש מה האשה הזו חושבת עכשיו על הילדה שלי ועלי"

אז אנשים יקרים תמשיכו לתת את הפלאפון לילדים (כמו שאני גם משתדלת לעשות) וגם תדונו אותם ואת ההורים לכף זכות

• הוסף לסימניות
איבדתם את הצפון, יש מספיק הרבה אנשים שנותנים בשמחה בלי כל הקשקשת כאן ,
אז כל מי שמרגיש שזה בא על חשבון הבטריה/הזמן/הסבלנות/ערכים שלו - בבקשה - אל תתנו!
תאמינו לי שכשהילד ייגש לחרדי השני הוא יקבל בשמחה.

ומי שלא רואה בזה בעיה אלא רק ״לפעמים״ מתבאס על הבטריה וכו - תלמד להגיד לא כשלא מתאים לך, מאותה הסיבה - עמ״י גומלי חסדים וגם אם אתה כרגע לא יכול לתת , אז הבחורה לידך תתן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה