- הוסף לסימניות
אני על עצמי הייתי בהחלט יכולה לחשוב שאולי זה עומס נפשימעניין מה תגידו אם פתאום גם תרגישו את הכאב הזה (חס וחלילה)
גם שזה פסיכולוגי?
ולכן אני מיד חושבת על אופציה
אבל אצלך כמובן שזה יכול להיות מסיבות אחרות לגמרי.
אני על עצמי הייתי בהחלט יכולה לחשוב שאולי זה עומס נפשימעניין מה תגידו אם פתאום גם תרגישו את הכאב הזה (חס וחלילה)
גם שזה פסיכולוגי?
את העכברהאם זו היד שמחזיקה את הנייד ?
זה סינון סלקטיבי שאנחנו עושים למציאות.אבל זה מציאות
לא הבנתי את האפקט הזה ...
הבנתי מה שאת אומרת לגבי השימת לבזה סינון סלקטיבי שאנחנו עושים למציאות.
כואבת למישהו הכתף, פתאום הוא שם לב לעוד אנשים שכואבת להם הכתף. גם בשנה שעברה כאבה לשכן שלו הכתף, אבל אז הוא לא שם לב.
פותח האשכול חושב שפתאום להרבה אנשים כואבת הכתף ומה יום מיומיים.הבנתי מה שאת אומרת לגבי השימת לב
אבל לא הבנתי מה המטרה של האפקט הזה אם הרבה אנשים מודים שגם להם יש כאב בכתף, אוקי אז שמנו לב לזה.
אבל יש סיבה לכאב הזה ..
לא ניראה שפותח האשכול ניסה לעשות מחקר לכמה אנשים כואב הכתף, אלא להבין מה זה הדבר הזה ...
לא בטוחפותח האשכול חושב שפתאום להרבה אנשים כואבת הכתף ומה יום מיומיים.
התשובה, לפי אפקט באדר מיינהןף: כלום. גם לפני לחצי שנה להרבה אנשים כאבה הכתף, אבל אז לא שמת לב. אין שום שינוי בכאבי הכתפיים, השינוי הוא בתשומת הלב שלך.
זה ממש לא צחוק, זה הסבר רציני בתכלית.לא בטוח
פותח האשכול שם לב שכמה אנשים מסביבו סובלים
ולכן מעלה את זה בכדי להבין
לא חייבים לצחוק עליו...
המקורי הולך - צרת רבים חצי נחמה...גם לי יש את זה בכתף הימנית...
צרת רבים נחמת שוטים...
שמעתי גם כך וגם כך, מה המקורי?המקורי הולך - צרת רבים חצי נחמה...
מישהו הלך וכדי להרגיש טוב עם עצמו, הפך את כל מי שעוזר לו שגם לאחרים כואב - לשוטה
ואנשים מצטטים את הדבר הזה באדיקות...
ככה הוא חושב.זה ממש לא צחוק, זה הסבר רציני בתכלית.
(באופן כללי התשובות שלי באתר ובפרט ב'בריאות ורפואה' נוטות להיות רציניות לחלוטין).
מאיפה הבאת את זה?/המקורי הולך - צרת רבים חצי נחמה...
מישהו הלך וכדי להרגיש טוב עם עצמו, הפך את כל מי שעוזר לו שגם לאחרים כואב - לשוטה
ואנשים מצטטים את הדבר הזה באדיקות...
יש מלא משמעויות לפסוק הזה: ''צרת רבים חצי נחמה''מאיפה הבאת את זה?/
אני לא מבינה מה מנחם בזה שלשני גם כואב
מחרפן אפילו.
אז בהחלט מסכימה שזה נחמת שוטים
זה דווקא לא נחמת שוטים , "אחד" הקשיים שיש בצרה ל"ע זה השוני מכולם, הנח להם לישראל שיודעים מה שאומריםוהמשפט שמסתיים בנחמת שוטים הוא לא פסוק אלא המצאה מוזרה של מישהו
זה מה שאמרתיזה דווקא לא נחמת שוטים , "אחד" הקשיים שיש בצרה ל"ע זה השוני מכולם, הנח להם לישראל שיודעים מה שאומרים
גם המשפט שמסתיים בחצי נחמה הוא לא פסוק!יש מלא משמעויות לפסוק הזה: ''צרת רבים חצי נחמה''
אף אחת מהם היא לא במשמעות שמשתמשים בה
אחת הכוונות היותר ידועות זה שכשלמישהו יש צרה שיש לכולם - לא מנחמים אותו כמו צרה שיש למישהו יחיד
והמשפט שמסתיים בנחמת שוטים הוא לא פסוק אלא המצאה מוזרה של מישהו
נכון!גם המשפט שמסתיים בחצי נחמה הוא לא פסוק!
אולי כל האנשים האלו עובדים באותה עבודהמשהו מוזר: מס' אנשים סביבי (כעשרה) התלוננו בימים האחרונים על כאבים בכתף
האם נתקלתם בתופעה אולי וירוס מוזר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //