מי לא בלחץ ועומס נפשי בתקופה האחרונה??לא חושבת,
למה ,לכולנו יש בדיוק בימים האחרונים לחץ ועומס נפשי?
מוכר עד להחריד!!אפרופו אפקט ביידר מיינהוף, הרגע שמעתי בהרצאה את המושג ביחד עם הדוגמא של הרכב שהבאתי אני בעצמי פה לפני שעה![]()
תצחקו או לא
גם לי יש את זה
כבר חודשיים בערך
ולא מצליח לעבור לי
לא ממש בכתף אלא קצת יותר למטה ממנה
וכן כואב לי גם הכף יד....
חשבתי שאולי זה מהשואבים שוטפים למינהם?
אחורה קדימה
קדימה אחורה
זה עושה משהו
לא?.......
ועוד דבר
קשה לי להרים את היד גבוה בתנוחה מסויימת
היא כאילו מתקפלת לי, ומאד כואבת.....
חולשה זמנית. זה קורה לפעמים גם ברגל ועובר לבד..לי אין שואב שוטף ויש לי את אותן תחושות כמוך! ממש אחד על אחד!
ד"ר שלום! כמה זמן אמור לקחת?חולשה זמנית. זה קורה לפעמים גם ברגל ועובר לבד..
לא לדאוג!!
אם כי כשזה ממש כואב/מציק כדאי לשלול דלקת.
רק בריאות אושר שלווה ונחת.
ויראליד"ר שלום! כמה זמן אמור לקחת?
(השאלה אמיתית... כי זה ארוך לי מידי...)
למה אם חבר שלי סובל את מה שאני סובל זה אמור להרגיע אותי ?זה מה שאמרתי
למה אם מרגיע מישהו שיש את הקושי שלו לעוד אנשים הוא נהפך לשוטה?
זה תסמונת התעלה הקרפלית זה נובע משמוש ממושך במחשב הקלדה וכ תבקשי מהרופא אישור מחלה לכמה ימיםהרגשתי כל היום ובימים הראשונים הרגשתי יותר בלילה וכשקמתי בבוקר
כמו כאב פנימי כמו של שפעת שמציק כל היום
זה לא אם חבר סובללמה אם חבר שלי סובל את מה שאני סובל זה אמור להרגיע אותי ?
ואגב זה לא עניין של להרגיע או לאזה לא אם חבר סובל
זה אם כל המדינה סובלת
צרת ר ב י ם
צר לי לאכזבאולי זה הסיבה שלא כולם סובלים מהבעיה הזו![]()
אני לא חושבת שקבוצות תמיכה נועדו לזה ..ואגב זה לא עניין של להרגיע או לא
זה עניין של מנחם
ידוע שכמעט כל משפחה שמתמודדת עם משהו
מחפשים מיד לפתוח קבוצות תמיכה
להתמודד לבד עם משבר
ולהתמודד עם 20 איש שעברו את אותו משבר כמוך
זה נותן כוחות, נותן אפשרות להתבטא בקלות וכן נותן תחושה של שווה בין שווים
עם הטענה הזאת אני מסכימה בהחלט.אני חושבת שזה פשוט מרגיע
לפעמים אנשים במיוחד חרדתיים נלחצים מכל מיני כאבים שיש להם
וברגע שהם שומעים שהרבה סביבם סובלים מאותו כאב הם נרגעים שכנראה זה כאב נורמלי שיחלוף ולא חלילה משהו מדאיג .
תקשיבו זה מפחידחשבתי שאני הוזה כשראיתי האשכול הזה, אחד ממכרי סובל בשבועיים האחרונים מצוואר תפוס שמקרין לכיוון הפנים, [נראה לי בעיקר בעיתות לחץ, החל מסוף המלחמה]
בעיקרון את צודקת.יש תופעה כזו בפסיכולוגיה, שהמוח מתחיל לשים לב לדברים שמעסיקים אותנו. הטיית האישוש הסלקטיבית או אפקט ביידר מינהוף.
למשל מישהו רוצה לקנות רכב - פתאום הוא שם לב לכל הרכבים למכירה או שנדמה לו שכל החברים שלו עוסקים בנושא.
תקשיבו זה מפחיד
אולי זה באמת קורונה?(בשונה מהאפקט שדובר פה
)
אתה רציני לגבי החיסונים ???אלו שסובלים מתסמינים אלו, הם אותם שעשו את החיסונים.
וזה בעקבות השבבים שהוכנסו לתוך השריר עם אופציה של התפרקות של כל המולקולות ואנזימי התרכובות הגלובליים.
ועכשיו ברצינות, מעלה סברא -
אתם יודעים כמה אנשים סובלים בכל רגע נתון מאותם תסמינים בכל רחבי כדור הארץ מבלי שהאחד יודע על רעהו?!
ואילו היו מעלים בפורומים שונים את שלל הכאבים והחולאים השונים, היינו עדים לתופעה של כאבים עם אותם מאפיינים להרבה אנשים כמו במקרה דנן.
הרבה בריאות.
לא!! חלילה!אתה רציני לגבי החיסונים ???
יש לי איזושהי בעיה עם השריר שלי
אולי זה קשור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //