בגדול זה נראה שהמשותף לכל העשרה זה שהם סביבך. אז צריך לטפל בשורש הבעיה, לא?משהו מוזר: מס' אנשים סביבי (כעשרה) התלוננו בימים האחרונים על כאבים בכתף
האם נתקלתם בתופעה אולי וירוס מוזר?
מי תופס עכברים ביד?בשביל מה יש מלכודת?את העכבר![]()
זה מתגבר ביום או בלייל?איזה עידוד!
אני כבר כמה ימים עם כאב מהכתף שמקרין לכל היד כמו כאבי דלקת
אז יש כאן עוד כמוני?
זה כאב יותר בתנועות? או כאב פנימי תמידי?כן, בדיוק!!
כאב מוזר כזה, מרגיש כמו דלקת על כתף אחת..
מה הסיפור? גם חברה שלי הרגישה משהו דומה
כאב פנימי תמידי, אבל לא מאוד חזקזה כאב יותר בתנועות? או כאב פנימי תמידי?
גם לי זה הרגיש כמו דלקתאיזה עידוד!
אז יש כאן עוד כמוני?
לצערי, כןאיזה עידוד!
אז יש כאן עוד כמוני?
לי אין שואב שוטף ויש לי את אותן תחושות כמוך! ממש אחד על אחד!תצחקו או לא
גם לי יש את זה
כבר חודשיים בערך
ולא מצליח לעבור לי
לא ממש בכתף אלא קצת יותר למטה ממנה
וכן כואב לי גם הכף יד....
חשבתי שאולי זה מהשואבים שוטפים למינהם?
אחורה קדימה
קדימה אחורה
זה עושה משהו
לא?.......
בעיקרון נכוןבחופש זה לא תופעה מוזרה משתי סיבות:
1. יש יותר זמן להיות על המחשב ולהתעסק במקלדת ובעכבר (של המחשב, של המחשב)
וכן, זה מחמיר את הכאב.
2. בחופש יש זמן להיות חולים, מה שבעבודה/לימודים - לא...
אולי זה הסיבה שלא כולם סובלים מהבעיה הזובעיקרון נכון
לא לכולם יש חופש עכשיו....
יש אנשים שאין להם חופש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //