נכתב ע"י 23;1166899:היום בסביבות 7:00 בערב ישבה ביתי בתחנה ברחוב השומר פינת שרת בב"ב, התיישבה לידה אישה (חילונית) וללא כל התראה נתנה לה סטירה מצלצלת בפרצוף!!!!
אישה חרדית שישבה שם וראתה זאת שתקה!!!
מדוע אנחנו שותקים???
נכתב ע"י יגואנה;1166911:היא נורמלית?
כי גם היא חילונית יש להם שפיות להסתיר מעשים לא ראויים, אז זה לא נשמע נורמלי שהיא הרביצה ככה ברחוב, אז כנראה לכן האישה פחדה.
אני מקווה שהבת שלך ברחה מזירת הארוע מהר כי זה מפחיד!!!!!!!!!!
ילדה בת 12 שחזרה הביתה אחרי נסיעה של שעה ולא יכלה להפסיק לבכות וכל גופה רעד!נכתב ע"י חניק;1166920:אני בשוק!!! מסכנה הילדה, בת כמה היא? מה היא עשתה?
ואם זה היה קורה הפוך - שחרדית היתה מכה חילוניה (זה לא היה קורה לעולם, אבל לו יצויר)???????.......
התקשורת היתה רועשת...
נכתב ע"י gg;1166927:הילדה שלך בסדר עכשיו? התאוששה?
אכןנכתב ע"י קקטוס;1166929:אכן השתיקה היא לא ראויה, בלי כל ספק.
אך אני חושב שהנושא של חרדים וחילונים לא ממש שייך לעניין.
השתיקה אסורה גם אם מדובר באישה חרדית, בגבר חרדי, בילד חרדי, או בכל מקרה אחר שאנשים רואים מעשים לא ראויים שמתרחשים סביבם.
אם זה השכן שמתעלל באישתו, הבן באביו, המטפלת הזרה בקשיש, או המטפלת השכונתית בילד הרך, בכל המקרים הללו, ובמקרים דומים שאין צורך לפרטם, השתיקה היא שותפות מלאה לפשע.
נכתב ע"י קקטוס;1166929:אכן השתיקה היא לא ראויה, בלי כל ספק.
אך אני חושב שהנושא של חרדים וחילונים לא ממש שייך לעניין.
השתיקה אסורה גם אם מדובר באישה חרדית, בגבר חרדי, בילד חרדי, או בכל מקרה אחר שאנשים רואים מעשים לא ראויים שמתרחשים סביבם.
אם זה השכן שמתעלל באישתו, הבן באביו, המטפלת הזרה בקשיש, או המטפלת השכונתית בילד הרך, בכל המקרים הללו, ובמקרים דומים שאין צורך לפרטם, השתיקה היא שותפות מלאה לפשע.
בדיוק על זאת הזעקה!נכתב ע"י ביקי;1166942:אני ממש בהלם
גם אם האשה השניה פחדה מהאישה המכה, היתה צריכה להרחיק את הילדה, לנסות להרגיע אותה, לפחות להראות הזדהות.
זה ממש כואב לחשוב על ילדה קטנה לבדה בסיטואציה כזאת!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים