קראתי את כל התגובות והזדעזעתי, 23 אני מבינה את תחושת הבת שלך, עברתי שני מקרים דומים, אחד היה כשהייתי כלה, בת 18, אומנם לא בת 12, אבל מספיק מפחיד בשביל לרוץ ברחוב ולצעוק "הצילו" חיכיתי לאוטובוס שלי בחזו"א בב"ב, פתאום התקרב אלי אדם מבוגר, חסידי מאוד, הוא התכופף אלי בצורה מאיימת והתחיל לצרוח עלי, הוא ירק ואני התחלתי לרוץ, הוא לא התבלבל והתחיל לרוץ אחרי, ככה עברתי את הכביש כמה פעמים, תוך כדי שאני מצלצלת לאבי שאני פוחדת ומה לעשות, חבר'ה, אני חושבת שאתם קצת מכירים את חזו"א בשעה 9 בערב, אבל אף אחד מהעוברים והשבים לא התייחס, גם כשצעקתי "הצילו" כולם הסתכלועלי כלא נורמלית, עד שלא היתה ברירה, וניגשתי לגבר אחר, חסיד (גור) ובכיתי לו שהאדם שמאחורי רודף אחרי, הוא אמר לי לעמוד מאחוריו, ואיך שהוא התקרב אלי, הוא התחיל לצעוק עליו שיסתלק ממני כי אם לא, הוא קורא הרגע למשטרה.
הוא באמת ברח, אבל בשבוע אח"כ המקרה חזר ע"צ.
כן, היתה תקופה שהיה בשבילי טראומה לעמוד לבד בחזו"א.
והמקרה השני ארע לפני שבועיים כשנסעתי לשבת באוטובוס שמתיימר להיות "מהדרין" שלושה ספסלים מאחורי, ישב בחור חילוני, איך שעליתי לאוטובוס, ראיתי שהוא לא מפסיק להסתכל עלי,באיזהשהוא שלב הוא התקרב לשני ספסלים מאחורי, ואח"כ התיישב מאחורי, כשקמתי לטפל באחד הילדים, הוא עקב אחרי, סיימתי והתיישבתי, פתאום הרגשתי משהו קשה מתחתי, ניסיתי לזוז, כשראיתי שזה לא עוזר ניסיתי לבדוק עם היד, מה שהרגשתי גרם לי לזנק ולצרוח,
הוא דחף את היד שלו בין המושב למשענת,
הגעתי מבועתת לבעלי סיפרתי לו שהבנ"א (שבינתיים ברח למקומו המקורי) נגע בי, בעלי, כמו כולם, פשוט אמר לי שהוא מפחד לצעוק עליו, ושאם זה יקרה שוב שאני אצעק.
זה לא אמור היה לקרות, אמרו לי שהייתי צריכה להזמין משטרה, נו נו.