הבן שלי שמע אותי מספרת את הבדיחה ואומר לי אני רוצה שתלדי אבל תלדי אחרי ר"ה כי אין זמןנכתב ע"י חנון;1584070:לאחותי היו רק בנים
לפני פסח הבן שלה אומר לה אני רוצה שתלדי בת אבל אל תלדי לפני פסח כי אין זמן, תלדי אחרי פסח
תפילתו נענתה ואתמול אחותי ילדה בת ראשונה אחרי 4 בנים
מיותר לציין שהיא לא דיברה עם הילדים קודם
נכתב ע"י bbr;1585599:בעלי עשה מקודם שילוח הקן והילדים עמדו והסתכלו, לאחד הבנים היו הרבה שאלות בענין, פתאום הוא אומר: ,מסכנה היונה שבועיים היא יושבת עד שיש לה אפרוחים ואצלנו רק הולכים לבית חולים ויש תינוק,![]()
נכתב ע"י גרנולה;1585161:אמנם לא מילד אלא מסבא שלי שיח' - הוא עוד מהדור הקודם.
הבן של סבא שלי - דוד שלי, קנה לו מחשב כדי שיוכל להתעסק קצת. וכשהוא ראה את המסך והמיילים. הוא שאל איך מכניסים את הדיו לתוך המחשב? לא חבל על הדיו של המייל? אני כבר אתקשר, יש לי חינם! כמה עולה הדיו? אפשר לעשות מחשב שחור - לבן, כדי שיצא ל יותר זול? ....................
לקח הרבה זמן להסביר לו שזה לא דיו.... חחח.... כמה צחקנו.
שיהיה בריא עד 120 שנה.
נכתב ע"י tofi;1585755:נזכרתי בסבא שלי שקנינו לו מכשיר פקס.
לאחר תקופה די ארוכה של הדרכה ומס' פעמים שבהן השתמש בו בעצמו, היינו בטוחים שהוא כבר קלט איך זה עובד עד לשיחת הטלפון שבה סיפר לאבא שלי שהוא רוצה לשלוח לו משהו בפקס ובגלל שהוא רוצה לשלוח את זה גם לאחי הנשוי, אז הוא הכין שני עותקים![]()
נכתב ע"י מלפפון;1585197:עוד שגיאת הבנה לא של ילד:
בעלי היה היום בחנות.
הוא שאל את הקופאית אם יש להם תעודה של מכירת חמץ.
היא שואלת אותו בתדהמה: מה, עד עכשיו עדין צריך את זה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים