נכתב ע"י גבינה צהובה;1239278:אמא שלי מדברת בטלפון עם סבתא שלי המבוגרת.
בסיום השיחה הסבתא לא גומרת לברך אותה:בריאות, אושר ושמחה, הרבה נחת מכולם וכו' וכו'.
ואמא שלי אחרי כל ברכה עונה לה:"אמן, אמן, אמן, אמן"...
אתי בת 4:"אמא, מה סבתא אוכלת שם כ"כ הרבה??????????????????"
זה מזכיר לי בגן הילדים , הילדים בחצר ראו מעבר לגדר אדם מבוגר עם קוקו , אחד הילדים קרא : בואו תראו הנה איש שלא עשו לו חלאקה .נכתב ע"י ort;1239748:הבן הקטן [+-3] עולה לאוטובוס ורואה אישה לבושה מינימלי...
ואז הוא אומר בקולי קולות:
"אמא! הנה אישה עם בלי בגדים!"
אח"כ כשנכנסנו לחנות הוא רואה את אחד העובדים עם קוקו ומכריז:
"אמא! תראי איזה מצחיק! הנה אבא עם קוקו!"
נכתב ע"י שריתאליז;1240029:זה מזכיר לי בגן הילדים , הילדים בחצר ראו מעבר לגדר אדם מבוגר עם קוקו , אחד הילדים קרא : בואו תראו הנה איש שלא עשו לו חלאקה .
נכתב ע"י רותי בן שימול;1240379:תגידו, הגיוני שלא היו לילדים שלי חוכמות נוספות מאז עמוד 136?...
זה אמור להדאיג??...![]()
בטוח יש. השאלה אם יש לך זמן לצוטטנכתב ע"י רותי בן שימול;1240379:תגידו, הגיוני שלא היו לילדים שלי חוכמות נוספות מאז עמוד 136?...
זה אמור להדאיג??...![]()
נכתב ע"י בראש מילה;1240423:בעלי עובד קשה מאד לפני פסח, וכמעט לא מגיע הביתה.
לפני כמה ימים בן הכמעט 5 (חמוד לראות אותו גדל כאן בשרשור) שואל אותי:
אמא, אולי אבא נפטר?
![]()
הבן שלי כשהיה בן ארבע וחצי סיים את הדו שיח מהסוג הזה:"ואז אני יהיה זקן, ואני אמות בשואה".נכתב ע"י בראש מילה;1240623:נושא המוות כנראה מתחיל להעסיק אותו...
הנה שיחה משבת:
ברוך: "לי קוראים אבא, ולך קוראים ברוך!"
אבא: "אתה יודע איך יקראו לי כשלך יקראו אבא? סבא!
ברוך: "נכון, וכשאני אהיה סבא אתה תהיה סבא רבא".
אבא: "וכשאתה תהיה סבא רבא?"
ברוך: "אז אתה תהיה........ הרוג!"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים