גרביונים

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה להשיג גרביונים חגיגיות ופשוטות לתינוקת בת 4 חודשים?
בבני ברק או ירושלים.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה זה חגיגיות פשוטות? בגאולה-
יש לך בגרביים- רח' חגי ליד ONE OF A KIND, יש את גרב"ש- אני חושבת בתחילת גאולה, לפני מאפה ברוקלין.

• הוסף לסימניות
בפוזמק, בגאולה. יש סחורה מדהימה וחגיגית.

• הוסף לסימניות
אתן יודעות שיש שם לתינוקות או שזו הערכה? כי יש חנויות גרביים שאין להן לגיל הזה....
איפה זה פוזמק?

• הוסף לסימניות
בגרביים יש ים של גרביים. מדהימות. מכל הסוגים, המחירים די שפויים. ויש לתינוקות גם גרביונים מהממים.
ד.א. כתבתי גרב"ש יכול להיות שזה פוזמק, לא בטוחה, בכל מקרה זה נמצא במקום בכתבתי קודם וגם להם יש מבחר גדול.

• הוסף לסימניות
בזמנו מצאתי בחנויות כמו בזאר שטראוס ג'וניור וכאלו. לא יודעת לגבי היום, רק הייתי מנסה כי אלו חנויות זמינות.
גרביונים בצבע לבן מתוקים עם דוגמא.

• הוסף לסימניות
פוזמק, פוזמק - מבחר אדיר לכל גיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;857271:
- אני חושבת בתחילת גאולה, לפני מאפה ברוקלין.
סתם לאנטלגנציה שלך,ברוקלין עברו ממזמן למאה שערים :)

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת האשכול,
אבל לירושלים לא יצא לי להגיע...
יום ראשון בע"ה אגיע לבני ברק, איפה אני יכולה להשיג גרביונים לילדה בת 4 חודשים שם?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש מבחר עצום בעזרה ואחוה, ובאיכות מעולה!

מי שמחפש לשלם יותר יכול למצוא את אותם מותגים בחנויות יוקרה... (מאת: אחת שעשתה זאת ומתוודה על כך בחרטה גמורה!....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;861137:

מי שמחפש לשלם יותר יכול למצוא את אותם מותגים בחנויות יוקרה... (מאת: אחת שעשתה זאת ומתוודה על כך בחרטה גמורה!....:)

גם לתינוקות ממש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;861138:
גם לתינוקות ממש?

0 ומעלה...:)
יש לי ינוקא בן 9 חודשים, עם גרביים לכל גיל ולכל כף רגל...

נחת!!

• הוסף לסימניות
סטודנטית, גם לי יש בת בת 4 חודשים, סתם מענין אותי, למה את מעדיפה גרביונים ולא גרביים?
עם מה את מלבישה אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;861137:

דוקא אני אף פעם לא מוצאת שם וניסיתי הרבה...
לא ראיתי מבחר ולא דגמים מי יודע מה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;861147:
סטודנטית, גם לי יש בת בת 4 חודשים, סתם מענין אותי, למה את מעדיפה גרביונים ולא גרביים?
עם מה את מלבישה אותם?

בשביל הצניעות ;)
סתם, פשוט קניתי לה שמלת סריג מאד יפה, אז אני צריכה גרביון בשבילה.....עם גרביים יהיה לה קר בחורף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה