גרביונים

• הוסף לסימניות
///
אחרי שנה.. יש מסקנות מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אגב, יש חנות בשם סוקסטור (sockstore) ברח' ר' עקיבא 56 בבני ברק.
חנות עם מבחר גדול ומגוון, ואיכות טובה.
מחירים עממים ונורמלים.
אה, ובמיוחד הם מחזיקים גרביים לתינוקות קטנטנים. מי שצריכה...

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת חנות טובה, יש לך את סוקסטור, בר' עקיבא 56, מבחר של גרבים איכותיות ומחירים מצוינים, יש שם המון מבצעים. היום אני קונה רק שם!

• הוסף לסימניות
לא מסקנות איפה, מסקנות של חברה/סוג/טיב החורף עוד רגע כאן.

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את הגרבים האלו 100% כותנה, שיש להם תוית שמזכירה את דגל אנגליה, לא זוכרת איך קוראים להם. הם נוחות, זולות ואיכותיות.

• הוסף לסימניות
בירושלים מצאתי בפמילי סנטר מגוון גדול מאוד ומחירים טובים עד זולים מאוד- תלוי בחברה. לדעתי חבל להשקיע ביקרות, אני קונה בכל פעם שיש מבצעים על הטובות- בין 10 ל15 ליחידה- אז זה שווה וכדאי תמיד לבדוק אם יש 1+1 או משהו. ואם צריך SOS אז יש את אלו שתמיד ב10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני קניתי טייצים מעולים בנקסט, איכותיים, חגיגיים, יפים פשוטים וגם זולים (בקיצור, עונים על כל ההגדרות?...) והגיעו תוך שבוע.
האתר לא פעיל כרגע אבל תריצי שם חיפוש LEGGINGS תצמצמי את המידה, תמצאי דברים מקסימים

• הוסף לסימניות
אני קניתי הרבה טייצים בכל מיני חנויות, ולהפתעתי הייתי הכי מרוצה מהטייץ של לידר, בד איכותי, וגזרה מהממת, ונשמר מצוין אחרי הרבה כביסות.

• הוסף לסימניות
לא לתינוקות - לילדות בי"ס ממה הייתן הכי מרוצות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה