דרוש מידע דואר ישראל: קרה לכם שחבילה שהיתה מיועדת עבורכם נמסרה למישהו אחר???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ממי קבלת החזר?
מהמוכר???
או מדואר ישראל?
(בא לי לשים להם איזו קללה עסיסית. למה אין תחרות???? לכן שירותי הדואר נראים ככה, על הפנים1)
מאלי אקספרס עם הדואר לא היה עם מי לדבר. הם טענו שלא קשור אליהם

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת יכולה לתבוע אותם על מסירת הדואר שלך למישהו אחר.
נסי לפני זה לפנות לרשות להגנת הצרכן (מקווה שזה קשור.. )
תשאלי רב ותפני לתביעות קטנות
זה לא בדיוק נכון כי אז הדואר טענו שאליאקספרס פשוט נתן את אותו מספר מעקב לחבילה אחרת או משהו כזה . לא ממש ברור כי עדיין אני זו שקיבלתי הודעה במייל שזה הגיע לסניף הדואר האחר. זאת אומרת שהחבילה ככל הנראה כן היתה רשומה על שמי

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק נכון כי אז הדואר טענו שאליאקספרס פשוט נתן את אותו מספר מעקב לחבילה אחרת או משהו כזה . לא ממש ברור כי עדיין אני זו שקיבלתי הודעה במייל שזה הגיע לסניף הדואר האחר. זאת אומרת שהחבילה ככל הנראה כן היתה רשומה על שמי

אם הדואר טוען שיש את אותו מספר מעקב לשני משלוחים, רשום בדואר של מי המשלוח השני. מה הבעיה לפנות אליהם.

• הוסף לסימניות
זה לא הגיוני.
לכל מספר מעקב יש פרטים של אדם.
כשזה מגיע למרכז הסחר המקוון של הדואר הם סורקים את הברקוד ומזינים את הפרטים לפי מה שרשום על החבילה.
לא יתכן שיהיו רשומים פרטים של אדם אחר - או שמשהו אצלם דפוק.
יש כאן כמה שזה קרה להם - לכו על ייצוגית

• הוסף לסימניות
@פנס בערפל לא! גם בסניף הדואר יש חבילות שהם לא מבקשים ת.ז. ולא מ.ז.

לפני כחודשיים התקשר אליי מישהו מבית שמש ואמר לי שרשום שם בבית שמש על חבילה שהייתה אמורה להגיע איליו, שאני לקחתי את זה, שאלתי אותו מה היה בחבילה? אז אמר לי בגד לכלב... אמרתי לו שלא לקחתי כזה דבר אף פעם!!!
אבל גם אם זה היה נכון, איך דואר ישראל נותנים פרטים של מישו אחר??? מה עם פרטיות? אני כבר חשבתי שמישו פה עוקץ אותי או עובד עלי?

עשיתי לאחרונה את הכרטיס אשראי החדש של יש של חברת כ.א.ל. וקיבלתי את זה לתיבת המכתבים אפילו שזה צריך להגיע בדואר רשום...

• הוסף לסימניות
@פנס בערפל לא! גם בסניף הדואר יש חבילות שהם לא מבקשים ת.ז. ולא מ.ז.

לפני כחודשיים התקשר אליי מישהו מבית שמש ואמר לי שרשום שם בבית שמש על חבילה שהייתה אמורה להגיע איליו, שאני לקחתי את זה, שאלתי אותו מה היה בחבילה? אז אמר לי בגד לכלב... אמרתי לו שלא לקחתי כזה דבר אף פעם!!!
אבל גם אם זה היה נכון, איך דואר ישראל נותנים פרטים של מישו אחר??? מה עם פרטיות? אני כבר חשבתי שמישו פה עוקץ אותי או עובד עלי?

עשיתי לאחרונה את הכרטיס אשראי החדש של יש של חברת כ.א.ל. וקיבלתי את זה לתיבת המכתבים אפילו שזה צריך להגיע בדואר רשום...
הוא הפך את עורו
מעכשיו יש @נתן גלנט

• הוסף לסימניות
כבר פעמיים קיבלתי חבילה של מישהו אחר, וכן- בדקו ת.ז., העניין שהבאתי כמה מספרים אז לא היה להם כנראה כח לבדוק אם בטוח כ-ל השמות נכונים, ובשני הפעמים הייתי צריכה לחזור לדואר מרחוק כדי להחזיר את החבילה, זה ממש לא בסדר.
הלוואי שיש איך לטפל בזה.

• הוסף לסימניות
לפעמים אני כבר מרחמת על המוכרים באליאקספרס.
מה הם אשמים שהדואר המהולל שלנו החליט להתנהל בכזו צורה שלומיאלית?

אני חוששת שעוד רגע ומוכר אחרי מוכר יפסיקו את האפשרות למשלוח לישראל.

ועכשיו לשאלה-
מה אני עושה עם הודעה כזו:
(לא קיבלתי SMS והמידע היחיד שיש לי זה מהאתר של אליאקספרס.

【ירושלים】 הגיע ליחידת הדואר למשלוח לנמען (מדף לא -96)
ובתאריך אחר:
כשל בניסיון משלוח.

איפה ללכת לחפש את זה?
בכל סניפי הדואר בירושלים?

• הוסף לסימניות

ועכשיו לשאלה-

ובתאריך אחר:
כשל בניסיון משלוח.

איפה ללכת לחפש את זה?
האגדה טוענת שיש מוכרים באיביי שלא שולחים לישראל

• הוסף לסימניות
קרה לקרובת משפחתי, בסניף חלוקת דואר שפרטיו חסויים (מחשש שמא יבולע לפקידה המסכנה...)
היא הגיעה לקחת את חבילתה, והפקידה הממוטטת אחרי יום עבודה ארוך, אמרה 'אין'.
הנמענת התעקשה שיש.
הפקידה אמרה: קדימה, כנסי ותחפשי.
קרובתי מצאה עצמה בחדר החבילות הגדול והענק, לבדה. ובשקט יכלה לקחת לכולכם את כל הבגדים היפים שהזמנתם מנקסט. איש לא ראה בבואה ובצאתה.
מטעמי הגינות, היא עברה בחזור אצל הפקידה עם החבילה של עצמה, כדי לרשום שהחבילה נלקחה. אבל מבחינה טכנית הייתה יכולה לדלג על השלב הזה.

• הוסף לסימניות
לקחתי כבר פעמיים חבילה מ'יש'. היא לא היתה רשומה על שמי. לא ביקשו אפילו תעודת זהות. (מי מדבר על יפוי כח של זו שהזמינה בשבילי?!).

• הוסף לסימניות
כלומר, ההתנהלות שערורייתית.

אני רוצה לשלוח לינק לאשכול הזה עם כל הכאב וההאשמות כלפי ההתנהלות ההזויה של הזכיין היחיד בארץ למשלוח חבילות מחו"ל - לח"כ משלנו, שיעשה סדר בעניין.
למי אפשר? ומה כתובת המייל שלו?

• הוסף לסימניות

ועכשיו לשאלה-

ובתאריך אחר:
כשל בניסיון משלוח.

איפה ללכת לחפש את זה?
את צריכה לפנות לסניף הדואר הקרוב אליך שבו את מקבלת בד"כ דואר רשום ולהביא להם את המספר מדף שזה בעצם ג-96 (התרגום קצת משבש אותו לכן כתוב לך לא-96)
וכן להגיד שם בסניף הדואר שלא קיבלת לא sms ולא הודעה בדואר והם אמורים לסדר את זה. לי היה כך וסידרו לי את העניין של ההודעות והתחלתי חזרה לקבל הודעות,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האגדה טוענת שיש מוכרים באיביי שלא שולחים לישראל
ברור שיש מוכרים שלא שולחים לישראל. לרוב מדובר במוכרים מ.. ישראל.
על מכירות לישראלים מחויבים במע"מ וכל הרווח מהעסקה נמחק ואף גרוע מכך.

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה לפני חודשיים. ואת החבילה אכן לא קיבלתי עד היום אבל מה שכן פתחתי סכסוך באליאקספרס ושם העלתי צילום מסך מהאתר שלהם שמראה את הכתובת למשלוח שזו הכתובת שלי וצילום מסך נוסף עם הפרטי מעקב אחרי החבילה שמראה שהחבילה נמסרה במקרה שלי בגדרה שזה ממש לא באזור שלי. וקיבלתי החזר כספי מלא.

כן כתבתי להם את זה והם אמרו שישלחו שוב

• הוסף לסימניות
אתמול בבוקר קיבלתי דואר מדואר ישראל. ולמה אני מתרגש? כי מזה חודש שלא קיבלתי מהם כלום. עכשיו נחתו לי בתא הדואר המון מכתבים, חבילות שהזמנתי ונשלחו אלי בדואר 24 (לפני שבועיים וחצי), הודעות על דברי דואר. כולם במכה.
לפחות העסיק אותי כל הבוקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה