מרדכי ואסתר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
קניתי עכשיו באור החיים בסוף מסילת יוסףמישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר
)?
היתה שם ערימה
לא מאמינה שנגמר
קניתי עכשיו באור החיים בסוף מסילת יוסףמישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר
)?
זה חלק מהמתח, כדרכה של יונה ספיר.מעולה!! חשבתי על זה באמצע הספר
מודה שחצי ממנו לא הצלחתי לאחוז ראש
צריך קריאה קודמת של דופליקטים יום לפני אחרת הכל מערבולת אחת גדולה![]()
אז הנה משהו ש(אולי) יעזור לך:אני כבר הייתי באמצע לעשות את זה...
אני מוסיף את כל המושגים...מילון מושגים חלק ב'.
מומלץ לא לפתוח, ניסיתי לעשות ספוילר ולא הצלחתי,
אז הנה זה בוורד:
זה רק מה -150 עמודים הראשונים שקראתי.....אני מוסיף את כל המושגים...
מתקן ששלושת סוגי האוצרים זה לא הכוונה דוקא לאוצר של כח.מילון מושגים חלק ב'.
מומלץ לא לפתוח, ניסיתי לעשות ספוילר ולא הצלחתי,
אז הנה זה בוורד:
תנסה ראיה על חושית אולי, לא יודע.מישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר
)?
יש דופליקטים במודיעין עילית?מישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר
)?
אזהרה ספויילר:
הרי רואים שדני היה אוצר קייבלס
לא.לא הבנתי
זירו היה דופליקט לפני שהוא נגע בכדור הטונגו או לא? כיזה משמע בחלק 1 לשני הצדדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים