מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
ובכלל, כל הקטע של ה:" נעלם לך יום אחד, כי באותו זמן שימשת כאוצר קייבלס במשימה סודית"? מה?! "משימה סודית"? זה נשמע לקוח הישר מספרי פצצה מתקתקת.
כל הקטע הזה של שאיבת החיות של לאי לדני דרך מיאנמה, לא מובן ולא ברור כלל וכלל. אשמח אם מישהו יוכל להסביר כאן.

עוד משהו: מי היתה הדמות שזהה לדני שהוא ראה מהחלון בעת שהותו בבית הרפואה בפיוצ'ר?
זה הרי ודאי לא סקנדר שלו, היות שבאותו זמן יש לו רק אחד, וזה הוא עצמו. הבייס שלו מוטל משותק במקום נידח. אז מי זה?
אולי זה סקנדר בועת האוצרים שלו

הערה די טכנית: בספר הראשון, לפני שדני עולה על ה'מטאור' לסיים, הוא אומר ללאי את סדר המדינות בשנת ההתגלות ככה: סיים, אוטוקרט, פיוצ'ר, אינדבידואל.
לעומת זאת בסוף הספר השני כשהוא מדבר עם לאי במהלך הביקור בביתו, הוא אומר לה שעכשיו הוא ממשיך לאינדבידואל. (ולא לפיוצ'ר, כפי שהיה כתוב בספר הראשון.)
כן
גם אני ראיתי את זה

אז למה הוא יצא?
הרי הוא לא היה בסכנת חיים!
הוא לכאורה כן היה בסכנת חיים
הרי הוא ננעל בחדר ככל הנראה זה היה מתוכנן על ידי מישהו (לא מאמינה לדברי הרופא, הרי הם אמרו בפירוש שאפשר לקרוא להם כל שעות היממה)

סביר להניח,
זה לא הסגנון של יונה ספיר.
היא לא מי שתשתול רמזים בוטים כל כך לגבי סוף הספר.
להיפך, ככל שהחשדות על מקס מתחדדים, יותר ויותר ברור לי שהוא לא בוגד.
בשביל הקונספרציה:
מי אמר שמקסימילאן זה לא הלן בעצמה?
הייתי נותנת לו יותר להיות אוצר השקרים.
זה בדיוק מה שהוא 'אוצר האשליות' - רק בשפה מכובדת יותר לא?!
אבישי אומר לדני, שאי אפשר להיות דופליקט עם אחד ההורים שלך לא דופליקט
זה סותר את מה שפרופסור אנגלר שאל את דני בספר הראשון - מי ההורה הדופליקט שלך, משמה לא חייב ששניהם.
מישהו יודע לענות על זה?
אולי הפרופסור ידע כבר שדני הוא לא עוד סתם יובניס - והיו איזה רמז לכך שחלק מהמיוחדות של דני זה העובדה שהוא לא דופליקט יורש, אלא גם בזכות הכח שלו.
זה מה שהוא אומר...
הוא לא מדד את המידע של ד"ר קאלי לעומת המידע שלו וראה שהוא יודע יותר, נכון?
זאת אמירה שנועדה בעיקר כדי להרשים ולבטא את זה שהוא יודע הרבה על המסדר,
והוא באמת יודע המון, אבל לא הכל.
בכלל.
זה כמו שכבר מאות שנים חוקרים כל מיני כוחות בטבע של העולם.
ד"ר קאלי חקר המון, אבל היו לו גבולות מוסריים - מה שכבר לא מאפשר לו לחקור כל מיני דברים.
מנגד, זירו ידע רק מה שכתוב בספרות שהגיע לידיו - או שהצליח לחקור כל מיני דופליקטים, אבל לא יכל לדעת מה יקרה לכדור הטונגו (שזה כמובן מידע שדופליקט רגיל לא אמרו לדעת, ולא בהכרח כתוב במה זירו הצליח לשים את ידיו) (למשל זירו לא ידע שרופיו כבר דופלקט, היה בטוח שהוא הראשון שמדפלקט בעלי חיים)
הוי אומר: היו חלקים שקאלי ידע, וזירו לא.
זירו גם טוען שיש דברים שהוא יודע, וד"ר קאלי לא.
האם הוא צודק? אפשרי.
אותי יותר מעניין איך יש לבנדו כל כך הרבה מידע מסווג ויכולות מרשימות, נראה לי שהוא לא דופליקט רגיל, אלא מישהו בכיר יותר, וזה מוזר לי - כי הוא טוען שיש לו רק כח על אחד של ראיה - כלומר שהוא יובניס.
להבנתי, לבנדו יש עוד הרבה 'קופה של שרצים' מאחוריו.
אפי' זירו מאפשר לו לא לגלות את כל הקלפים לפעמים (מאיפה השיג כל מיני דברים).
אז אם התודעה נמצאת באחד הגופים, ומישהו פונה לגוף אחר אפשר לנהל דו שיח בו זמנית גם בביס וגם בסקנדר?
אפשרי.
אבל צריך הרבה אימונים ושליטה בשביל זה, לכן זה קשה בהתחלה.

לי היו כמה שאלות:
איך זירו שולט בגוליברים? (לכא' הם לא בשליטתו, הוא לא הצליח לאלף אותם.)
ואם הוא שולט, למה הוא לא משלח אותם גם בבועת האוצרים, ומחסל את המסדר אחת ולתמיד?
מה הוכחה של זירו מכך שדני יכל להכנס דרך הדלתות כמו אוצר - שהוא יונק דרך מאנמה, הרי דני באמת אוצר - אחרי שקיבל את הספר מד"ר קאלי?!
איך זה שבנדו לא מנסה בכלל לסלק את זירו, ולשלוט במקומו?
איך אברשה הולך בלי רשותו של ד"ר קאלי להלחם עם יורי - זה כ"כ לא תואם את הפרופיל שלו.
איך יורי ידע שדופליקט יכול לשאוב את הכח של השני כשהוא הורג אותו?
למה זירו לא עשה שימוש ברעיון הזה? (הוא יכל להרוג על ההתחלה את אוצר המים, ולשאוב 13 כוחות על!)
למה ד"ר קאלי 'התייאש' מלחפש את יורי, הוא כ"כ השקיע בליצור את המסדר, המינימום היה שישתמש בכוחות שיצר בשביל לעצור אותו, מוקדם ככל הניתן.
למה הצייד מסר את נפשו והרג את אחרון זאבי הקראצ'ר, לא יותר פשוט להרוג את זירו עצמו?
כנ"ל לגבי דני והחבר הנווד שלו, לא יכלו לירות בו?

אני חושב שנקודה מרכזית שהיא מיסדה בספר הנוכחי, זה שריקורדום הוא כח דופליקטי שפועל למרות שיש את התליון.

בגדול הספר מהמם, סוחף ממש.
הרבה יותר 'יהודי' מהספר הקודם, רק החלק של הרב מידי 'דביקי' ותפור.
בנוי יותר טוב מהקודם, ויתירה מכך - משתדל לענות על הדברים לא ברורים (הוא משאיר שאלות, כמובן. אבל שאלות! לא סתם כל מיני דברים שלא ברור מי מו מה)

הוא לכאורה כן היה בסכנת חיים
הרי הוא ננעל בחדר ככל הנראה זה היה מתוכנן על ידי מישהו (לא מאמינה לדברי הרופא, הרי הם אמרו בפירוש שאפשר לקרוא להם כל שעות היממה)
ולמה אצל אוצר המים (קאנזוס או מה שמו) הסקנדר לא בא לנסות להציל אותו מהירי של זירו?

ואם הוא שולט, למה הוא לא משלח אותם גם בבועת האוצרים, ומחסל את המסדר אחת ולתמיד?
בבועת האוצרים התליון לא קיים. נראה לי שאי אפשר להכניס אותו לשם. ובבועת האוצרים הוא לא יכול להשתלט על כולם, הם חזקים ממנו.
הוא יונק דרך מאנמה
את כל הקטע הזה לא הבנתי - הוא לא יונק את הכוח מאחותו?
או שמאנמה יונקת מלאי ודני ממאנמה?

כי התליון של זירו היה שם.
אבל הוא לא ניסה בכלל לבוא.
(ומהדי ההי אמור להבין מזה שמשהו לא תקין, כי למה הסקנדר לא בא להציל?)
בבועת האוצרים התליון לא קיים. נראה לי שאי אפשר להכניס אותו לשם. ובבועת האוצרים הוא לא יכול להשתלט על כולם, הם חזקים ממנו.
מה זה קשור?
הוא מחזיק בצבא של גוליבירים דמופלקטים, שכמו שראינו, קייזר הבין שהם ינצחו את המסדר.
בדיוק כמו שזה אפשר לו להשתלט על הקראצר - שהוא גם בבועה.
את כל הקטע הזה לא הבנתי - הוא לא יונק את הכוח מאחותו?
או שמאנמה יונקת מלאי ודני ממאנמה?
אני הבנתי שהוא יונק מאחותו דרך מנאמה (אולי הוא לא יכול ליצור לבד את היניקה, בגלל שהוא לא אוצר?)
היו כאלו שהבינו להיפך, שהיא יונקת מאחותו - דרכו.

אבל הוא לא ניסה בכלל לבוא.
(ומהדי ההי אמור להבין מזה שמשהו לא תקין, כי למה הסקנדר לא בא להציל?)

מה זה קשור?
הוא מחזיק בצבא של גוליבירים דמופלקטים, שכמו שראינו, קייזר הבין שהם ינצחו את המסדר.
בדיוק כמו שזה אפשר לו להשתלט על הקראצר - שהוא גם בבועה.

אני הבנתי שהוא יונק מאחותו דרך מנאמה (אולי הוא לא יכול ליצור לבד את היניקה, בגלל שהוא לא אוצר?)
לדעתי קייזר שלח את מינאמה שתעשה את הקשר כדי שדני לא ימות ולכן קייזר לא עזר לולגלות מי הוא האוצר קייבליס

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את הנקודה של שאיבת האנרגיה מלאי.
מי שאב, למה שאב, למי שאב, האם דני הוא האוצר קייבלס, או שאוצר קייבלס השתמש בו?
יצאתי מבולבל לגמרי, אשמח להבהרה.
כך או כך, המטרה הרשמית היא בשביל שדני יוכל להמשיך ללא פגע, למרות מה שקרה לסקנדר שלו.
(לא מופרך, שלמינאמה היה את המטרות הנסתרות שלה)

אבל איך הוא התחייב לו שייתן לו את חרב המורטם להרוג את הקייבליס?
אבל איך הוא התחייב לו שייתן לו את חרב המורטם להרוג את הקייבליס?
לא יודע
אולי הוא חשב שהוא לא יצליח לגלות אותה או שלא היה אכפת לו שמינאמה תיחשף

דרך אגב
יהיה עוד ספרים בסידרה?
כי איך אפשר להמשיך אם גוף הבייס של דני משותק וסקנדר בועת האוצרים שלו כבול בקרצ'ר אצל זירו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה