מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
קראתי את הספר, מהמם כמו תמיד (הסוף קצת מבאס)
יש לי כמה תמיהות לגביו:
א. הריקורדום. הכוח הזה מוזכר דיי הרבה פעמים בספר, אבל הוא אף פעם לא הוסבר ממש. זה כאילו כוח עצום, שמה בדיוק הוא עושה? מפוצץ את הכוח על? ועוד שואב ממי שעשה את זה את החיוּת?
ב.
בנדו השתמש בכוח על שכבר נעלם מהעולם.
(שזה עוד משהו שהיא לא הסבירה)
איך הוא השתמש בו?
איך?
בכללי בנדו הוא אדם מסתורי שאנחנו לא יודעים עליו כלום מעבר לזה שהוא אבנדונדו.
ג. רופיו. מקסימיליאן. למה הוא הוציא את רופיו מבועת האוצרים? הרי לכאורה בבועת האוצרים יותר בטוח בשביל הזאב.
מקסימיליאן בעצמו. למה אסור לו להראות בבועת האוצרים?
ד. כל הסיפור של בית היתומים, ועל סבא של זירו נשמע תירוץ עלוב קצת. זירו מחפש תירוץ מוסרי למעשיו, ואני לא אתפלא אם זה בכלל לא סבא שלו והוא סתם שיקר לדני.
יש עוד הרבה שאלות, אבל אני מניחה ש80% מהתשובות שלהם יינתנו בספר הבא.

ד. כל הסיפור של בית היתומים, ועל סבא של זירו נשמע תירוץ עלוב קצת. זירו מחפש תירוץ מוסרי למעשיו, ואני לא אתפלא אם זה בכלל לא סבא שלו והוא סתם שיקר לדני.
דווקא לי זה פתר שאלה שהציקה לי -
לא הבנתי איך זירו ידע על הדופליקטים בלי שהוא הפך לרבלר שעוקבים אחריו דוקילרים.
עכשיו זה מסתדר. הוא ידע הכל מסבא שלו.

א. הריקורדום. הכוח הזה מוזכר דיי הרבה פעמים בספר, אבל הוא אף פעם לא הוסבר ממש. זה כאילו כוח עצום, שמה בדיוק הוא עושה? מפוצץ את הכוח על? ועוד שואב ממי שעשה את זה את החיוּת?
זה בעצם התוצאה של כל כוח העל שבדופליקט,
כל הכוח שלו נלקח ממנו והוא מתחיל לגסוס לאיטו - ללא הכוח שלו אין לו חיים.
אם הוא רוצה לחיות הוא צריך לשאוב כוח מדופליקט חלש או חולה עד שהקורבן מת.

זה בעצם התוצאה של כל כוח העל שבדופליקט,
כל הכוח שלו נלקח ממנו והוא מתחיל לגסוס לאיטו - ללא הכוח שלו אין לו חיים.
אם הוא רוצה לחיות הוא צריך לשאוב כוח מדופליקט חלש או חולה עד שהקורבן מת.
זה בעצם מחזק לי את השאלה: למה דני היה צריך לשאוב כוח מאחותו? למה נגמרה לו האנרגיה?

זה בעצם מחזק לי את השאלה: למה דני היה צריך לשאוב כוח מאחותו? למה נגמרה לו האנרגיה?
זה התחיל עוד כשדני טבע בביצה. מיאנמה הפעילה עליו את ההגנה שלה כך שכשהוא יפצע אז הוא יהפוך להיות אוצר קייבלס
ואז, אחרי שהסקנדר של דני התמוסס, דני היה אמור להיפצע בגלל זה. לאבד עין, או רגל, יד, אוזן וכולי.
כאמור, מיאנמה הפעילה את הפאטור ודני התחיל לשאוב אנרגיה מאחותו, בלי שהוא יידע על זה. ככה היא מנעה את ההשפעה של ההתמוססות של הסקנדר.
(כך לפי מה שהבנתי)

מישהו יכול להזכיר לי איך נגמר הספר הראשון ?
בשביל שיהיה לי קישור לספר השני
אני זוכר שזירו הרג את טהולא ונגע בכדור הטונגו, אבל לא זוכר את הסוף, והספר הראשון לא תחת ידי

מישהו יכול להזכיר לי איך נגמר הספר הראשון ?
בשביל שיהיה לי קישור לספר השני
אני זוכר שזירו הרג את טהולא ונגע בכדור הטונגו, אבל לא זוכר את הסוף, והספר הראשון לא תחת ידי
הסקנדר של דני התמוסס כשנגע בכדור הטונגו.
דני קם בביה״ח מתרדמת של 5 שנים.
זירו הרג את ט׳ ולא, נגע בכדור הטונגו ונהיה דופליקט.

אבל שוב, על הכריכה נראה שהתחנה הבאה היא פיוצ׳ר, אבל דני אומר שהוא הולך לאינדיבידואל!
1744715861967.png

לדעתי או שזה נפילה של הספר או שיונה ספיר יצאה לא ברורה בכוונה.
אני מתכוונת לנושא שדני היה אוצר קביילס בלי ידיעתו.
לא יצא ברור איך זה יכול להיות.
הוא לא השתמש בריקרדום.
אז למה הוא היא צריך לשאוב חיות? ואיך זה קרה בלי ידיעתו?
כדי לא להיפגע מזה שהסקנדר שלו מת? אז כשהוא היה מבטל את הקשר הוא היה נפגע במה שהיה אמור להיפגע וזהו.
למה הוא כביכול לא יוכל להמשיך לחיות בלי הקשר הזה?

אחרי 200 שנה?🤔
זה דווקא מוטיב שחוזר על עצמו המון בסיפורים
תמיד יש את הסבא שסוחב איתו שנאה ישנה, ומוריש את הנקמה לצאצאיו ☠
לכן, כבר בפעם הראשונה שיורי הוזכר בסיפור ונכתב שהוא אינו רוצה להיות דופליקט -
הבנתי שהוא סבא של זירו.

אחרי 200 שנה?🤔
זכור לי שהיה כתוב על מישהו שמת או הלך למות בגיל 80 ולא זוכרת מי אמר שזה מאד צעיר ומתחילים להזדקן רק בגיל 120-ומשהו, מקווה שאני זוכרת נכון,
ואם ככה אז באמת יש איכשהו מצב לחיות 200 שנה

זכור לי שהיה כתוב על מישהו שמת או הלך למות בגיל 80 ולא זוכרת מי אמר שזה מאד צעיר ומתחילים להזדקן רק בגיל 120-ומשהו, מקווה שאני זוכרת נכון,
ואם ככה אז באמת יש איכשהו מצב לחיות 200 שנה
אמא של סנדי (נראה לי) בת 80 והיא נראית זקנה למרות שמתחילים להזקין רק בגיל 100
ולכן הוא הלך לגלובל כדי למצוא לה תרופה

הארי פוטר בגירסה החרדית....
זה כל כך מצחיק...
אנשים נתפסים כאן להארי פוטר כי זאת סדרת הפנטזיה היחידה שמשום מה נכנסה לחלק מהציבור החרדי (אין לי מושג למה אנשים חרדים מרשים לעצמם לקרוא את זה בכלל)
וזה מה שהרבה כאן מכירים.

אבל יש המון סדרות וספרי פנטזיה שהיו קיימים לפני ונכתבו גם אחרי וגם בז'אנר הזה יש דימיון בין הספרים ומוטיבים חוזרים. לפעמים אפילו בכוונה.
ג'יי קיי רולינג לא המציאה את הגלגל אז נא להירגע.

לא זכיתי להיוולד חרדית. לכן אני מכירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה